اصولگرایان
اصولگرایان
روزنامه اعتماد نوشت: بسیاری از چهرههای سیاسی با اشاره به دیدگاههای خاص آیتالله مصباح در خصوص تزئینی دانستن رای مردم، افزایش ردصلاحیتها، تکیه مصباحیون در راس نهادهای تصمیمساز و کمتوجهی به مطالبات مردم را به معنای پایان عصر جمهوری اسلامی و ورود به دوران حاکمیت اسلامی قلمداد میکنند.
رسانه دولت در مطلبی نوشته است؛ با توجه به تمام شدن شمارش آراء و مشخص شدن نتایج نهایی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ترکیب و چینش کلی مجلس مشخص شده است.
نتیجه انتخابات 11 اسفند، تحلیلهای متفاوتی را به همراه داشته است.
با اعلام رسمی نتایج دوازدهمین دوره انتخابات مجلس برخی چهره های پارلمان یازدهم چون پزشکیان، نوری قزلجه، نیکزاد، ذوالنوری، حاجی بابایی و... با کسب رأی از مردم توانستند در مجلس دوازدهم نیز حضور داشته باشند.
تنها یک روز پس از اعلام نتایج رسمی انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و در حالی که سه ماه تا بازگشایی مجلس دوازدهم زمان باقی مانده؛ بازار خط و نشان های سیاسی میان اصولگرایان داغ شده است.
- پس از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در تاریخ 11 اسفند، نگاههای بسیاری به نتایج این انتخابات معطوف شده است. یکی از مهمترین نکاتی که مورد توجه قرار گرفته است، افت جایگاه محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس فعلی در برابر چهرههای شناخته شده جبهه پایداری است. - پس از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در تاریخ 11 اسفند، نگاههای بسیاری به نتایج این انتخابات معطوف شده است. یکی از مهمترین...
اقتصادنیوز: جنگ قدرت، خیلی رودتر از آنچه تصور میشد میان اصولگرایان راه یافته به مجلس دوازدهم آغاز شد. هنوز مهر آرای مردم خشک نشده، نخستین نشانه های آشکار این جدال بروز یافته؛ جدالی که فعلا حول محور یک نام می چرخد؛ محمدباقر قالیباف.
محمد باقر قالیباف یک بار دیگر در یک رقابت انتخاباتی موفق نبود. چه می شود که او اینچنین در اکثر رقابت های انتخاباتی ناکام می ماند؟ دلایل مختلفی دارد اما دو دلیل شاید در این ناکامی ها موثر تر از دلایل دیگر باشند.
هر روز اخبار فراوانی در رسانهها منتشر میشود که دنبال کردن آنها حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند کار دشواری است. بسته خبری تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیلهای صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه میکند.
واعظی گفت: متاسفانه از سال 98 اتفاقی افتاد که مردم احساس کردند رایی که دادند، نمیتواند راهگشا شود. میگویند ما هر کسی را انتخاب میکنیم و مثلا وقتی به مجلس میرود، تحت فشار یا هر اتفاق دیگری قرار میگیرد. یا اینکه وقتی میخواهند از مردم رای بگیرند خیلی منعطف هستند و شعارهای خوبی میدهند، اما زمانی که وارد مجلس میشوند وارد یک گروه تند و بستهای میشوند که خلاف خواست و نظر مردم عمل...
با پایان یافتن شمارش آراء و مشخص شدن نتیجه نهایی انتخابات، ترکیب سیاسی مجلس دوازدهم به میزان زیادی مشخص شد.
کسانی که در انتخابات اخیر به دلیلی شرکت نکردند صرفا به دلیل تحریم انتخابات ازسوی اپوزیسیون داخلی وخارجی نبوده؛ رفتار تحریم کنندگان انتخابات اخیر را می توان در سه گروه متفاوت دسته بندی کرد.
چهره سیاسی اصلاحطلب میگوید: خاتمی در جریان روند تصمیمات جبهه اصلاحات قرار داشت و تایید کرده بود، لذا رأی ندادن خاتمی قابل پیشبینی بود.
انتخابات 11 اسفند مجلس دوازدهم و مجلس خبرگان با مشارکت بیش از 25 میلیون نفر از مردم ایران برگزار شد. چه برداشتهایی میتوان از مشارکت، سازوکار انتخابات و نتیجه آن داشت؟
در 12 تجربه انتخابات مجلس، منتخبان این دور با کمترین میزان رای در دور اول به بهارستان راه پیدا کردهاند و با این حساب با پدیده جدیدی از منظر پشتوانه رای نمایندگان پایتخت مواجه هستیم.