اصلاح طلبان
اصلاح طلبان
بخشی از این انتقادات به نتایج انتخابات مجلس باز میگردد، انتخاباتی که نتیجه آن برای بخش اکثریتی اصولگرایان شوکه کننده بود، آنها که طی چند ماهه اخیر از عملکرد شورای نگهبان دفاع کرده بودند و تلاش شان بر حضور حداقلی اصلاح طلبان و اعتدالیون بود، نتیجه این استراتژی را در انتخابات 11 اسفند دیدند و فضای مجلس یازدهم برخلاف تصورات شان به دست تندروها افتاد.
اصلاحطلبان با اشاره به تغییرات سطح و سبک زندگی زنان و جوانان به ویژه نسل دهه 80 و 90 تاکید دارندکه نسل جدید در راس جریان اصلاحات قرار گیرد!
سبحانی فر درباره عدم حضور یک طیف حداکثری در مجلس دوازدهم گفت: شما در مجلس نهم نگاه کنید با وجود تعداد حداقلی از اعتدالیون و مستقلین، در کرسی های مختلف جایگاه خوبی داشتند، بستگی به ظرفیت ها و قدرت چانه زنی دارد.
محسن هاشمی در تحلیل انتخابات 11 اسفند، به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: اصولگرایان تندرو از نتیجه انتخابات راضی هستند چرا که سعی بر این داشتند که مشارکت پایین باشد.
سخنگوی گروه سیاسی امنا هنوز بدیهیترین الزامات سیاسی را نمی داند. از جمله اینکه نمیشود با بدگویی به جنگ "کارنامه خوب" رفت.
انتقادات به اظهارات حمید رسایی اینبار از اردوگاه اصولگرایان بلند شده و با ادبیاتی تند و صریح مواضع او را به باد انتقاد گرفتند و حتی پویشی را برای رد اعتبارنامه او در مجلس به راه انداختند.
اصلاحطلبان: اقدام خاتمی در عدم مشارکت در انتخابات می بایست عادی سازی شده و به عنوان یک کنش سیاسی بازنمایی شود.
محمدجواد محمدی گفت: بر این باوریم مهمترین محور برنامه آینده مجلس دوازدهم باید رفع مشکلات معیشتی مردم باشد و نمیشود هم انتظار داشت مردم با گرانیهای افسارگسیخته و ناکارآمدی مسئولان کنار بیایند و هم در انتخابات همراه و همدل باشند
انتخابات مجلس شورای اسلامی و نیز نحوه مواجهه اصلاح طلبان ساختاری با حاکمیت و تحریم انتخابات موجب انشقاق در جبهه اصلاحات شده است.
نزدیک شدن خاتمی به هسته سخت اصلاحات جناح چپ را به دو شقه تقسیم کرده و اختلافات عمیق میان طرفین را علنیتر از گذشته کرده است.
سخنگوی امناء میگوید: امکان دارد این دفعه کسی رییس مجلس شود که پیش از این کسی او را نمیشناخته اما در این چند روزه خود را نشان داده و نمایندگان متوجه شدند این فرد برای مجلس بهتر است کما اینکه بسیاری از افراد قبل از ورود به مجلس فکر نمیکردند نایب رییس مجلس شوند.
خاتمی می کوشد تا خود را به عنوان رهبر براندازی تعریف کرده و نظام حکمرانی موجود را به عنوان دگرخود به چالش فرا بخواند!
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اعلام تقریبا نتایج نهایی تمامی حوزههای انتخابیه رای در کشور و برخی موضع گیریهای نامطلوب از سوی عدهای از نمایندگان منتخب مردم در مجلس دوازدهم باعث شده تا کاربران و رسانههای اصلاح طلب سعی کنند در افکار عمومی روایت مجلس دوازدهم مجلس ناکارآمدتر را برای تضعیف امید و روحیه مردم و همچنین منصرف سازی مردم از مشارکت در دور دوم انتخابات مطرح و برجسته نمایند. اهم...
محسن هاشمی در تحلیل انتخابات 11 اسفند، به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: اصولگرایان تندرو از نتیجه انتخابات راضی هستند چرا که سعی بر این داشتند که مشارکت پایین باشد.
نزاع های سیاسی اخیر با محوریت منتخبین اول مردم تهران در انتخابات مجلس دوازدهم طی روزهای گذشته نشان داد که تا چه اندازه سیاست در ایران مستعد حاشیه ها و اظهار نظرهای زودهنگام است تا جایی که هنوز مجلس جدید تشکیل نشده برای ترکیب هیئت رئیسه آن تعیین تکلیف می شود و جریان های سیاسی بی اعتنا به واقعیتها درباره آن با هم به نزاع بر می خیزند!
امیر حسین یادش باشد که همه کسانی که امروز او آنها را باندباز و قبیله گرا و غیرشفاف و مسوولیت ناپذیر و... می نامد، روزی با شعارهایی حتی ارزشی تر از آنچه در ثابتی و دیگران دادند، وارد عرصه سیاست شدند و آرام آرام تبدیل شدند به همین هایی که اکنون هستند.