اصولگرایان
اصولگرایان
مهاجری گفت: اگرچه چهرههای تندرو در تهران و برخی شهرها توانستهاند به مجلس پیشرو راه پیدا کنند، اما این چهرهها صرفا چهرههای پرسروصدایی هستند که در تلاشاند با حواشی، مجلس دوازدهم را در دست بگیرند.
بخشی از این انتقادات به نتایج انتخابات مجلس باز میگردد، انتخاباتی که نتیجه آن برای بخش اکثریتی اصولگرایان شوکه کننده بود، آنها که طی چند ماهه اخیر از عملکرد شورای نگهبان دفاع کرده بودند و تلاش شان بر حضور حداقلی اصلاح طلبان و اعتدالیون بود، نتیجه این استراتژی را در انتخابات 11 اسفند دیدند و فضای مجلس یازدهم برخلاف تصورات شان به دست تندروها افتاد.
خبر ابطال انتخابات در گچساران از سوی شورای نگهبان تکذیب شد.
عضو حزب کارگزاران سازندگی گفت: میزان مشارکت، نشان از نارضایتی مردم دارد و به نوعی بخشی از کسانی که در انتخابات شرکت نکردند، میخواهند پیام اعتراض خود را درباره وضعیت اجتماعی و معیشتی بیان کنند. در کنار این مساله در این دور از انتخابات، موضوع آرای باطله نیز قابل توجه و بررسی بود. آرایی که نشان میدهد، افراد اصل نظام و صندوق رای را قبول دارند اما به هیچیک از اعضای حاضر در صحنه باوری...
هر روز اخبار فراوانی در رسانهها منتشر میشود که دنبال کردن آنها حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند کار دشواری است. بسته خبری تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیلهای صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه میکند.
سبحانی فر درباره عدم حضور یک طیف حداکثری در مجلس دوازدهم گفت: شما در مجلس نهم نگاه کنید با وجود تعداد حداقلی از اعتدالیون و مستقلین، در کرسی های مختلف جایگاه خوبی داشتند، بستگی به ظرفیت ها و قدرت چانه زنی دارد.
محسن هاشمی در تحلیل انتخابات 11 اسفند، به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: اصولگرایان تندرو از نتیجه انتخابات راضی هستند چرا که سعی بر این داشتند که مشارکت پایین باشد.
سخنگوی گروه سیاسی امنا هنوز بدیهیترین الزامات سیاسی را نمی داند. از جمله اینکه نمیشود با بدگویی به جنگ "کارنامه خوب" رفت.
منوچهر متکی گفت: 90 نفر از نامزدهایی که مورد حمایت شورای وحدت در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بودند در دور اول توانستند به مجلس راه پیدا کنند و 60 نفر از این 90 نفر نامزدهای اختصاصی شورای وحدت هستند.
یکی از ویژگیهای انتخابات اخیر که موردتوجه گروه قابلتوجهی از شهروندان است، موضوع آرای باطله است.
انتقادات به اظهارات حمید رسایی اینبار از اردوگاه اصولگرایان بلند شده و با ادبیاتی تند و صریح مواضع او را به باد انتقاد گرفتند و حتی پویشی را برای رد اعتبارنامه او در مجلس به راه انداختند.
محمد مهاجری به ذکر این جمله کلیدی بسنده میکند که «از این به بعد ما با گفتمان اصولگرایی مواجه نیستیم، بلکه با اصولگرایان سروکار داریم». چون با تلقی او «فاتحه گفتمان اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم خوانده شد و از این پس ما با برخی چهرهها، آدمها و چهرههایی مواجه خواهیم بود که فقط ژست و ظاهر گفتمان اصولگرایی را دارند، اما دیگر خبری از مبنای ایدئولوژیک مستحکم اصولگرایی در کنشورزی...
چیدمان سیاسی مجلس آینده هر طوری که باشد، به نظر نمیرسد امدادهای غیبی قالیباف را در این دوره مجلس نیز تنها بگذارند و اجازه دهند تا عنان مجلس دست طیف و طایفهای باشد که هر روز در عالم سیاست اصولگرایان، یک دعوا و جنجال به پا میکنند.
در انتخابات اخیر درحوزه انتخابیه تهران لیست شورای ائتلاف و جبهه پایداری با شکستی فاحش به نسبت سال 98، بیش از نصف کرسیهای قطعی شده (14 کرسی) در دور اول را به فهرست امنا و جبهه صبح ایران واگذار کرد.
هنوز نمیتوان ارزیابی دقیقی از ترکیب مجلس دوازدهم به دلیل مشخصنبودن بخشی از کرسیهای تهران و برخی از کرسیهای شهرستان داشت، اما به نظر می رسد تعداد نمایندگان مستقل، معتدل و اصلاحطلب نسبت به مجلس یازدهم کمتر نیست.
اصلاحطلبان: اقدام خاتمی در عدم مشارکت در انتخابات می بایست عادی سازی شده و به عنوان یک کنش سیاسی بازنمایی شود.