یک‌شنبه 4 آذر 1403

آشنایی با انواع درگاه پرداخت اینترنتی

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
آشنایی با انواع درگاه پرداخت اینترنتی

یکی از اصلیترین دغدغه‌های کسب و کارهای آنلاین، راه اندازی یک درگاه پرداخت اینترنتی است.

با استفاده از این درگاه، کاربران و مشتریان شما میتوانند به صورت آنلاین هزینه محصول و خدماتی را که از شما دریافت کرده‌اند با کمک کارت بانکی و رمز دوم خود پرداخت نمایند. داشتن درگاه پرداخت به مشتریانتان از سراسر دنیا اجازه می‌دهد تا بدون نیاز به مراجعه حضوری از شما خرید اینترنتی کنند. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با انواع درگاه‌های پرداخت اینترنتی آشنا کنیم.

انواع درگاه‌های پرداخت اینترنتی

در حالت کلی دو نوع درگاه پرداخت اینترنتی وجود دارد: درگاه پرداخت مستقیم و درگاه پرداخت غیرمستقیم (واسط). هم چنین براساس نوع ارز جابه جا شده می‌توانند ریالی یا دلاری باشند.

 درگاه پرداخت مستقیم

درگاه پرداخت مستقیم، مستقیماً به بانک متصل است؛ مانند درگاه پرداخت پارسیان، بانک ملت، بانک ملی، بانک سامان و.... به این ترتیب بعد از پرداخت مشتری، مبلغ بهطور مستقیم در حساب بانکی شما منتقل می‌شود. در نهایت بعد از تکمیل خرید توسط مشتری، به سایت پذیرنده که همان سایت شما است، هدایت می‌شود.

درگاه پرداخت واسط

درگاههای پرداخت واسط شرکت‌هایی هستند که با شرکت‌های psp قرارداد بسته و درگاه‌ها را از آن‌ها دریافت می‌کنند و در اختیار مشتریان قرار می‌دهند؛ مانند درگاه پرداخت زرینپال که بسیاری از وب سایت‌های فروش آنلاین و فروش اینترنتی از آن‌ها استفاده میکنند.

درگاه پرداخت ریالی

یک درگاه پرداخت ریالی خوب، درگاهی با امنیت بالا و سریع میباشد. سرویسهای پرداخت آنلاین معتبر مانند شپا در هر لحظه از شبانهروز، با استفاده از مسیردهی هوشمند مشتریان شما را به مطمئن‌ترین و بهترین درگاههای شاپرک (PSP) هدایت می‌کنند. این موضوع رضایت کاربران، افزایش نرخ تراکنش‌های موفق و نیز افزایش فروش را در پی خواهد داشت.

درگاه پرداخت بین المللی

درگاه پرداخت بین‌المللی، سرویسی مربوط به پرداخت آنلاین به دلار، یورو و... است. این نوع درگاه برای کسب و کارهایی که بصورت بین‌المللی فروش دارند، کاربرد دارد تا بتوانند محصولات و خدمات خود را به سرتاسر دنیا ارائه دهند.

سرویس‌های ارائه دهنده دره پرداخت دلاری، امکان مدیریت کلیه تراکنش‌های ارزی را در بستری امن با پشتیبانی از تمامی سرویس‌های بین المللی فراهم می‌کنند. تراکنش‌های دلاری هر چند روز یکبار تسویه می‌شوند. با استفاده از این درگاه، مشتریان شما قادر خواهند بود از طریق شبکه‌های معتبر بین المللی ویزا کارت، مسترکارت، پی‌پال و پرفکت مانی پرداخت‌های خود را انجام دهند. در نهایت تراکنش‌های انجام شده به حساب شما واریز خواهد شد. درگاه پرداخت بین‌المللی شپا، از بهترین درگاه‌های پرداخت با امکان تسویه 20 روزه است.

نحوه ساخت درگاه‌های پرداخت اینترنتی

برای ساخت درگاه پرداخت اینترنتی برای وب سایت خود ابتدا نماد اعتماد الکترونیک را دریافت کرده و سپس مراحل زیر را انجام دهید:

  • ثبت درخواست از طریق درگاه پرداخت واسط

  • پرکردن آنلاین فرم

  • احراز هویت

  • راه اندازی درگاه پرداخت

جمع‌بندی

در این بخش تلاش کردیم شما را با انواع درگاه پرداخت اینترنتی، چه ریالی و چه دلاری، آشنا کنیم. شما می‌توانید برای سایت کاری خود از شبکه پرداخت آنلاین (شپا) استفاده کنید تا مسیر پرداخت مشتریانتان ایمن و سریع شود و انتقال وجه به درستی صورت گیرد.

آشنایی با انواع درگاه پرداخت اینترنتی 2