ارائه 200 عروسک در بخش عروسکهای اقوام ایرانی جشنواره اسباب بازی
200 عروسک در بخش عروسکهای اقوام ایرانی جشنواره اسباب بازی ارائه شده است.
200 عروسک در بخش عروسکهای اقوام ایرانی جشنواره اسباب بازی ارائه شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، نهمین جشنواره ملی اسباب بازی با شعار «بازی، تمرین زندگی» از روز سه شنبه 25 دی در مرکز آفرینشهای فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز شده که در بخشی از آن عروسکهایی از تمام نقاط و اقوام کشور برای آشنایی کودکان و نوجوانان و خانوادهها به نمایش گذاشته شده است.
در ایندوره از رویداد مورد اشاره، نزدیک به 200 عروسک ارائه شده است و این عروسکها مخاطبان را از طریق قصههایشان با جغرافیا، فرهنگ، آداب، رسوم، افسانهها و اسطورههای هر منطقه از کشورمان آشنا میکند.
در بخش عروسکهای اقوام ایرانی جشنواره اسباببازی اسطورهها و نمادهایی که در مناطق مختلف کشور داریم، در قالب عروسک به نمایش گذاشته شده و بر این اساس هر عروسکی دربردارنده قصههایی غنی و جذاب از هر منطقه است.
بخش عروسکهای اقوام ایرانی جشنواره اسباب بازی فرصت خوبی برای بیان و ارایه قصههای اقوام مختلف در قالب عروسکها فراهم کرده است. همه بازدیدکنندگان و علاقهمندان میتوانند شنونده قصه این عروسکها باشند. در حقیقت کودکان و نوجوانان و خانوادهها میتوانند از طریق قصه این عروسکها با جغرافیا، فرهنگ، آداب، رسوم، افسانهها و اسطورههای هر منطقه از کشورمان آشنا شوند. در این راستا گیسو فکوری و فاطمه محمودی برای روایت قصه عروسکها در این بخش حاضر هستند.
از آنجا که موزه عروسکها آبان سال 1403 توسط سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری استان آذربایجان شرقی با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در مجتمع فرهنگی کانون در تبریز گشایش پیدا کرد، جشنواره ملی اسباببازی دومین جایی است که موزه عروسکها معرفی و به نمایش گذاشته شده است. این موزه در واقع یک موزه سیار عروسک است و قابلیت این را دارد که در هر منطقهای دایر شود.