چهارشنبه 7 آذر 1403

از حضور سندرم داون تا تقدیر از خانواده شهدای مدافع حرم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
از حضور سندرم داون تا تقدیر از خانواده شهدای مدافع حرم

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، ویژه برنامه‌های تحویل سال رسانه ملی، همواره با حساسیت خاصی تدارک دیده می‌شود. چرا که این تایم طلایی شبکه‌های مختلف رادیویی و تلویزیونی برای اینکه مخاطب سخت‌پسند ایرانی را در لحظات زیبای تحویل سال با خود همراه کند، باید با وسواس و صدالبته خلاقانه چیده شود. مخاطب رسانه ملی هوشمند است و از تکرار، ملول و گریزان. برای همین دغدغه مدیران و برنامه‌سازان...

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، ویژه برنامه‌های تحویل سال رسانه ملی، همواره با حساسیت خاصی تدارک دیده می‌شود. چرا که این تایم طلایی شبکه‌های مختلف رادیویی و تلویزیونی برای اینکه مخاطب سخت‌پسند ایرانی را در لحظات زیبای تحویل سال با خود همراه کند، باید با وسواس و صدالبته خلاقانه چیده شود.

مخاطب رسانه ملی هوشمند است و از تکرار، ملول و گریزان. برای همین دغدغه مدیران و برنامه‌سازان صداوسیما این است که در این رقابت سنگین برای جلب نظر مخاطبان، برنامه‌های تحویل سال با نوآوری همراه باشد تا برای مردم خاطره‌ای تازه بسازد.

طبعاً این مأموریت، شبکه نسیم را با مسئولیتی مضاعف روبرو کرد. چرا که «نسیم» از ابتدا برای سرگرمی و نشاط‌آفرینی پا به عرصه رسانه ملی گذاشت و حالا با تکلیفی سنگین‌تر باید می‌توانست همچنان به عنوان شبکه محبوب سرگرمی و طنز، در لحظات پایان سال 1402 و آغازین ساعات سال جدید نیز برای مخاطبی که به دنبال نشاط بیشتر کانال تلویزیونی نسیم را انتخاب می‌کند، اوقاتی را رقم بزند که مخاطبش دست خالی برنگردد؛ یعنی هم ایرانی باوقار را بخنداند و هم به دور از لودگی و تولید آیتم‌های سبک‌سرانه، به شایسته‌ترین شکل او را سرگرم کند.

ویژه برنامه نوروزی شبکه نسیم که تا تحویل سال 1403 ادامه داشت، با عنوان «آی نسیم سحری عید شد» و با اجرای مجری نام‌آشنا و توانمند رسانه ملی، فرزاد حسنی به روی آنتن رفت که شامل بخش‌های متنوع از حضور مهمانان و چهره‌های محبوب ملی، هنری و ورزشی، گپ و گفت با آنها و پخش آیتم‌های جالب بود.

نسیم تلاش کرد تا در دعوت از مهمانان تنوع و توازن را حفظ کرده و تمام سلیقه‌ها و تفکرها را مدنظر قرار دهد. پرداختن مناسب، هنرمندانه و غیرشعاری به سیاست‌های دوره تحول مانند فرزندآوری، پیشرفت، دستاوردهای نظام، تکریم خانواده شهدا و توجه به جایگاه رفیع خانواده، در تولید محتوای ویژه برنامه نوروزی شبکه نسیم مورد توجه قرار گرفت.

حضور میهمانانی در همه سنین از نوجوانان روباتیک گرفته تا پیرزن صاحب فرزندان و نوه‌های متعدد، حضور پرنور خانواده شهدای دفاع مقدس، حوادث تروریستی، مدافع حرم و شهید غیرت از جاذبه‌های «آی نسیم سحری...» بود. شبکه نسیم در اقدامی نوآورانه اجراهای خانوادگی سرود را به روی صحنه برد تا در مقابل اجرای گروه‌های سرود یک شکل، مخاطب خود را در یک تجربه تازه شریک کند.

از آنجا که همواره اجرای زنده موسیقی، جذابیت و لذت خاص خود را دارد، موسیقی نوستالژیک نوروز با نواختن ساز و دهل توسط گروه محلی که در استودیوی برنامه حضور یافتند، به اجرا درآمد.

یکی از برنامه‌های محبوب این روزهای شبکه نسیم، استندآپ و مسابقه استعدادیابی «بگوبخند» است که مدیران شبکه از این ظرفیت بهره گرفتند و استندآپ کمدین‌ها و شاعران طنزی که در برنامه بگوبخند استعدادیابی شدند، اجراهای جدید خود را در ویژه برنامه نوروزی به نمایش گذاشتند و لحظات شادی را خلق کردند. اما شادی‌آفرینی دلیلی بر غفلت از مسئله اول جهان اسلام، یعنی قصه پرغصه غزه نشد و فرزاد حسنی هنرمندانه مسئله غزه را که غم این روزهای مردم عزیز ایران نیز هست، در گفتگو با مهمانان هنرمند و مشهور برنامه به بحث گذاشت تا جهان بداند که درد امروز مظلومان عالم در فلسطین و غزه، یک درد مشترک است. 

استاد ایرج خواجه‌امیری نیز به عنوان یکی از پیشکسوتان موسیقی سنتی در برنامه «آی نسیم سحری عید شد» حضور یافت و به اجرای موسیقی زنده پرداخت. همچنین هنرمندان و استادان شاخص دوبله و بازیگران سرشناس سینما و تلویزیون همچون «حامد بهداد» و «میلاد کیمرام» نیز در استودیوی برنامه حاضر شدند که گفتگوهای جذابی با آنها شکل گرفت.

در بخش دیگری از برنامه هنرمندان معلول (سندرم داون) نیز حضور یافتند که یکی از آنها «محمدصادق میرمحمدی» بازیگر نقش «راما» در سریال «رهایم نکن» بود که به همراه مادرش میهمان خانه مردم شد. اما نمی‌شد که جای ورزشکاران در میان مهمانان برنامه خالی باشد.

بنابراین مهمانان ورزشی برنامه از میان قهرمانان والیبالیست کشورمان به استودیوی نوروزی شبکه نسیم دعوت شدند تا تابوی دعوت از چهره‌های ورزشی که همواره منحصر به فوتبالیست‌ها بوده است، شکسته شود. مدیران شبکه نسیم تلاش کردند با تدارک گفتگوهای حرفه‌ای، طراحی شده بر بستر پژوهش‌های مناسب و به دور از هیجانات فضای مجازی که همواره با حاشیه هایی همراه باشد، تراز اجرا و گفتگوی درست تلویزیونی را به کام مخاطب خود بنشاند.