سه‌شنبه 10 تیر 1404

آمریکا فروش تجهیزات هدایت بمب به اسرائیل را تایید کرد

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
آمریکا فروش تجهیزات هدایت بمب به اسرائیل را تایید کرد

آژانس همکاری امنیتی دفاعی آمریکا اعلام کرد که فروش این تجهیزات با هدف تقویت توانمندی این رژیم در مقابله با تهدیدها و حفاظت از مرزها، زیرساخت‌ها و غیرنظامیان است.

آمریکا فروش تجهیزات هدایت بمب به رژیم صهیونیستی را به ارزش 510 میلیون دلار تایید کرد.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، این آژانس در ادامه اعلام کرد: «این فروش پیشنهادی، با بهبود توانایی اسرائیل در دفاع از مرزهایش، زیرساخت‌های حیاتی و مراکز جمعیتی، توانایی آن را برای مقابله با تهدیدات فعلی و آینده افزایش خواهد داد.»

خبر مرتبط این موشک تهدیدی جدی برای اسرائیل است

ماشاء‌الله شمس الواعظین گفت:. رژیم صهیونیستی در جنگ‌های کلاسیک قابلیت تاب‌آوری ندارد و تاریخش هم این را نشان می‌دهد به همین دلیل جنگ‌هایش به روز شمرده می‌شود، مانند جنگ 5 روزه، 6 روزه، 30 روزه.

آژانس همکاری امنیتی دفاعی آمریکا همچنین بر تعهد واشنگتن در قبال امنیت اسرائیل نیز تاکید کرده و آن را برای منافع ملی آمریکا حیاتی دانست.

وزارت امور خارجه آمریکا نیز چراغ سبز را به این فروش بالقوه نشان داد و آژانس همکاری امنیتی دفاعی آمریکا برای تایید نهایی به کنگره اطلاع داد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

آمریکا فروش تجهیزات هدایت بمب به اسرائیل را تایید کرد 2