افزایش جذابیت شغلی، راه جلوگیری از مهاجرت پرستاران / قراردادهای 89 روزه باید برچیده شود + فیلم
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ماجرای مهاجرت پرستاران ایرانی از کشور حکایت تلخی است که متاسفانه طی ماههای اخیر با افزایش بیشتری نسبت به قبل همراه بوده است. دریافت حقوق ناکافی در قبال حجم کاری بالا و نداشتن امنیت شغلی عمدهترین دلایل مهاجرت پرستاران جوان و دلسوز از کشور محسوب میشوند و از دست دادن نیروهای جوان و متخصص آسیب بزرگی در نظام سلامت کشور خواهد بود. طی روزهای...
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ماجرای مهاجرت پرستاران ایرانی از کشور حکایت تلخی است که متاسفانه طی ماههای اخیر با افزایش بیشتری نسبت به قبل همراه بوده است.
دریافت حقوق ناکافی در قبال حجم کاری بالا و نداشتن امنیت شغلی عمدهترین دلایل مهاجرت پرستاران جوان و دلسوز از کشور محسوب میشوند و از دست دادن نیروهای جوان و متخصص آسیب بزرگی در نظام سلامت کشور خواهد بود.
طی روزهای اخیر زهرا شیخی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از پیشنهاد حقوق 350 میلیون تومانی کشور امارات به پرستاران ایرانی سخن گفته است؛ پیشنهادی که با وضعیت شغلی فعلی برای بسیاری از پرستاران وسوسه انگیز است.
نهادهای مربوطه در راستای جلوگیری از خروج سرمایه انسانی توانمندی مثل پرستاران باید نسبت به بهبود وضعیت شغلی و رفاهی آنها که از شیوع بیماری کرونا تا کنون بیش از سایر اقشار جامعه تحت فشار بودهاند اقدام کنند.
محمد میرزابیگی رئیس سازمان نظام پرستاری در پاسخ به سوال خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در خصوص مهاجرت پرستاران به خارج از کشور اظهار کرد: برای جلوگیری از مهاجرت پرستاران ایرانی به خارج از کشور باید جذابیت و امنیت شغلی آنها را افزایش و ارتقاء داد.
وی تصریح کرد: ماجرای قراردادهای 89 روزه استخدام و بکارگیری پرستاران در کشور باید برچیده شود و از وزارت بهداشت و دولت فعلی میخواهیم که به آن پایان بدهند و مدت قراردادهای پرستاران نباید کمتر از یک سال باشد.
رئیس سازمان نظام پرستاری تاکید کرد: جوان مردم را با عنوان پرستار در اوج کرونا که همه میترسیدند و فرار میکردند به وسط میدان کرونا فرستاده و با آرام شدن اوضاع چون قرارداد 89 روزه بود او را به خانه فرستادند و خانه نشین کردند و آدم با بچه خود چنین کاری نمیکند.