پنج‌شنبه 8 آذر 1403

احمدوند درگذشت عباس‌علی براتی‌پور را تسلیت گفت

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
احمدوند درگذشت عباس‌علی براتی‌پور را تسلیت گفت

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت استاد عباس براتی‌پور را تسلیت گفت.

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت استاد عباس براتی‌پور را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، یاسر احمدوند معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت استاد عباس براتی‌پور را تسلیت گفت.

در متن پیام معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمده است؛

«اِنَا لِلَهِ وَ اِنَا اِلَیهِ رَاجِعُونَ

شاعر «وعده‌ی دیدار» در آخرین روز ماه مهمانی خدا، به دیدار معبودش شتافت.

شاعر نام‌آشنای شعر انقلاب، عباس براتی‌پور، یکی از شاعران معاصر ایران بود که از اواخر دوران تحصیل در دبیرستان به شعر و شاعری پرداخت. او که شعر را به سیاق و قالب‌های کلاسیک می‌سرود، مضمون اکثر شعرهایش مدح و منقبت خاندان رسالت و توجه به آرمان‌های انقلاب و دفاع مقدس بود. براتی‌پور که دانش‌آموخته‌ی رشته‌های فنی بود، نخستین مجموعه شعرش را با عنوان "بهت نگاه" در سال 1369 منتشر کرد.

او به تمام معنی تا پایان عمر، خود را وقف انقلاب کرد. اکثر شعرهای مرحوم براتی‌پور به دوران انقلاب بازمی‌گردند و مانند سرود "امام ای بلند آیت آسمانی" بسیار خاطره‌انگیر هستند. یکی از تازه‌ترین شعرهایش که به مناسبت چهلمین سال انقلاب اسلامی سروده بود، عنوان "سرباز انقلابی" نام داشت.

براتی پور خلاقانه در پی شکل‌های نو برای ارائه مضامین دینی و انقلابی بود تا پویایی شعر انقلاب را در هیئتی تصویری، ملموس و با کیفیتی بهتر بیان کند. سعی برای سرودن صحیح شعر آئینی و نقد و بررسی این سبک برای بهتر شدنش از تلاش‌های بی‌وقفه و متعهدانه این شاعر گرانقدر است.

آثار مهم او "کتیبه شکیب"‌، "سینای سبز عشق"، "با شقایق‌ها برادر"، "عطش عشق، "داغ تشنگی"‌، "بر جبین صبح"، "زیتون و زخم" و سه مجموعه شعر "چشم بیمار"، "غم دلدار" و "بر تربت خورشید" نشان از دلبستگی و علاقه ایشان به مساله جانبازان، فرهنگ شیعی و امام راحل (ره) بود.

درگذشت ایشان را به فرهنگ‌دوستان، شاعران دغدغه‌مند و متعهد و خانواده محترم ایشان تسلیت عرض می‌کنم.

انشاالله که در این روز، مورد عنایت و رحمت حضرت باریتعالی قرار بگیرد.