ازدواج دانشآموزان دختر 9 و 10 ساله با پسران 16-17 سال در این منطقه
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان قزوین درباره ازدواج زودهنگام در این استان و ترک تحصیل دانشآموزان گفت: در یکی از مناطق ازدواج 9 ساله و 10 سالهها را داریم؛ دخترهایی که با پسرهای 16-17 ساله ازدواج میکنند و بعد از 4-5 سال خیلی از اینها متارکه میکنند و زندگیهایشان بهم میریزد.
ازدواج دانشآموزان دختر 9 و 10 ساله با پسران 16-17 سال در برخی خانوادههای متمول دارد رویه می شود /
یک مقام آموزش و پرورش در این زمینه هشدار داد که سرنوشت این افراد متارکه است
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان قزوین درباره ازدواج زودهنگام در این استان و ترک تحصیل دانشآموزان گفت: در یکی از مناطق ازدواج 9 ساله و 10 سالهها را داریم؛ دخترهایی که با پسرهای 16-17 ساله ازدواج میکنند و بعد از 4-5 سال خیلی از اینها متارکه میکنند و زندگیهایشان بهم میریزد.
حجت الاسلام والمسلمین «حسین محمدزاده» معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان قزوین در رابطه با ازدواج زودهنگام دختران و ارتباطش با مقوله ترک تحصیل گفت: این مسئله بسیار مهم است. اتفاقا ما در یکی از مناطق به صورت فراوان شاهد ازدواج زودهنگام و کودک همسری هستیم. من فکر میکردم در آن منطقه به خاطر فقر و نیاز است که دختر را به خانواده همسرش میسپارند و با ازدواج او موافقت میکنند، اما دیدم اتفاقا خانوادهها خیلی متمول و دارا هستند، ولی یک آداب و رسوم و فرایندی آنجا اتفاق افتاده که رویکرد آنها کودک همسری شده و جزو باورها و اعتقادات آنها شده است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان قزوین ادامه داد: ما در همان منطقه ازدواج 9ساله و 10 سالهها را داریم؛ دخترهایی که با پسرهای 16-17ساله ازدواج میکنند و بعد از 4-5 سال خیلی از اینها متارکه میکنند و زندگیهایشان بهم میریزد. ما چون این منطقه را رصد کردیم به این موضوع نیز ورود پیدا کردیم برای اینکه این آسیب نباید فراگیر شود. آسیبهای عجیبی داریم؛ دانش آموزی که میداند در 10-11 سالگی ازدواج خواهد کرد، از روند ابتدایی تحصیل، از مدرسه کنده میشود و شایق به ادامه تحصیل نیست.
او افزود: بعد از آن آسیبهای متارکه از شوهر وجود دارد همچنین آسیبهای اجتماعی، شخصی و فردی که ایجاد میشود پس لرزههای غیرقابل تحمیلی میتواند داشته باشد. ما به این موضوع ورود پیدا کردهایم و تبیینی برای خانوادهها و دانش آموزان گذاشتهایم تا فهم زندگی مشترک برایشان ایجاد شود؛ اینکه اگر شاغل باشند، تحصیل کرده باشند، اگر شرایط علمی خوب برای خودشان ایجاد کنند، میتوانند جایگاه اجتماعی پیدا کنند و در انتخاب همسر تصمیمگیر باشند نه اینکه تحت لوای مادر و پدرشان نتوانند تصمیم بگیرند. این افراد اگر دیپلم یا کارشناسی بگیرند و بلوغ فکری و ذهنی و اجتماعی پیدا کنند، در فرایند ازدواج هم میتوانند موفقتر عمل کنند.
محمدزاده در خاتمه یادآوری کرد: همچنین نمونههایی از دانش آموزان مناطق دیگر که ازدواج نکردهاند و تحصیلاتشان را تکمیل کردهاند و برآیند قشنگتری از اجتماع دارند را به آن منطقه معرفی کردهایم و برایشان الگوسازی شده که اگر این مدلی زندگی کنند، ازدواج مطمئنتر و تشکیل خانواده مطمئنتری خواهند داشت.
منبع: ایلنا هم اکنون دیگران می خوانند-
100 دانشجو معلم کرمانی راهی اورژانس شدند | علت باز هم مسمومیت بود؟
-
ترور امام جماعت مسجدی در اصفهان | جزئیات تیراندازی و سوءقصد به حجتالاسلام محسن اخوان
-
خبر خوش از حقوق و دستمزد 1401 | حداقل حقوق کارکنان و کارگران دستگاههای اجرایی 57 درصد افزایش یافت
-
مهریه همسر و دخترهای رئیسی اعلام شد
-
وقوع چند زلزله بسیار شدید بالای 6 ریشتر در هرمزگان | آخرین آمار مصدومان و کشتهشدگان | هرمزگان تعطیل شد
-
لبنیات کوپنی میشود؟ | جزئیات خرید اعتباری لبنیات با کوپن الکترونیک