سه‌شنبه 6 آذر 1403

از اسوه الحسنه بودن حضرت زهرا (س) تا مقام شفاعت ایشان / الگوی بی نظیر پایبندی به عفاف و حجاب حتی مقابل مرد نابینا!

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
از اسوه الحسنه بودن حضرت زهرا (س) تا مقام شفاعت ایشان / الگوی بی نظیر پایبندی به عفاف و حجاب حتی مقابل مرد نابینا!

حضرت زهرا (س) نه تنها برای زنان و مردان مسلمان بلکه برای همه بشریت الگویی بی همتا در ابعاد مختلف زندگی فردی و اجتماعی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد، ناخود آگاه وقتی به دنبال برترین مصداق الگویی برای زنان مسلمان می گردیم بلافاصله نام حضرت زهرا (س) به ذهن مان خطور می کند؛ بانوی با کرامت که برترین دختر، برترین همسر و برترین مادر بود و در ابعاد زندگی سیاسی نیز برترین پیرو ولایت و بصیرترین زن امت محسوب می شد. الگو بودن حضرت زهرا (س) از ابتدای خلقت ایشان تاکنون همچنان ادامه دارد تا جایی که هر انسان آزاده ای به میزان درک خود از دین و انسانیت می تواند از ایشان تبعیت کند درواقع هرچه زمان می گذرد جامعه به چنین معیاری بیش از پیش نیاز دارد. در مقام حضرت زهرا (س) همین بس که رسول اکرم (ص) که بنا به حدیث قدسی خداوند در وصفش فرمود: " لولاک لما خلقت الافلاک" به بوسیدن دست ایشان افتخار می کند و در وصفش سوره "کوثر" نازل می شود تفسیر لیالی قدر و مصداق بارز"قدر" است که نه قبرش پیداست و نه قدرش شناخته شد. هنوز هم که هنوز است هیچ کتاب و هیچ فردی نتوانسته آن گونه که شایسته است حضرت صدیقه کبری (س) را توصیف کند زیرا وجود ایشان بسیار برتر از این کلمات محدود بشری است و صدها قرن دیگر هم بگذرد باز هم ایشان ناشناخته خواهند ماند هرچند که به عنوان الگویی برتر در صدر باقی می ماند.

عفت کامل و اخلاق زیبا بارزترین شاخصه های حضرت زهرا (س) بود

ماموستا عبدالرحمن مرادی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز درباره جایگاه حضرت فاطمه زهرا (س) از دیدگاه اهل سنت، اظهار داشت: فاطمه زهرا سیده نساء العالمین، چهارمین دختر پیامبر (ص) و ام المومنین خدیجه کبری (س) است.

وی افزود: اراده خداوند بر این بود که در سال حکمیت حضرت رسول اکرم (ص) جابجایی حجرالاسود به دست مبارک ایشان صورت بگیرد و پیامبر (ص) به ولادت ایشان مژده داده واین حادثه عظیم را سبب برکت و خوش یمنی دانست.

امام جمعه اهل سنت کرمانشاه گفت: پیامبر (ص) ایشان را فاطمه نامید و به زهراء ملقب کرد، همان گونه که ایشان را ام ابیها نامید همچنین فاطمه زهرا بسیار شبیه پیامبر بود.

ماموستا مرادی با بیان اینکه فاطمه زهرا در خانه نبوت ودر زیر عنایات خاصه رحمه للعالمین بزرگ شد، گفت: از صفات بارز ایشان عفت کامل، عزت نفس، حب خیرات واخلاق زیبا بود که از پیامبر اکرم (ص) این صفات الهی را مشاهده والگو پذیزی کرده بود.

وی عنوان کرد: پنج سال از عمر شریف حضرت زهرا (س) نگذشته بود که شاهد تحولی عظیم در خانواده شد، نزول وحی بر پدر ش حضرت رسول اکرم (ص) که باوجود خویش در اولین وهله احساس وحی را بر پدر وخانه درک کرد، سختی های امر دعوت در مکه وظلم قریش بر پدر، حیله های کفار همه وهمه سبب شد که فاطمه زهراء همانند کوهی محکم پشت پدر بایستد.

امام جمعه اهل سنت کرمانشاه تصریح کرد: حضرت زهرا (س) از همان ابتدای کودکی شدیدترین ظلم وستم ها را دید؛ محاصره اقتصادی مسلمین در شعب ابی طالب توسط مشرکین، گرسنگی و رحلت مادر نیز بر آلام ایشان افزود که بعداز رحلت مادر احساس مسئولیت بیشتری در قبایل نبی رحمت (ص) کرد.

