استاندار بوشهر: نمایندگان و مدیران برای تقویت ردیفهای اعتباری این استان تعامل کنند
بوشهر - ایرنا - استاندار بوشهر گفت: با توجه به اینکه تدوین بودجه سال آینده آغاز شدهاست مدیران دستگاههای اجرایی و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در تعاملی دوسویه برای تقویت ردیفهای اعتباری پروژههای این استان تلاش کنند.
عبدالکریم گراوند روز یکشنبه در جلسه شورای اداری استان بوشهر افزود: همچنین مدیران این استان باید برای جذب و تقویت ردیفهای اعتباری و بهبود میزان پیشبینی اعتبارات برای این استان از طریق وزاتخانهها پیگیر باشند.
وی با اشاره به اینکه اعتبار استانی پروژه راهآهن بوشهر - فارس برای امسال تخصیص یافته است و اعتبار ملی نیز اختصاص مییابد، تاکید کرد: ادامه پیشرفت این پروژه بستگی به تلاش نمایندگان استان در کمیسیون تلفیق بودجه و صحن مجلس برای اختصاص ردیفهای بودجه این استاان دارد.
استاندار بوشهر از پهلوگیری کشتی 28 هزار تنی در بندر بوشهر در هفته آینده خبر داد و گفت: امیدواریم با فراهم شدن بستر مناسب در آیندهای نزدیک کشتیهایی با تناژ بالاتر در بندر بوشهر تخلیه شود تا بخش زیادی از نیازمندیهای استان تامین شود و این بندر هر چه بیشتر رونق گیرد.
راوند به تاثیر مستقیم بیماری کرونا بر مسائل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی اشاره کرد و از مدیران و روسای ادارات خواست خود را در کنترل کرونا و پیشگیری از آن مسئول و موظف بدانند و به مراجعانی که از ماسک استفاده نکنند هیچ خدمتی ارائه نکنند.
استاندار بوشهر گفت: اکنون شیوع کرونا در استان بوشهر با ثبات است و ادامه روند ثبات بیماری به دست مردم و با رعایت شیوهنامههای بهداشتی صورت میگیرد زیرا هرگاه عادی انگاری شد شعله ور شدن بیماری و بستری و مرگ را به دنبال داشته است.
وی با یادآوری تلفات بوشهر در موج دوم شیوع کرونا، بیان کرد: غفلت در قبال این بیماری بطور قطع هزینه زیادی را به ما تحمیل میکند که مهمترین آن از دست دادن سرمایه انسانی استان است.
گراوند بیان کرد: شهرستان عسلویه یکی از کانونهایی بود که همه مسئولان نگران شیوع گسترده کرونا در آن بودند اما با سختگیری و اصرار مدیران و مجموعه وزارت نفت به اجرای پروتکلهای بهداشتی اکنون این شهرستان کمترین مرگ و میر ناشی از کرونا را دارد.
استاندار بوشهر در این زمینه به آمار استفاده مدارس از ماسک و رعایت فاصلهگذاری اجتماعی اشاره کرد و گفت: با اینکه آمار قابل قبول است اما نیاز است در این زمینه جدیت بیشتری صورت گیرد.
وی با اشاره به چهلمین سالگرد دفاع مقدس و فرهنگ ایثارگری رزمندگان، اظهار کرد: تحلیلهای دشمنان انقلاب در مقابله با نظام و انقلاب نوپای اسلامی نادرست بود و نه تنها جنگ هشت ساله پایههای جمهوری اسلامی را متزلزل نکرد که به گنجینهای بزرگ برای انقلاب تبدیل شد به گونهای که اکنون نیز شاهد ایثارگری در عرصه سلامت و نوع دوستی هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این جلسه با تاکید بر نقش ادرات استان بوشهر در پیشگیری از کرونا، بیان کرد: مدیران و روسای ادارات و دستگاهها، رئیس ستاد کرونای دستگاه خود باشند و رعایت پروتکلهای بهداشتی را با جدیت پیگیری و مدیریت کنند.
سعید کشمیری ادامه داد: برنامه ما معطوف به پیشگیری از همهگیری بیماری در 6 ماه پیش رو است زیرا شاهد افزایش ابتلا در این استان خواهیم بود.
وی گفت: هر چند در زمان حاضر بوشهر با روند انفجارب ابتلا روبرو نیست اما با توجه به وضعیت استانهای همسایه آغاز موج سوم کرونا در این استان دور از انتظار نیست.
کشمیری با اشاره به آمار بالای سالمندان در میان جان باختگان 562 نفری کرونا در استان بوشهر، اظهار کرد: این نشان میدهد در محافظت از سالمندان دقت کافی نداشته ایم و کرونا را با خود به خانه بردهایم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اعلام کرد: تاکنون 102 هزار بازرسی از اماکن و اصناف این استان صورت گرفته است که از این شمار 85 هزار مورد به لحاظ رعایت شیوه نامهها مطلوب و 17 هزار مورد نامطلوب ارزیابی شد و تعدادی نیز پلمپ شدهاست.
وی عنوان کرد: بر اساس این بازرسیها در استفاده از ماسک در ادارات استان 97 درصد، رعایت فاصله گذاری 90 درصد و پروتکلهای بهداشتی 77 درصد است.
کشمیری ادامه داد: استفاده از ماسک در بانکها 95 درصد است و 89 درصد نیز فاصلهگذاری اجتماعی رعایت میشود و این آمار در اصناف به ترتیب 94 و 90 درصد است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اضافه کرد: استفاده از ماسک و رعایت فاصلهگذاری اجتماعی در مدارس استان به ترتیب 90 و 75 درصد است، این میزان برای کارخانهها، استفاده 96 درصدی از ماسک و رعایت 84 درصدی فاصلهگذاری فیزیکی است و فرودگاهها 100 درصد از ماسک استفاده میکنند و 90 درصد نیز به رعایت فاصلهگذاری پایبندند.
وی بیان کرد: در سواحل استان بوشهر تنها 60 درصد مردم از ماسک استفاده میکنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه سال تحصیلی جاری برای همه دانشگاههای استان مجازی است، گفت: تنها دانشجویان سال آخر که واحدهای پایاننامهای دارند به صورت حضوری فعالیت میکنند که باید نسبت به اختصاص خوابگاه با رعایت پروتکلهای بهداشتی به آنها اقدام شود به گونهای که در هر اتاق حداکثر دو نفر حضور داشته باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر نیز گفت: در آغاز سال تحصیلی 50 درصد از کلاسهای درس این استان حضوری بود که در این هفته به 35 درصد کاهش یافت.
علیمراد کرمی گفت: 85 درصد از دانشآموزان بوشهری امکان تحصیل با استفاده از بستر فضای مجازی را دارند و 15 درصد نیز از این امکان محروم هستند که از این میزان 65 درصد در تامین تجهیزات لازم مانند گوشی و تبلت مشکل دارند و 35 درصد نیز از زیر ساخت اینترنت بیبهرهاند.
وی افزود: 30 هزار دانشآموز استان بوشهر از امکان تحصیل مجازی محروم هستند که باید برای ادامه روند تحصیلی آنها تدابیری چون ارائه سی دی و درسنامه با مشارکت خیران اندیشیده شود.
کرمی با بیان اینکه اکنون وضعیت مطلوب ارزیابی میشود، گفت: این احتمال وجود دارد که در ماههای آینده بیشتر آموزشها غیر حضوری شود.
*س_برچسبها_س*