چهارشنبه 26 شهریور 1404

اسماعیل شنگله هنرمند پیشکسوت درگذشت

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
اسماعیل شنگله هنرمند پیشکسوت درگذشت

مجموعه‌های «سال‌های برف و بنفشه»، «روشن تر از خاموشی»، «روزهای زندگی»، «باران عشق»، «رعنا»، «خانه‌ای در تاریکی» و... از دیگر آثار این هنرمند هستند.

اسماعیل شنگله کارگردان، بازیگر، مترجم و از اساتید برجسته بازیگری در دانشکده هنرهای دراماتیک جمعه شب بر اثر ابتلا به کرونا درگذشت.

به گزارش بامداد شنبه ایرنا، فرزند این بازیگر دقایقی پیش با انتشار پستی در اینستاگرام خود درگذشت این بازیگر را تائید کرد.

آخرین نقش آفرینی این هنرمند پیشکسوت به هفت سال قبل و بازی در سریال «سال‌های ابری» بازمی‌گردد. او در طول این مدت، پیشنهادهای بسیاری را به دلیل کسالت و زندگی خارج از تهران رد کرد و تصمیم گرفت فعالیتی در این حرفه نداشته باشد.

مرحوم شنگله متولد 13 خرداد 1315 در تهران بود که شامگاه جمعه 24 تیرماه بر اثر ابتلا به کرونا در سن 86 سالگی درگذشت.

این هنرمند پیشکسوت در طول سال‌های فعالیتش در آثاری چون «دایره مینا»، «آبی»، «سام و نرگس»، «گاهی به آسمان نگاه کن»، «سگ کشی» و «پارتی» ایفای نقش کرده است.

همچنین مجموعه‌های «سال‌های برف و بنفشه»، «روشن تر از خاموشی»، «روزهای زندگی»، «باران عشق»، «رعنا»، «خانه‌ای در تاریکی» و... از دیگر آثار این هنرمند هستند.

خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در گذشت این بازیگر پیشکسوت را به جامعه هنری کشور تسلیت عرض می‌کند.

تماشاخانه

کودکان از ما تقلید می‌کنند و ما می‌خندیم / آن روی سکه ترسناک است (فیلم)

ببینید | الهام چرخنده: حرکات نمایشی داشتم و گل به خودی خوردیم / به ولای علی برای دختران 4 ساله اجرا می کردم

فیلم های دیگر کانال عصر ایران در تلگرام
اسماعیل شنگله هنرمند پیشکسوت درگذشت 2
اسماعیل شنگله هنرمند پیشکسوت درگذشت 3
اسماعیل شنگله هنرمند پیشکسوت درگذشت 4
اسماعیل شنگله هنرمند پیشکسوت درگذشت 5