اصلاح طلبان
اصلاح طلبان
به گواه کارشناسان، افزوده شدن جمعیت فقیر ایران در اواخر دولت روحانی آغازه شده است.
تفاوت پزشکیان و احمدینژاد از نگاه تقی آزادارمکی؛ ایران در شرایط کاملاً سخت و بحرانی است یک استاد دانشگاه، گفت: برای آقای پزشکیان ترکیبی از دموکراسی به معنای میل به قانون یا ترکیبی از برابری، تن دادن به شفافسازی و مقوله توسعه به معنای تخصصگرایی و گروههای فنی حرفهای و کارشناسان مهم است. تقی آزادارمکی گفت: جامعه ایران به دنبال یک رئیس جمهور زنده است. رؤسای جمهور پیشین ما بعد از آقای...
اقتصادنیوز: حسین شریعتمداری در یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت: 1- «احمد خان ملک ساسانی»، از دیپلماتهای عصر قاجار و پهلوی، صد سال قبل درباره فضای تربیتی در آغاز دوره رضا خان می نویسد: «خوب به خاطر دارم یک روز درس تاریخ داشتیم و گفتوگو از مستعمره های انگلیس بود که آیا خود اهالی، قادر به اداره ممالک خود هستند یا نه؟ ذکاءالملک گفت آقایان شما هیچ وقت سرداری (لباس مردانه بلند که در میان...
تقی آزادارمکی گفت: جامعه ایران به دنبال یک رئیس جمهور زنده است. رؤسای جمهور پیشین ما بعد از آقای خاتمی، مرده بودند، به عنوان یک جسم و یک شبح بودند. آقای رئیسی به عنوان یک شبح میآمد آنجا و شعار میداد و یک چیزهای عجیب و غریب میگفت، احمدینژاد هم خشونت تولید میکرد.
مجرمین امنیتی با وجود ادعای دموکراتیک در زندان ماهیت ستمگر، دیکتاتور و فاشیستی خود را به نمایش گذاشتهاند.
تقریبا از اول جنگ به من الهام میشد که اسیر میشوم و با خانوادهام هم صحبت میکردم که من شهید نمیشوم و اسیر میشوم.
اقتصادنیوز: مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز با بدرقه جمعی از اعضای کابینه چهاردهم راهی نیویورک شد.
گویا خانم منصوری گویا ناراحتاند از اینکه چرا تحلیلگران منصف و دلسوز در مقابل ترجمه غلط ایشان از مفهوم وفاق ملی قیام و ایرادات آنرا برملا کرده اند.
"وفاق" پیششرط کارآمدی یا رفع حصر؛ کدامیک از این دو ترجمه بیشتر به درد دولت چهاردهم و رئیس جمهور پزشکیان میخورد؟!
غلامحسین کرباسچی می گوید: نارضایتی در جامعه خیلی عمیقتر از این است که یک دولت بتواند مدعی شود که این را از بین میبرد. اگر دولتی خیلی خوب کار کند، نارضایتی افزایش نکند میتواند تا حدی نارضایتی را کاهش دهد.
اقتصادنیوز: رئیس جمهور فردا صبح یکشنبه اول مهر برای حضور در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل عازم نیویورک میشود.
اندیشه کیهانی و پایداری مسعود پزشکیان را بیرون از جبهه انقلاب میدانستند و از باقر قالیباف و سعید جلیلی میخواستند برای جلوگیری از پیروزی پزشکیان و اصلاحطلبان ائتلاف کنند حالا توقع دارند پزشکیان راه مرحوم رییسی را ادامه دهد! اما اگر قرار بر ادامه راه مرحوم رییسی بود چرا از دو نامزد اصلی مدعی ادامه راه او نخواستند انصراف ندهند و بمانند؟
رییس جبهه اصلاحات با اشاره به دخالت برخی از جریانها در انتصابات دولتی نوشت: ترجمه برخی جریان ها از وفاق ملی این است که این ما هستیم که حتی برای بکارگیری افراد در رده های میانی توسط پیروز انتخابات، محدوده و خط قرمز تعریف کنیم.
عباس سلیمی نمین، فعال سیاسی اصولگرا، به نقدهایی اشاره میکند که برخی از صحبتهای آقای پزشکیان در نشستهای مطبوعاتی مطرح شده است. برخی انتقاد میکنند که ایشان بهطرزی بسیار ساده و روان صحبت کردهاند که به تعبیر آنها، این نوع بیان فاقد پیچیدگیهای مرسوم است و چندان به سبک سیاستمداران شباهت ندارد.
میرلوحی گفت: عقلانیت تشکلهای اصلاحطلب به مرحلهای رسیده که بتواند برای اختلافنظرها راهحل پیدا کند و به مسیر ادامه دهند. نکتهای که باید مورد توجه قرار داد این است که کشور به نقطه بحرانی رسیده و روند توسعه کشور دچار اختلال شده است.