یک‌شنبه 4 آذر 1403

اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان کشتار مسلمانان هند را محکوم کرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان کشتار مسلمانان هند را محکوم کرد

تهران - ایرنا - قرارگاه ملی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان با محکوم کردن کشتار مسلمانان هند، از مسئولان وزارت امور خارجه و تمام مراجع ذی‌ربط پیگیری این مسئله را خواستار شدند.

به گزارش روز دوشنبه اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، در متن بیانیه اعضای قرارگاه ملی دانش آموزان در محکومیت کشتار مسلمانان هند آمده است: در چند روز اخیر، در کشور هند به بهانه‌های مختلف و نامربوط، مسلمانان را مورد آزار و اذیت و ضرب و شتم قرار می‌دهند و این اتفاق بسیار نگران کننده است.

قرار گاه ملی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان همچنین در بخش دیگر این بیانیه تاکید کرد: صدای مظلومیت مسلمانان هند و ندای غریبی آن ها به گوش ما می رسد. ما مسلمانان طبق فرموده پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) که می‌فرمایند: «هرکس ندای مسلمانی را بشنود و او را یاری نکند، او مسلمان نیست» باید به فریاد مظلومیت آن ها پاسخ دهیم و صدای غربت مسلمانان هند را به گوش همه آزادمردان برسانیم و برای نجات آنها اقدامی انجام دهیم.

این بیانیه می افزاید: هند که خود را سرزمین صلح می‌داند، امروزه به سرزمین ظلم تبدیل شده است، اما متاسفانه در این زمان همه سکوت کرده‌اند و ما هستیم که باید صدای مسلمانان مظلوم هند باشیم.

به گزارش ایرنا، اصلاح قانون شهروندی هند در تاریخ 20 آذر (11 دسامبر) در این کشور به تصویب رسید. بر اساس این قانون پناهجویان کشورهای بنگلادش، افغانستان و پاکستان در هند که بدون اوراق معتبر پیش از سال 2015 میلادی وارد این کشور شده‌اند می‌توانند شهروندی این کشور را دریافت کنند، اما این قانون شامل حال مسلمانان نمی‌شود. مسئولان هند در باره علت این اقدام گفته‌اند که مسلمانان کشورهای همسایه تحت پیگرد نیستند.

اما گروه‌های منتقد به این اصلاحات معتقدند که هدف واقعی از قوانین جدید تحت فشار قرار دادن بیشتر مسلمانان و تبعیض علیه آنان برای راضی نگاه داشتن احزاب هندو است.

استفاده گسترده از اسلحه در خشونت های دهلی نشان می دهد، مردم این سلاح های غیر قانونی را پیش از این تهیه کرده بودند. اکثر این افراد جوانان بیکار متعلق به سایر ایالت‌ها مانند اوتار پرادش و بیهار هستند که می توانند به راحتی این سلاح ها را تهیه کنند.

ریشه اختلافات میان هندوها و مسلمانان در تاریخ این کشور وجود دارد و بیشترین تنش ها به سال 1947، زمانی که پاکستان از هند جدا شد باز می‌گردد. در حقیقت دو روز پیش از آغاز خشونت ها در دهلی نو، یکی از اعضای کابینه دولت نارندرا مودی اعلام کرد که مسلمانان باید در سال 1947 به پاکستان فرستاده می‌شدند.

گیریراج سینگ وزیر ماهیگیری هند در روزهای گذشته اعلام کرد: زمان آن رسیده است که متعهد به ساخت کشور هند باشیم. پیش از سال 1947 محمد علی جناح برای تشکیل یک کشور جدید اسلامی تلاش کرد. ما بهای اشتباه بزرگ نسل‌های گذشته خود را پرداخت می کنیم. اگر در آن زمان مسلمانان به پاکستان و هندوها به هند منتقل می‌شدند، ما در این موقعیت قرار نداشتیم.

دو روز پس از انتشار این اظهارات، کاپیل میشرا یک رهبر حزب حاکم بهارتیا جانتا پارتی (بی جی پی) اعلام کرد که پلیس باید معترضان به اصلاحات قانون شهروندی را از خیابان ها جمع کند؛ در غیر این صورت وارد عمل می‌شویم.

چند ساعت پس از این اظهارات هزاران نفر به مناطق مسلمان نشین در شمال شرق دهلی حمله کردند.

*س_برچسب‌ها_س*