ماموستا مرادی خاطرنشان کرد: پس از وفات عمویش ابوطالب زندگی حضرت زهرا (س) نمونه ی بارزی از تحمل شداید وسختی ها بود و ازدواج ایشان با علی ابن ابی طالب امیر المومنین (ع) برگ تازه ای در زندگی ایشان رقم زد.

وی با بیان اینکه مسلمین از این وصلت مبارک بسیار خوشحال شدند، افزود: حمزه عموی پیامبر (ص) به مناسب ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) با ذبح دوعدد قوچ مردم را مهمانی داد.

ماموستا مرادی گفت: یکسال از این وصلت نگذشته بود که خداوند امام حسن (ع) را به ایشان داد که پیامبر (ص) از ولادت وی بسیار خرسند شد و دعای خیر کرد همچنین بعداز وی امام حسین (ع) متولد شد و قلب نازنین پیامبر (ص) به نوه هایش روشن شد.

به گفته امام جمعه اهل سنت کرمانشاه وقتی آیه "انما یرید الله لیذهب عنکم الرجس اهل البیت و طهرکم تطهیرا نازل شد، پیامبر (ص) در کنار ام سلمه بود که علی (ع)، فاطمه (س)، حسن وحسین (ع) را صدا زد وآنها را زیر عبای خویش گرفته وفرمودند: "خداوندا اینها اهل بیت من هستند از آنها همه بدی ها را دور فرما و آنها را پاک و مطهر گردان" سپس یک بار فرمودند: " اللهم اجعل صلواتک و برکاتک علی آل محمد کما جعلتهما علی آل ابراهیم انک حمید مجید".

ماموستا مرادی خاطرنشان کرد: محبت پیامبر اکرم (ص) به فاطمه (س) به گونه ای بود که هرگاه از سفر باز می گشت ابتدا به مسجد رفته و نماز می خواندند و سپس به حضرت فاطمه (س) سر می زدند سپس نزد ازواج تشریف می رفتند و همواره می فرمودند: "ان فاطمه بضعه منی فمن اغضبها فقد اغضبنی".

وی با اشاره به سخن عایشه همسر پیامبر (ص) مبنی بر اینکه هیچ کسی را همانند فاطمه (ع) ندیدم که از جهت کلام و سخن به رسول الله شبیه باشد، به شاخصه انفاق کردن ایشان نیز اشاره کرد.

ماموستا مرادی گفت: رحلت پیامبر (ص) شدیدترین مصیبتی بود که فاطمه زهرا (س) به خود دید تا اینکه پس از شش ماه از رحلت حضرت رسول اکرم (ص)، ام ابیها به وعده ای که حضرت رسول (ص) به ایشان داده بود به ملکوت اعلی و به محضر پدرش رسول الله (ص) ومادرش خدیجه کبری (ع) پیوست.

حضرت زهرا (س) بهترین مجاهد جهاد تبیین بودند

زهرا جانجانی در گفتگو با خبرنگار مرصاد، اظهار داشت: نداشتن الگوی صحیح برای جایگاه و هویت زنان، یکی از مشکلات جامعه امروزی است.

وی افزود: برخی از زنان استفاده ابزاری می کنند و شعارهایی سر می دهند که عموما وسیله ای برای رسیدن به اهداف خودشان است درحالی که با نگاه به سیره حضرت زهرا (س) در می یابیم ایشان در همه جوانب بهترین زن و الگو برای همه زنان عالم هستند.

جانجانی با برشمردن جایگاه ارزشمند حضرت زهرا (س)، گفت: حضرت زهرا (س) سیده النسا العالمین هستند و از منظر طراز بودن در جایگاه ها و ساحت‌های یک زن شامل ساحت مادری و زن بودن بهترین الگو هستند.

کارشناس مسائل دینی خاطرنشان کرد: در جامعه امروزی صرفا برخی از زنان خانه دار، برخی خانه گریز و برخی هم خانه دار موثر هستند.

جانجانی تصریح کرد: حضرت زهرا (س) بهترین الگو هستند؛ زنی که بهترین فرزندان عالم را تربیت کردند، همسر امام و دختر پیامبر (ص) بودند اما از نقش اجتماعی خود غافل نشدند.

وی عنوان کرد: زمانی که جامعه دچار انحراف می شود حضرت صدیقه کبری (س) با وجود تنهایی و مواجهه با مشکلات فراوان از نقش اجتماعی خود غافل نشدند.

