دوشنبه 16 مهر 1403

اختصاص 16 درصد بودجه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به تغذیه

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
اختصاص 16 درصد بودجه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به تغذیه

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با اشاره به مساعدت‌های صندوق درخصوص مسائل رفاهی دانشجویی گفت: 16 درصد بودجه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به تغذیه دانشجویی اختصاص دارد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با اشاره به مساعدت‌های صندوق درخصوص مسائل رفاهی دانشجویی گفت: 16 درصد بودجه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به تغذیه دانشجویی اختصاص دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان در جلسه‌ای که با حضور دکتر سعدالله نصیری قیداری، رئیس دانشگاه شهید بهشتی و سایر اعضای هیئت رئیسه در محل دانشگاه شهید بهشتی به منظور بررسی و گفتگو و تبادل نظر در خصوص مسائل رفاهی دانشجویان خوابگاهی تشکیل شد، شرکت کرد.

در این نشست مسعود گنجی با اشاره به مساعدت‌های صندوق رفاه دانشجویان درخصوص مسائل رفاهی دانشجویی گفت: 16 درصد بودجه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به تغذیه دانشجویی اختصاص دارد و دانشگاه شهید بهشتی از پوشش 6 هزار دانشجوی خوابگاهی برخوردار است در صورتی که در سامانه صندوق رفاه دانشجویان حدود 2 هزار ظرفیت از سوی دانشگاه شهید بهشتی اعلام شده است.

وی خاطرنشان کرد: حمایت از مسکن دانشجویی و سرپناه دانشجویان دور از شهر و دیار خود از مهم‌ترین مسائل مدنظر صندوق رفاه دانشجویان است و این صندوق با توجه به رسالت و اهداف خود در قالب ضوابط قانونی، حقوقی و ساختاری تا حد امکان در جهت بهینه سازی شرایط خوابگاه‌ها و بازسازی و ارتقای رتبه خوابگاه‌های موجود فعال بوده و خواهد بود.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان در ادامه گفت: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، برای تأسیس 200 هزار خوابگاه متأهلی قراردادی با وزارت راه و شهرسازی بسته شده که سهمیه‌ی دانشگاه شهید بهشتی حدود 4 هزار خوابگاه است که دانشگاه باید امکانات زیربنایی از جمله زمین را به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گزارش دهد تا با معرفی به وزارت راه و شهرسازی این خوابگاه‌ها ساخته شود.

گنجی همچنین در راستای اهمیت بودجه در تأمین رفاهیات دانشجویان به تناقض موجود در سهم صندوق‌های رفاه دانشجویی وزارت عتف و وزارت بهداشت در دریافت بودجه اشاره و تاکید کرد: وام‌هایی که توسط صندوق رفاه دانشجویان، به دانشجویان کشور پرداخت می‌شود تأثیر بسیار کمی در زندگی آن‌ها دارد زیرا 92 درصد دانشجویان تحت پوشش صندوق وزارت عتف و 8 درصد باقی، تحت پوشش صندوق وزارت بهداشت هستند و این مهم در حالی است که در سال 96 کل بودجه‌ی صندوق وزارت بهداشت 25 میلیارد تومان و وزارت عتف 205 میلیارد تومان بوده و در سال جاری بودجه‌ی وزارت بهداشت 10 میلیارد تومان از وزارت عتف بیشتر شده است، این تضاد که دانشجویان دو وزارت خانه شاهد آن هستند مسئله مهمی در کشور است که باید حل شود.

همچنین در این نشست مطرح شد اهتمام و عزم جدی دستگاه‌های آموزشی و دولتی باید در جهت رفع دغدغه‌های دانشجویان و مشکلات و مسائل ایشان باشد و خوابگاه‌های پراکنده و دور از محوطه دانشگاه شهید بهشتی می‌بایست در راستای دسترسی بهتر و سریع‌تر دانشجویان و امنیت کامل‌تر آنان سامان دهی شده و به مجموعه فضای دانشگاه اضافه شوند.

گفتنی است در پایان این نشست گنجی به همراه نصیری و هیئت همراه از خوابگاه‌های دانشگاه شهید بهشتی بازدید کرده و صحبت‌های دانشجویان در ارتباط با مسائل و مشکلات مربوط به خوابگاه، تغذیه و امکانات رفاهی و مشکلات حوزه آموزش را شنید و برای مرتفع نمودن مسائل تا حد امکان قول مساعد داد.