اجرای طرح پرورش ماهیان دریایی در هندیجان / تولید سالانه500تن ماهی
اهواز - مدیرکل شیلات خوزستان با اشاره به اجرای طرح «پرورش ماهیان دریایی در قفس» در منطقه بحرکان شهرستان هندیجان گفت: با اجرای این طرح سالانه 500 تن ماهی در استان تولید میشود.
اهواز - مدیرکل شیلات خوزستان با اشاره به اجرای طرح «پرورش ماهیان دریایی در قفس» در منطقه بحرکان شهرستان هندیجان گفت: با اجرای این طرح سالانه 500 تن ماهی در استان تولید میشود.
فتحالله ابوعلی در گفتوگو با خبرنگار مهر از اجرایی طرح «پرورش ماهیان دریایی در قفس و خدمات تکمیلی و پشتیبانی در خشکی» در بحرکان هندیجان خبر داد و بیان کرد: این پروژه برای اولین بار در استان خوزستان اجرا میشود.
وی با بیان اینکه برای توسعه و ترویج این روش جدید آبزیپروری در عرصه دریا به میزان 9 هکتار در نظر گرفته شده است، افزود: همچنین در عرصه خشکی برای پشتیبانی و تکمیل زنجیره تولید مکانی به مساحت یک هکتار واقع در کیلومتر 5 جاده شهرستان هندیجان به بحرکان احداث میشود.
ابوعلی، هدف از اجرای طرح در خشکی را ارائه تأسیسات پشتیبانی و تکمیلی در مراحل مختلف پرورش ماهیان تا عمل آوری اعلام کرد و گفت: این طرح شامل محل مونتاژ، تعمیر قفسها، دایر کردن مرکز جمع آوری محصولات، سردخانه، نگهداری، بازاریابی و عرضه ماهیان دریایی، تهیه و تولید خوراک آبزیان و تدارک و تأمین نیازهای مرکز پرورش است.
مدیرکل شیلات خوزستان با بیان اینکه با اجرای این طرح فرصت شغلی برای 90 نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم فراهم میشود، خبر داد: ظرفیت تولید سالانه این طرح 500 تن ماهی دریایی، گونه صبیتی و سی باس است و بچه ماهیان سایت پرورش نیز از مرکز آبزیپروری در شهرستان آبادان تهیه میشوند.
وی، پرورش ماهی در قفس را یکی از روشهای پرسود و صنعتی کمهزینه در پرورش آبزیان برشمرد و اظهار کرد: میزان سرمایهگذاری در این طرح با مشارکت بخش خصوصی حدود 40 میلیارد تومان پیشبینی شده است.
ابوعلی گفت: از جمله مزایای عمده این طرح میتوان به ظرفیت تولید بالا به علت وسعت دریا، قدرت خود پالایی بالا در محیطهای دریایی، تهویه و جابهجایی خوب آب در محیط پرورش، کاهش هزینههای استهلاک، تعمیر و نگهداری، استفاده از محیطهای طبیعی، شرایط مناسب پرورشی برای تولید ماهیان با ارزش اشاره کرد.
به گزارش مهر، امروزه کشورهایی مانند چین، نروژ، شیلی، ژاپن و انگلستان بهعنوان قطب تولید ماهیان دریایی در قفس (آبهای شور و شیرین) شناخته شدهاند.