دوشنبه 1 بهمن 1403

آرایش جنگی و روایت اقدامات جهادی در فضای مجازی همراه با طرح «کسا»

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
آرایش جنگی و روایت اقدامات جهادی در فضای مجازی همراه با طرح «کسا»

به گزارش خبرنگار اندیشه خبرگزاری فارس، این روزها با شیوع کرونا دنیای غرب دچار نگرانی و ناامیدی شدیدی شده است، تا جایی که حتی برخی از مردم اروپا و آمریکا از ترس کرونا خودکشی می‌کنند؛ چرا که معتقدند در صورت بیماری، راهی برای درمان آن‌ها وجود ندارد و کسی به فکر آن‌ها نخواهد بود.

این امر در حالی است که پس از شیوع کرونا در ایران اسلامی نه تنها کادر درمان به عنوان مدافعان سلامت تمام قد برای مبارزه با کرونا ایستادگی کردند، بلکه گروه‌های خودجوش جهادی نیز با اقدامات متنوع از تهیه مواد ضدعفونی و بهداشتی گرفته تا بسته‌های معیشتی، سعی در کاهش نگرانی مردم از کرونا و مبارزه با این ویروس منحوس داشتند و با این اقدام اقتدار و وحدت ایران اسلامی را به نمایش گذاشتند.

البته با توجه به نبود فضای مناسب و بستر لازم در فضای مجازی برای انعکاس فعالیت‌های جهادگونه به منظور مبارزه با کرونا، این فعالیت‌ها چندان دیده نشد. بر همین اساس، خانه طلاب اقدام به راه‌اندازی طرحی با عنوان «کسا» کرد تا از این طریق در فضای مجازی نیز اقدامات جهادی به نمایش در بیاید و فضای خودباوری و امید در جامعه توسعه یابد.

هدف از اجرای این طرح تحقق مطالبه رهبر معظم انقلاب مبنی بر آرایش جنگی گرفتن در فضای مجازی و مقابله با توطئه‌های دشمن در دنیای ارتباطات است. چرا که با توسعه دنیای مجازی به عقیده مسؤولان طرح کسا، گام دوم انقلاب به صورت طوفانی آغاز شده است. بنابراین، باید متناسب با شرایط جدید آرایش بگیریم، چرا که همه بلایا و تحریم‌ها برای مؤمنان انقلابی یک پیام دارند و آن اینکه باید آماده شویم.

در فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری نیز به نکات کلیدی همچون «باید قوی شویم»، «رزمایش عمومی»، «جهش تولید» و «آرایش جنگی» اشاره شده است که با توجه به دنیای ارتباطات و فناوری‌های نوین، برای انعکاس حقیقی این موضوعات بابد با تغییر سبک زندگی متناسب با کار جهادی، اندیشه‌ای و مجازی وارد عمل شد تا از این طریق لشکر سایبری امیدافزا در بدنه جامعه شکل گیرد.

حجت‌الاسلام علی مهدیان مسؤول طرح کسا با اشاره به اینکه کسانی که اتفاقات انقلاب را دنبال می‌کنند برایشان محرز شده که شرایط برای وقایع مهمی در حرکت انقلاب فراهم شده است، اظهار داشت: ما از جایی ضربه می‌خوریم که ذهنیت مردم در آنجا شکل می‌گیرد. رهبر معظم انقلاب چند سال گذشته فرمودند «چالش اصلی کشور چالش ذهنی است». اکنون مشاهده می‌کنیم که موفقیت‌های بسیاری حاصل شده است، اما روایت موفقیت‌ها در دست کسانی است که احساس شکست و ناامیدی را در مردم زنده می‌کنند.

وی آرایش جنگی در فضای مجازی را به عنوان راهکاری برای مبارزه با دشمنان در فضای مجازی عنوان کرد و افزود: طرح کسا برای ایجاد آرایش جنگی در فضای مجازی شکل گرفته است، چرا که اکنون می‌بینیم اندیشه‌ها از نظر راهبردی و بنیادین با حضرت آقا فاصله دارد. بنابراین باید در کنار فعالیت‌های مجازی، یک خط مطالعاتی و ارتباط فکری با رهبر معظم انقلاب را نیز راه‌اندازی کنیم.

حجت‌الاسلام مهدیان با بیان اینکه مشکل در عدم نمایش موفقیت‌ها این است که ارتباطی با بدنه مردم وجود ندارد، خاطر نشان کرد: برخی فضای دوقطبی در کشور ایجاد کردند که برای رفع این مشکل باید با کسانی که به ما اعتماد دارند، همچون دوستان و آشنایان، صله رحم مجازی راه بیندازیم.

مسؤول طرح کسا با اشاره به اینکه در فضای مجازی گاهی دستمان از واقعیت کوتاه است و تنها اخبار واصله را برای دیگران ارسال می‌کنیم، تصریح کرد: باید خودمان در بستر جهادی و خدمت رسانی درگیر باشیم و به هر شیوه‌ای که شده آنچه را مشاهده می‌کنیم، روایت کنیم؛ یعنی به نوعی اقدام جهادی بر محور خدمت به مردم و تقابل با اراده دشمن، ایجاد کنیم و هر کدام صحنه‌ای از جهاد بر محور اندیشه مکتب امام (ره) سامان داده و آن را روایت کنیم.

حجت‌الاسلام مهدیان افزود: اگر کار اندیشه ای، جهادی و مجازی را سه ضلع سبک زندگی قرار دهیم، این حرکت موفق می‌شود و احساس هویت انقلابی واحد خواهیم کرد و در نتیجه می‌توان با بدنه مردم ارتباط گرفت و گفتمان حضرت امام (ره) را منتقل کرده و نگاه مردم به صحنه را واقعی و امیدبخش کنیم.

وی در ادامه به بخش‌های مختلف طرح کسا اشاره کرد و گفت: طرح کسا سه بخش دارد؛ اول اینکه هر کسی یک کانال مجازی بزند و اقدامات جهادی را روایت کند. خانه طلاب هم تلاش می‌کند که روش و حتی نمونه کار را در اختیار کسانی که وارد این صحنه می‌شوند، قرار دهد. دوم اینکه باید وارد سیر مطالعاتی بر اساس کتاب‌های حضرت آقا شویم و سومین کار هم ورود به عرصه خدمت‌رسانی است.

مسؤول طرح کسا با بیان اینکه با ورود به عرصه جهاد و خدمت رسانی دشمن ضربه سنگینی خواهد خورد، اظهار داشت: باید همه کسانی وارد صحنه جهادی می‌شوند، وارد صفحه مجازی نیز شوند و اقدامات جهادگونه را روایت کنند. اگر این حرکت فراگیر شود، لشکر سایبری امیدافزا با درنظر گرفتن مکتب امام و گفتمان انقلاب شکل خواهد گرفت.

به گزارش فارس، علاقه‌مندان به همراهی با طرح «کسا» می‌توانند با مراجعه به اینجا و ثبت توانمندی‌ها خود از همین امروز فعالیت‌های خود در فضای مجازی را آغاز کنند.

انتهای پیام /

فضای مجازی درمان مقام معظم رهبری رهبر معظم انقلاب مسؤول طرح کسا حجت‌الاسلام علی مهدیان طرح کسا جهاد در فضای مجازی لشکر سایبری
آرایش جنگی و روایت اقدامات جهادی در فضای مجازی همراه با طرح «کسا» 2