آزمون های کشوری بدون کاغذ می شوند / دانشگاه شریف در صدر المپیاد
رئیس سازمان سنجش گفت: سازمان سنجش به سمت آزمون های بدون کاغذ حرکت کرده است و امیدواریم با الکترونیکی شدن آزمون ها بتوانیم آزمون ها را موبایل بیس، اسکرین بیس، کامپیوتر بیس طراحی کنیم.
رئیس سازمان سنجش گفت: سازمان سنجش به سمت آزمون های بدون کاغذ حرکت کرده است و امیدواریم با الکترونیکی شدن آزمون ها بتوانیم آزمون ها را موبایل بیس، اسکرین بیس، کامپیوتر بیس طراحی کنیم.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عبدالرسول پورعباس امروز 20 اردیبهشت 1401 در محل سازمان سنجش در مراسم تجلیل از برگزیدگان بیست و ششمین المپیاد علمی دانشجویی کشور افزود: دوره بیست و ششم در دو مرحله برگزار شد و در نهایت 83 نفر برگزیده شدند.
وی گفت: دوره بیست و ششم المپیاد علمی دانشجویی در شهریور 1400 به کار خود پایان داد و 83 نفر مدال های طلا، نقره و برنز دریافت می کنند.
پورعباس اظهار داشت: المپیاد علمی دانشجویی کشور شامل دو بخش است، در بخش اول آزمون غیرمتمرکز در مناطق 10 گانه کشوری برگزار شد و در بخش دوم افراد از طریق آزمون کارشناسی ارشد به مرحله نهایی المپیاد راه یافتند.
وی افزود: از مجموع شرکت کنندگان در المپیاد 83 نفر برگزیده شدند که از این میان، دانشگاه صنعتی شریف با 19 مدال در صدر دانشگاه ها قرار گرفته است.
رئیس سازمان سنجش یادآور شد: دانشگاه تهران با 15 مدال و دانشگاه صنعتی امیرکبیر با 4 مدال رتبه های دوم و سوم دانشگاه ها را در بیست و ششمین دوره المپیاد کسب کردند
وی افزود: ضمن اعطای جوایز به برگزیدگان، 15 نفر اول 23 رشته به دانشگاه های برتر معرفی می شوند که می توانند بدون آزمون پذیرفته شوند.
پورعباس گفت: همچنین 15 نفر اول در صورت شرکت در آزمون با کسب 90 درصد نمره می توانند در نقطه قبولی خود پذیرفته شوند.
وی از برگزاری مرحله غیرمتمرکز بیست و هفتین دوره المپیاد علمی دانشجویی در 23 اردیبهشت خبر داد و گفت: مرحله متمرکز نیز همزمان با کنکور ارشد در روزهای 28 تا 30 اردیبهشت برگزار می شود.
رئیس سازمان سنجش با اشاره به برگزاری 18 آزمون کشوری گفت: با احتساب آزمون های بین المللی، سازمان سنجش 150 آزمون برگزار می کند.
وی گفت: سازمان سنجش به سمت آزمون های بدون کاغذ حرکت کرده است و امیدواریم با الکترونیکی شدن آزمون ها بتوانیم آزمون ها را موبایل بیس، اسکرین بیس، کامپیوتر بیس طراحی کنیم.
پورعباس تاکید کرد: در این زمینه گام های خوبی برداشته شده و وزیر علوم در بازدیدی که از قرنطینه سنجش داشت بر این موضوع تاکید کرد. همکاران ما در قرنطینه 6 ماه از سال نه نور آفتاب می بینند نه خانواده های خود را.
وی با تاکید بر عدالت محوری در عملکرد سازمان سنجش گفت: سنجش بین یک داوطلب از روستای دور افتاده با داوطلب تهرانی تفاوتی قائل نمی شود و اینکه مورد اعتماد مردم هستیم مایه افتخار است.