به گفته جانجانی اگر حضرت زهرا (س) روشنگری نکنند ممکن است دین دچار تحریف و انحراف شود برهمین مبنا ایشان با بیان خود و با ایراد بهترین خطبه ها در راستای جهاد تبیین برای شناسایی امام حق و شناساندن جبهه حق قدم به عرصه گذاشتند.

وی افزود: حضرت زهرا (س) پس از شهادت حضرت رسول اکرم (ص) مبارزاتی داشتند و در این عرصه بهترین مجاهد جهاد تبیین بودند، در عین حال از نقش همسری و مادری هم غافل نشدند.

کارشناس مسائل دینی گفت: حضرت زهرا (س) در راستای محکوم کردن دشمن و آگاهی بخشی به مردم اقدامات بسیار موثری انجام دادند.

جانجانی با بیان اینکه از حضرت زهرا (س) به عنوان الگوی سوم زن مسلمان یاد می شود، خاطرنشان کرد: حضرت زهرا (س) علمدار این گونه الگوسازی هستند.

وی عنوان کرد: حضرت صدیقه کبری (س) در جایگاه زن بودن نه به تصور اشتباه تساوی حقوق زن و مردان و نه همتایی زنان و مردان و نه شبیه سازی زنان و مردان به جایگاه و رسالت زن بودن خودشان عمل کردند.

مادران خانواده نقطه سیبل دشمنان نظام هستند

حجت الاسلام مهدی توسلی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز ، اظهار داشت: با نگریستن به زندگانی حضرت زهرا (س) درمی یابیم که ایشان الگوی بی همتا برای بانوان دنیا و به ویژه مسلمان است.

وی افزود: از ویژگی های بارز حضرت زهرا (س) خانه داری و تربیت کودک است که شاخصه ای مهم برای هر زن است.

کارشناس مسائل دینی گفت: امروز جامعه غرب و صهیونیست بین الملل درصدد است که کانون گرم خانواده را دچار اختلال کند و در این راستا هدف قرار دادن مادر خانواده بهترین راهکار است.

حجت الاسلام توسلی تصریح کرد: از آنجا که مادر اعضای خانواده را دور هم جمع می کند دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران می خواهند چنین نقشی را از وی بگیرند و روحیه مادرانه وی را از تضعیف کنند.

تربیت فرزند وظیفه ای پیغمبرگونه است

وی افزود: امروز همه تلاش بانوان ما باید انجام تربیت صحیح فرزندان به عنوان وظیفه ای مهم و شبه پیغمبرگونه است.

حجت الاسلام توسلی با بیان اینکه ساده زیستی در زندگی حضرت زهرا (س) موج می زند، گفت: حضرت زهرا (س) می تواند برای زنان و مردان الگوی بارز ساده زیستی باشد.

وی با اشاره به اینکه حضرت صدیقه کبری (س) هیچ گاه در زندگی چیزی از حضرت علی (ع) درخواست نکردند، افزود: اگر با شاخصه هایی چون قناعت در زندگی، ساده زیستی، تربیت کودک و همسرداری شایسته خانواده ای تشکیل شود، دنیا تحت تاثیر قرار می گیرد.

کارشناس مسائل دینی با بیان اینکه حضرت زینب (س) با سخنرانی خود دنیا را به لرزه درمی آورد و کاخ دشمن را زیر و رو می کرد، گفت: حضرت زهرا (س) فرزندانی به نام حسن (ع)، حسین (ع) و زینب (س) را تربیت کردند.

به گفته حجت الاسلام توسلی ابعاد زندگی حضرت زهرا (س) بسیار گسترده است و می توان زوایای بسیاری از زندگی ایشان را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، امروزه که دشمنان هرزه گری و عریانی را به عنوان شاخصه های زن مدرن معرفی می کند باید بیش از پیش الگوهایی چون حضرت زهرا (س) در پایبندی به عفاف و حجاب و همچنین تبیین نقش همسری و مادری ایشان معرفی شوند شاید که بخشی از توطئه های دشمنان خنثی شود .

انتهای پیام /

از اسوه الحسنه بودن حضرت زهرا (س) تا مقام شفاعت ایشان / الگوی بی نظیر پایبندی به عفاف و حجاب حتی مقابل مرد نابینا! 2
از اسوه الحسنه بودن حضرت زهرا (س) تا مقام شفاعت ایشان / الگوی بی نظیر پایبندی به عفاف و حجاب حتی مقابل مرد نابینا! 3
از اسوه الحسنه بودن حضرت زهرا (س) تا مقام شفاعت ایشان / الگوی بی نظیر پایبندی به عفاف و حجاب حتی مقابل مرد نابینا! 4