شنبه 29 شهریور 1404

افزایش احتمال رکود اقتصاد آمریکا در سال آینده میلادی

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
افزایش احتمال رکود اقتصاد آمریکا در سال آینده میلادی

موسسه اعتبار سنجی «استاندارد اند پورز» روز دوشنبه به وقت محلی در تازه ترین گزارش خود از افزایش احتمال رکود اقتصاد آمریکا در سال آینده میلادی خبر داد و نوشت: احتمال اینکه آمریکا در سال آینده میلادی بتواند از گزند رکود اقتصادی در امان بماند، رو به کاهش است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یکی از کارشناسان ارشد این موسسه آمریکایی اعتبار سنجی گفت: با توجه به پیش بینی‌ها از افزایش شاخص قیمت کالاها و نرخ سود و نیز کاهش قدرت خرید و هزینه کرد مردم آمریکا، این کشور در سال 2023 دچار رکود اقتصادی خواهد شد.

بت آن بووینو (Beth Ann Bovino) در گزارش خود افزود: ما پیش بینی می‌کنیم و انتظار داریم که رشد تولید ناخالص داخلی آمریکا در سال آینده میلادی با کاهش 0.8 درصدی به منفی 0.1 درصد برسد.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: افزایش شدید شاخص قیمت کالاها و نرخ سود (بانکی) در آمریکا، قدرت خرید و میزان تقاضای بخش خصوصی این کشور را کاهش خواهد داد.

گزارش استاندارد اند پورز، جنگ در اوکراین، تنش در تنگه تایوان و پائین آمدن سرعت رشد اقتصادی چین را از علل خارجی دانسته است که احتمال رکود اقتصاد آمریکا را بیشتر می‌کنند.