اصغری: فیلمهای جشنواره باید بعد از اکران سینما از تلویزیون پخش شوند
یک تهیهکننده میگوید اکران فیلمهای سینمایی در تلویزیون کار پسندیدهای است و بخشی از جامعه که به سینما نمیروند فیلمها را از سیما میبینند، اما بهتر این است که این فیلمها ابتدا در سینما اکران شوند بعد در تلویزیون.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، ابراهیم اصغری تهیهکننده سینما، درباره اکران تلویزیونی فیلمهای جشنواره فیلم فجر از سیما گفت: خب برخی از فیلمها قابلیت بیشتری دارد که همانطور که در سینما اکران میشود، در تلویزیون هم پخش شود. خصوصاً فیلمهایی که موضوعات مهم، جذاب و روزآمدتری دارد. البته معتقدم که این فیلمها باید در وهله اول در سینما اکران شود و بعد در تلویزیون. اینگونه مسیر جذب مخاطب آن بهتر انجام می شود.
او گفت: البته معتقدم که قطعاً به این موضوع مدیران سیما هم واقفند. اما در این میان برخی فیلمها امکان دارد که جزو فیلمهایی باشند که با اینکه به عنوان سینمایی ساخته شدهاند اکران موفق نداشته باشند؛ شاید در این موارد اکران تلویزیونی کلاً گزینه بهتری باشد.
این تهیهکننده با اشاره به اینکه سال گذشته جریان تولید در سینمای کشور ما چندان خوب نبود گفت: در این شرایط فیلمهای به اصطلاح استراتژیک خوبی تولید شد که در سینما اکران موفقی خواهند داشت. این فیلمها بعد از اکران موفق سینمایی در تلویزیون هم اکران خوبی را تجربه خواهند کرد. بنابراین بر اکران سینمایی قبل از نمایش تلویزیونی موافقم. البته بخشی از جامعه که به دلایلی شاید نتواند به سینما برود و مشتاق دیدن فیلم باشد، از فرصت نمایش تلویزیونی میتواند استفاده کند. بنابراین از این جهت هم اکران تلویزیونی فرصت مغتنمی برای بخشی از جامعه خواهد بود.
یک تهیهکننده سینما: اکران سالنی فیلم مرده استاصغری با بیان اینکه تلویزیون و سینما در این مسیر بهطور کلی همراه یکدیگرند گفت: هر دوی آنان یک رسالت دارند که آن هم فرهنگی است. حال، خصوصاً در مورد سینمای استراتژیک نیز که حساسیت بیشتری دارد یا فیلمهایی که اکشن و حادثهای هستند، طبیعتاً از نظر فنی و بصری دیدن آنها در سینما جذابیت بیشتری برای مخاطب خواهد داشت. هرچند که مخاطب انبوه میلیونی فیلم را در تلویزیون و پلفترم میبیند، اما شایسته این است که فیلم ابتدا در سینما نمایش داده شود و همراه با تبلیغات وسیع بتواند در سینما اکران خوب و موفقی را پشت سر بگذارد. مخاطبین تلویزیونی نیز در وقت خود از سیما فیلم را خواهند دید.
او در پاسخ به اینکه آیا مدیران فارابی که چند فیلم را برای پخش به تلویزیون دادند مورد نقد واقع میشوند یا خیر، جواب داد: اتفاقاً به نظر من مدیران فارابی به فیلمهای تولیدی خود عرق بیشتری دارند. آنان هم اذعان دارند که فیلم باید در سینما اکران شود. انشاءالله با فراهم شدن شرایط میتوان شاهد تماشای فیلمهایی مانند "شماره 10" در سینما بود. در مورد فیلم "تک تیرانداز" هم واقعیت این بود که مدیران روایت فتح، تحت فشار زیادی بودند برای اکران تلویزیونی فیلم. یادمان باشد که آن دوران هنوز اکران سینمایی جان نگرفته بود و به خاطر شرایط کرونایی، اکران سینمایی شرایط خوبی نداشت. اما این را هم قبول دارم که اکران تلویزیونی آن برخلاف میل باطنی من و همکارانم بود و اگر این فیلم در سینما و در زمان و شرایط خوب اکران میشد، میتوانست مخاطب بسیار زیادی داشته باشد و در اکران موفق شود. در نهایت با توجه به قصه جذاب و ساختار خوب فیلم سینمایی "شماره 10" اطمینان دارم این فیلم میتواند در هنگام اکران سینمایی و پخش تلویزیونی با استقبال بسیار خوبی روبرو شود.