اصلاح طلبان
اصلاح طلبان
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو - سعید جلیلی: سرانجام روز یازدهم اسفندماه بخش قابل توجهی از واجدین شرایط پای صندوق رای حاضر شده تا با تمام فراز و فرودهای ایام اخیر، ما مشارکت خودشان در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری بر آینده و سرنوشت خودشان اثرگذار باشند. نتایج انتخابات اما برای بسیاری تعجببرانگیز بود، چراکه چهرههای جوان (که اصطلاحا در این دوره پاجوشها لقب...
لیدر جریان اصلاحات با اعلام رسمی رأی ندادن خود در انتخابات؛ دشمنی 14 سالهاش با نظام و مردم را علنی کرد.
برخی از اصلاحطلبان که معتقد بودند باید از هر روزنهای برای ارسال پیغام ملت به حاکمیت استفاده کرد، تجربه حمایت از اعتدالیون را در دستور کار قرار دادند و در تهران به رغم اینکه جبهه اصلاحات بیانیه داده بود که در انتخابات شرکت نخواهیم کرد، از لیست علی مطهری حمایت کردند
سخنان اخیر سید محمد خاتمی که در آن درباره «همنوایی» با مردم ناراضی شرکت نکرده در انتخابات 11 اسفند، صحبت و اعلام کرده «آگاهانه و صادقانه» رای نداده است تا به مردم «دروغ» نگفته باشد؛ تناقضاتی را به ذهن متبادر میکند که بالاخره «اصلاحطلب واقعی» کیست؟
عارف با اشاره به تعمیق روزافزون شکاف بین ملت و حاکمیت، خاطرنشان کرد: اختلاف اساسی در روایت ملت و حاکمیت از وضعیت کنونی است حاکمیت معتقد به نزدیک شدن به قله است ولی ملت اوضاع را نامساعد میبیند.
سخنگوی حزب ندای ایرانیان گفت: وقتی می گوییم غیر عادلانه بودن رقابت های انتخاباتی یعنی چرا فردی مثل آقای ثابتی از ابتدا از تایید صلاحیت خود اطمینان دارد و فرصت دارد از ماهها قبل تمام فعالیتهای انتخاباتی خود را در مدارس و دیگر مجامع عمومی انجام دهد ولی رقبای او تا هفته آخر وضعیت تایید یا عدم تایید صلاحیت خود را نمی دانند و امکان هیچ فعالیتی را ندارند.
آرای باطله و آرای سفید، آرایی است که همواره در همه انتخاباتهای جهان شاهد آن بودیم و همیشه پای ثابت انتخابات ها بوده و هست. برخی افراد رای خود را سفید به صندوق انداخته، برخی نامِ نامزد مد نظر خود را ناخوانا نوشته و در برخی موارد هم افراد؛ اسامی غیر نامزدهای تایید شده را به صندوق می اندازند که البته همواره به سوژه رسانه ها نیز تبدیل میشود.
اقتصادنیوز: آیتالله خاتمی گفت: رئیس و هیات رئیسه دوره ششم مجلس خبرگان را اعضا انتخاب میکنند و آنچه در مطبوعات و رسانهها گفته میشود، گمانهزنی است.
اظهارات اخیر رئیس جبهه اصلاحات در خصوص مخالفت با تحریم انتخابات، مصداق دروغگویی است.
چپهای تحریمی در حالی از کنده شدن پوست سیاست در ایران سخن می گویند که اتفاقا باید گفت سیاست ورزی در ایران با انسداد توطئه تحریم انتخابات و احتمال برخورد با آن قوتی دو چندان یافته است.
رئیس جمهوری اسبق ایران مطلوب ترین راه برای رهایی از این وضع را مصالحه ملی و استقرار مردمسالاری توسعهگرا دانست.
اقتصادنیوز: سید محمد خاتمی رئیس جمهوری پیشین ایران مطلوب ترین راه برای رهایی از این وضع را مصالحه ملی و استقرار مردمسالاری توسعهگرا دانست و گفت در یک نظام مردم سالار انتخابات بسیار مهم است، در صورتی که "حد نصاب ضابطه و معیارهایی که انتخابات را انتخابات می کند" رعایت شود. این بار تصمیم گرفتم که اگر نمی توانم کاری برای مردم بکنم همراه و همنوا با خیل ناراضیانی باشم که در عمق وجودشان...
خاتمی گفت: رأی ندادن را در شرایط نامطلوب کنونی وجه دیگری از رأی دادن در وضعیت حتی نسبتاً مطلوب انتخابات می دانم، به این امید که با رأی ندادن در این شرایط اعتماد آسیب دیده مردم از حکومت و جریانهای سیاسی از جمله اصلاح طلبی (که دامنه اش گسترده تر از دائره اصلاح طلبان رسمی است) تا حدی ترمیم شود.
رئیس دولت اصلاحات گفت: در انتخابات امسال، این بار تصمیم گرفتم که اگر نمی توانم کاری برای مردم بکنم همراه و همنوا با خیل ناراضیانی باشم که در عمق وجودشان بر این باورند که اگر راه نجاتی باشد راه اصلاح امور است.
کیهان نوشت: در انتخابات تحریم شده از سوی دشمنان خارجی و اصلاحطلبان تندرو داخل کشور بیش از چهل درصد شرکت میکنند.