اصولگرایان
اصولگرایان
به نظر می رسد بیشترین دردسر در دور دوم انتخابات دوازدهم مجلس، متعلق به یاران قالیباف باشد.
مجتبی شاکری، دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی درباره رقابت داخلی اصولگرایان در مرحله دوم انتخابات مجلس در تهران توضیحاتی داده است.
همه میدانیم که رشد جمعیت و فرزندآوری در ایران در حال تبدیل شدن به مسئلهای مهم است. ولی ریشه این مشکل در رفتار یا انگیزههای نادرست خانوادهها و جوانان نیست.
مشخص نیست که احمدی نژاد حسب عادت و و بیتوجه به نکته ایدیولوژیک اصولگرایی از لفظ «کشور» استفاده کرده یا به عمد خواسته لحن او سرد و غیر رسمی و از موضع اپوزسیون باشد.
اتفاق تازه نیست؛ پاسخهای تند مدیران شهری به انتقادهای اعضای شورای شهر از اتهام به بیاطلاعی تا سیاسیکاری و سیاهنمایی و یادآوری عملکرد اعضای شورای شهر کنونی در زمان مسئولیتشان در شهرداری.
پاسخهای تند مدیران شهری به انتقادهای اعضای شورای شهر امر بی سابقه ای نیست.
چیدمان سیاسی مجلس دوازدهم در تعریف اینکه ذائقه این مجلس به کدام جریان سیاسی نزدیک است، اگر نگوییم پیش از انتخابات (به دلیل ردصلاحیت گسترده و نبود کاندیداهای اصلاحطلب در عرصه رقابت) مشخص شده بود با اعلام نتایج آرا و مشخص شدن 245 رایآورنده دوراول آن و سنگینی وزنه اصولگرایان، آن هم از طیف تندرو عیان شد.
مواضع خاتمی درباره حمله به اسرائیل نشان می دهد رفتارهای وحدتشکن بخشی از نیروهای غالب نمیتواند توجیهی باشد برای ندیدن وضعیت خطیر کشور و اصول ملی.
علیرضا پناهیان از حامیان سعید جلیلی در انتخابات 92 بود و در همه این سالها تحلیل ها درباره جریان پایداری او را بهعنوان مرجع تصمیمگیر و جهتدهنده پس از مصباحیزدی که پدر معنویشان بوده، معرفی می کند.
فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: هر زمانی که افکار عمومی آذربایجان شرقی نسبت به وضعیت جاری استان و کشور معترض است، به کاندیداهای منتسب به جناح اصولگرا چه در انتخابات ریاستجمهوری و چه در انتخابات مجلس رای نمیدهند.
اگر روند انتخابات در اسفندماه 1402 در 1404 نیز تداوم پیدا کند، به شکافهای بیشتری منجر خواهد شد. این شکافها نه فقط در خارج، بلکه در درون هسته قدرت هم نفوذ خواهد کرد. در نهایت این وضعیت بیش از همه، به ضرر خود سیستم خواهد بود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، میزگرد انتخاباتی با عنوان «احزاب و حکمرانی سیاسی» امروز (دوشنبه 27 فرورین) با حضور عبدالحسین روحالامینی (نماینده دوره یازدهم مجلس) و مجتبی زارعی (نامزد دوره دوازدهم مجلس) به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی (ره) برگزار شد. عبدالحسین روح الامینی در ابتدا گفت: قانون احزاب نقص جدی دارد و باید اصلاح شود. یک کشور نمیتواند...
در فهرست 90 نفرهای که قرار است برای حضور در مجلس دوازدهم در دور دوم انتخابات رقابت کنند، علاوه بر چهرههای سیاسی حاضر درحوزه انتخابیه تهران، در شهرستانها نیز چهرههای با سابقهای حضور دارند که میتوانند در پرشورتر برگزار شدن آن موثر واقع شوند.
تعداد بالای کرسیهای تعیین تکلیف نشده و همچنین شدت رقابت بر سر چیدمان ترکیب هیات رئیسه باعث میشود تا دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم پر اهمیت محسوب شده و جدیتر گرفته شود.
کاندیدای دور دوم انتخابات مجلس در تهران معتقد است که با یک طرح و برنامه مدون، میتوان در یک دوره 4 ساله به یک انقلاب و تحول در عرصه تولید محصولات کشاورزی و امنیت غذایی در کشور دست پیدا کرد.
با تداوم بحرانهای خارجی و اقتصادی، بعید است که نظام سیاسی تاب و تحمل چنین تنشی را داشته باشد و همین میتواند باعث شود که سرنوشت برخی گروههای سیاسی تعیینتکلیف شده تا دست از ایجاد تنش بردارند. از همین رو، سال 1403 میتواند در عرصه سیاست داخلی نیز سالی سرنوشتساز باشد.