اربعین، نماد وحدت جهانی علیه ظلم است

ری - ستاد اربعین شهرداری تهران با حضور معاونان شهردار و تولیت آستان حضرت عبدالعظیم (ع) آغاز بهکار کرد؛ تأکید بر نقش جهانی عاشورا محور این مراسم بود.
ری - ستاد اربعین شهرداری تهران با حضور معاونان شهردار و تولیت آستان حضرت عبدالعظیم (ع) آغاز بهکار کرد؛ تأکید بر نقش جهانی عاشورا محور این مراسم بود.
به گزارش خبرنگار مهر، آئین آغاز فعالیت ستاد اربعین حسینی شهرداری تهران صبح دوشنبه با حضور معاونان شهردار تهران و تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد.
در این مراسم که در آستان حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار شد، محمدامین توکلیزاده معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، داود گودرزی معاون خدمات شهری و محیطزیست شهرداری و حجتالاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) حضور داشتند.
حجتالاسلام سیدعلی قاضی عسکر در سخنانی با اشاره به جایگاه بیبدیل نهضت عاشورا در تاریخ اسلام گفت: از دوران بنیامیه تا به امروز، تلاشهای گستردهای برای محو نام و یاد اباعبداللهالحسین (ع) صورت گرفته است، اما این تلاشها نتیجهای در بر نداشته و شعله این حرکت الهی هر سال فروزانتر شده است.
وی با بیان اینکه پیادهروی اربعین نمادی از تجدید بیعت با امام حسین (ع) است، اظهار داشت: میلیونها نفر از نقاط مختلف جهان با پای پیاده به سوی کربلا حرکت میکنند تا بار دیگر با آرمانهای آن حضرت تجدید عهد کنند.
تولیت آستان حضرت عبدالعظیم (ع) با اشاره به ابعاد جهانی نهضت عاشورا، تصریح کرد: شعارهای امام حسین (ع) تنها جنبه مذهبی ندارد، بلکه بیانگر پیامهایی جهانی در دفاع از حق، مبارزه با ظلم و تحقق عدالت است. شعارهایی چون «مثلی لا یبایع مثله» و «انی لا أری الموت الا سعاده» امروز الهامبخش آزادیخواهان در سراسر جهان است.
وی ادامه داد: راهپیمایی اربعین جلوهای از همبستگی جهانی علیه ظلم است که دلهای آزادگان را در سراسر دنیا به هم نزدیک کرده است، چه مسلمان، چه غیرمسلمان.
قاضی عسکر در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از خدمات شهرداری تهران در سالهای گذشته، بر ضرورت همافزایی هرچه بیشتر نهادهای اجرایی با حرکتهای مردمی در برگزاری مراسم اربعین تأکید کرد و افزود: عملکرد شهرداری تهران در سالهای اخیر قابل تقدیر بوده و انتظار میرود امسال نیز این مراسم با شکوه بیشتری برگزار شود.
وی در پایان بر لزوم صیانت از پیام اصلی عاشورا تأکید کرد و گفت: باید تلاش کنیم تا اصل پیام عاشورا، یعنی مقابله با ظلم، فساد و زنده نگهداشتن فریضه امر به معروف و نهی از منکر، محور برنامهها باشد. وعده الهی مبنی بر پیروزی نهایی اهل ایمان، قطعی است و ما نسبت به تحقق آن امیدوار هستیم