آییننامه تکالیف دستگاههای دولتی برای نمایشگاه قرآن بررسی شد
اولین جلسه بررسی پیشنویس آییننامه تکالیف دستگاههای دولتی در مشارکت و برگزاری نمایشگاه قرآن کریم در سالن جلسات معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، اولین جلسه بررسی پیشنویس آییننامه تکالیف دستگاههای دولتی در مشارکت و برگزاری نمایشگاه قرآن کریم در سالن جلسات معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه محمد مهدی عزیززاده، قائم مقام معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مشارکت دستگاهها و نهادهای دولتی را در برگزاری نمایشگاه قرآن کریم امری همیشگی عنوان و این اتفاق را بدیع و جدید ندانست.
او با اشاره به اهداف پیشنویس آییننامه اظهار داشت: هدف از تدوین و ابلاغ این آییننامه، مشارکت همه بدنه دولت به شکلی رسمی و منسجم و استفاده حداکثری از تمام ظرفیت دستگاهها در برگزاری هر چه باشکوهتر نمایشگاه قرآن است.
عزیززاده با تأکید بر اینکه امر قرآن کار تمام دولت جمهوری اسلامی است، گفت: نمایشگاه قرآن منحصر به وزارت ارشاد و معاونت قرآن و عترت نیست. بلکه نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم مردمیترین فعالیت قرآنی کشور محسوب میشود.
قائم مقام وزیر علوم در امور علوم انسانی: باید بیشتر به پژوهش قرآنی دامن زدقائم مقام معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد تصریح کرد: بیشترین میزان تأثیرگذاری در بین آحاد جامعه میتواند از طریق نمایشگاه قرآن اتفاق بیفتد و این موضوع میطلبد که اتاق کار مشترکی در بین دستگاههای دولتی به این منظور تشکیل شود.
عزیز زاده پیشنویس آییننامه موجود را نتیجه کار گروهی و کارشناسی بر مبنای شرح وظایف دستگاهها طبق سنخیت عملی هر دستگاه خواند و خواستار نگاه حداکثری بدنه دولت در مشارکت برپایی نمایشگاهی هرچه باشکوهتر شد.
او همچنین ضمن اشاره به ماده 4 و 7 پیشنویس آییننامه، مواد موجود را تکلیفی و الزامآور دانست که هر دستگاه بایستی در تقویم مالی و برنامهای خود هر ساله به سازمان مدیریت منعکس و بنا بر اقتضائات سازمانی خود برنامه متناسب را اعلام و ارائه کند.
در ادامه جلسه، نماینده دستگاهها ملاحظات و مطالب خود را درباره پیشنویس آییننامه مطرح کردند.