پنج‌شنبه 8 آذر 1403

آغاز تولید شناورهای پیشرفته توسط وزارت دفاع

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
آغاز تولید شناورهای پیشرفته توسط وزارت دفاع

معاون وزیر راه و شهرسازی از عملیاتی شدن تفاهمنامه تولید شناور با وزارت دفاع خبر داد. این تفاهمنامه بهمن 97 بین وزرای دفاع و راه امضا شده بود.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد راستاد در نشست خبری در پاسخ به پرسش تسنیم مبنی بر این‌که تفاهمنامه ساخت 44 شناور با وزارت دفاع در چه وضعیتی قرار دارد، اظهار کرد: بهمن ماه سال 97 تفاهمنامه‌ای بین وزارت راه و شهرسازی و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برای تحول صنایع دریایی داخلی امضا و به قراردادهایی منجر شده که امسال عملیاتی خواهد شد.

وی تصریح کرد: بر این اساس بخشی از شناورهای پیشرفته مورد نیاز سازمان بنادر و دریانوردی توسط سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع تولید خواهد شد.

به گزارش تسنیم، بر اساس تفاهمنامه بهمن 97 وزارتخانه‌های دفاع و راه شناورهای جستجو و نجات و آتشخوار، شناورهای مناسب جهت تردد و عزیمت افسران کنترل، شناورهای لایروب و ضد آلودگی آلاینده روب، شناورهای مسافربری جدید، تفریحی جهت توسعه گردشگری، شناورهای یگان حفاظت دریایی (POLICE PORT) و گارد دریایی PARTOL BOAT، شناورهای امداد نجات (MOTHER SAR) با قابلیت انتقال بار توسط هلی کوپتر، اتاق پزشکی، تردد با فواصل زیاد و مادندگاری طولانی در دریا و... تولید خواهد شد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در پاسخ به پرسش دیگر تسنیم درباره میزان کاهش درآمدهای سازمان بنادربه واسطه کاهش حجم فعالیت‌ها در بنادر نیز گفت: در خصوص کاهش درآمدهای سازمان بنادر، هنوز برای قضاوت کردن زود است. مقایسه آمار دو ماه با ماه‌های قبل ما را به وضعیتی نمی‌رساند که نسبت به تخلیه و بارگیری در بنادر نامید شویم.

راستاد ادامه داد: با توجه به ظرفیت‌های موجود در کشور در حوزه بنادر، روند موجود را تکرار کنیم.

وی همچنین با اشار به برنامه افزایش ظرفیت بنادر کشور از 246 میلیون تن به 264 میلیون تن، یادآور شد: بر اساس پیگیری‌های سال گذشته و تعاملی که با وزارت نفت داشتیم برای تامین سوخت کم سولفور به این منجر شد که ناوگان اصلی کشور (IRISL) و شرکت ملی نفتکش بتواننند این نوع سوخت را از طریق یکی از پالایشگاه‌های کشور تامین کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: با روش‌های مختلف و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی شاهد تولید این سوخت باشیم تا علاوه بر نیاز داخلی در صنعت بانکرینگ نقش داشته باشیم. مرحله بحرانی شروع سوخت کم سولفور توانستیم با تامین داخلی پشت سر بگذاریم.

انتهای پیام /