ارائه 758 مقاله برتر ژنتیک در جشنواره دانشگاه بهشتی
دبیر علمی هجدهمین کنگره ملی ژنتیک ضمن اشاره به دریافت 794 مقاله و پذیرش 758 مقاله در این دوره از کنگره، گفت: مقالات پذیرش شده در حوزههای ژنتیک انسانی، ژنتیک گیاهی، ژنتیک جانوری، ملاحظات اخلاقی و ایمنی و سلولهای بنیادی هستند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ششمین کنگره بینالمللی و هجدهمین کنگره ملی ژنتیک در دانشگاه شهید بهشتی آغاز شد.
این کنگره بینالمللی و هجدهمین کنگره ملی ژنتیک با حضور دانشمندان برجسته ایرانی و خارجی از 15 کشور و با شعار "ژنتیک برای سلامت، امنیت غذایی و حفظ ذخایر ژنتیکی؛ نیاز آنی و ضرورت آتی" امروز در دانشگاه شهید بهشتی آغاز به کار کرد.
در این کنگره که به مدت سه روز برگزار میشود، سخنرانیهای کلیدی توسط اساتید برجسته ایرانی و 15 دانشمند بینالمللی از کشورهای آمریکا، کانادا، سوئد، آلمان، فرانسه، استرالیا، اسپانیا، هند، مجارستان، ترکیه و روسیه ارائه خواهد شد.
نگهداری 5 میلیون نمونه ذخیره ژنتیکی در کلکسیونهای کشاورزیهمچنین 8 کارگاه آموزشی ایدهبازار، دورههای تخصصی در خصوص محصولات بیوتکنولوژی، 5 نشست در خصوص تنوع زیستی و نشست سند پسا 2020 در حاشیه این کنگره برگزار میشود.
دبیر علمی کنگره در سخنرانی افتتاحیه، ضمن اشاره به دریافت 794 مقاله و پذیرش 758 مقاله در این دوره از کنگره، گفت: مقالات پذیرش شده در حوزههای ژنتیک انسانی، ژنتیک گیاهی، ژنتیک جانوری، ملاحظات اخلاقی و ایمنی و سلولهای بنیادی هستند.
وی همچنین از برگزاری مراسم تقدیر از پیشکسوتان و افراد تاثیرگذار حوزه ژنتیک، رونمایی از کتاب تاریخ شفاهی انجمن ژنتیک و برگزاری رویداد GC Idea 2024 برای ارزیابی ایدههای نوین حوزه ژنتیک خبر داد.
دبیر علمی کنگره در پایان از همکاری و تلاش جمع کثیری از دانشمندان و عاشقان علم و اندیشه در برگزاری این رویداد علمی قدردانی کرد.