یک‌شنبه 23 شهریور 1404

آیا موج سوم کرونا در کشور آغاز می‌شود یا خیر؟

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
آیا موج سوم کرونا در کشور آغاز می‌شود یا خیر؟

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر عنوان کرد: بررسی نمودار روند بیماری در روزهای آینده مشخص خواهد کرد که آیا موج سوم کرونا در کشور شروع می‌شود یا خیر، پس همچنان باید کرونا را جدی گرفته و برای حفظ سلامتی خود و اطرافیان دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنیم.

سعید کشمیری با بیان اینکه تعداد بیماران بستری در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر تا تاریخ سه‌شنبه 25 شهریورماه 299 نفر است، گفت: در بیست و چهار ساعت گذشته 63 بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری‌شده‌اند که از این تعداد ابتلای 22 مورد به کرونا قطعی است.

وی افزود: در حال حاضر 47 بیمار در بخش‌های ویژه بیمارستان‌ها بستری هستند و از مجموع موارد بستری در بخش‌های ویژه 20 نفر در وضعیت تنفس با دستگاه قرار دارند.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر درباره نتایج موارد فوتی ناشی از کرونا در استان بوشهر که در 25 شهریور تأیید و اعلام شد گفت: دو بانوی 67 و 77 ساله با سابقه بیماری دیابت، بیماری قلبی و فشارخون و دو آقای 55 و 68 ساله با سابقه نارسایی قلبی و فشار خون بالا از جمله مواردی بودند که متأسفانه بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: خوشبختانه در شبانه‌روز گذشته 53 بیمار با حال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند.

کشمیری تصریح کرد: هیچ کشوری برنامه ای برای واکسیناسیون همگانی آنفلوانزا ندارد و تنها تاکید بر واکسیناسیون گروه های آسیب پذیر است.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر خاطرنشان کرد: بررسی نمودار روند بیماری در روزهای آینده مشخص خواهد کرد که آیا موج سوم کرونا در کشور شروع می‌شود یا خیر، پس همچنان باید کرونا را جدی گرفته و برای حفظ سلامتی خود و اطرافیان دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنیم.

انتهای پیام