پنج‌شنبه 1 خرداد 1404

آمادگی شورای شهر برای تبدیل بوستان ولایت به محل گذران اوقات فراغت خانواده‌ها

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
آمادگی شورای شهر برای تبدیل بوستان ولایت به محل گذران اوقات فراغت خانواده‌ها

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی پیرهادی در یکصد و هشتاد و چهارمین جلسه شورای شهر تهران در جریان ارائه گزارشی از منطقه 19 شهر تهران، به بازدید‌ها از این منطقه اشاره کرد و گفت: شهرک سید احمد خمینی یکی از شهرک‌های متراکم و پرجمعیت منطقه است که باید به مشکلات آن رسیدگی شود. وی با اشاره به کمبود برخی سرانه‌ها در این منطقه افزود: برای افزایش سرانه‌ها در این منطقه باید فکری شود...

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی پیرهادی در یکصد و هشتاد و چهارمین جلسه شورای شهر تهران در جریان ارائه گزارشی از منطقه 19 شهر تهران، به بازدید‌ها از این منطقه اشاره کرد و گفت: شهرک سید احمد خمینی یکی از شهرک‌های متراکم و پرجمعیت منطقه است که باید به مشکلات آن رسیدگی شود.

وی با اشاره به کمبود برخی سرانه‌ها در این منطقه افزود: برای افزایش سرانه‌ها در این منطقه باید فکری شود و شهردار منطقه، پیشنهادات خود درباره افزایش سرانه‌ها را ارائه کند؛ در منطقه 19 محله‌های بسیار کم برخوردار وجود دارند که این امر، نیازمند توجه است.

پیرهادی خواستار ارائه برنامه برای افزایش سرانه‌ها شد و گفت: این منطقه نیازمند کار اساسی است و باید به طور جامع، به مشکلات منطقه رسیدگی شود.

پیرهادی با اشاره به وجود بوستان ولایت در این منطقه گفت: مردم شهر تهران فضای اوقات فراغتی کمی دارند؛ چرا این بوستان محلی برای گذراندن اوقات فراغت شهروندان تبدیل نمی‌شود؟

وی با اشاره به بازدید از بوستان ولایت و همراهی رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران در این بازدید، اظهار داشت: این بوستان، فرصت خوبی برای حوزه ورزش و سپری کردن اوقات فراغت شهروندان است.

به گفته پیرهادی، حدود 2 سال از این بازدید گذشته، اما عملکردی که شهروندان بتوانند از آن برای گذراندن اوقات فراغت خانواده استفاده کنند؛ در بوستان ولایت دیده نمی‌شود.

رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: شهرداری تهران در این خصوص کار جدی انجام دهد و پیشنهادات خود را ارائه کند تا در بودجه سال آتی لحاظ شود.