افزایش خشونت مسلحانه در آمریکا در دوران کرونا
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نتایج یک تحقیقات جدید از افزایش خشونتهای مسلحانه در آمریکا در دوران شیوع «کووید -19» (بیماری کروناویروس 2019) در این کشور حکایت دارد. شبکه خبری «انبیسی» با گزارش این خبر افزود آمارهای مربوط به خشونت با سلاح احتمالا در پرتو شدت گرفتن خشم عمومی از قتل نژادپرستانه «جورج فلوید» به دست یک افسر سفیدپوست، شدت هم خواهند گرفت. این پژوهش که توسط گروه...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نتایج یک تحقیقات جدید از افزایش خشونتهای مسلحانه در آمریکا در دوران شیوع «کووید -19» (بیماری کروناویروس 2019) در این کشور حکایت دارد.
شبکه خبری «انبیسی» با گزارش این خبر افزود آمارهای مربوط به خشونت با سلاح احتمالا در پرتو شدت گرفتن خشم عمومی از قتل نژادپرستانه «جورج فلوید» به دست یک افسر سفیدپوست، شدت هم خواهند گرفت.
این پژوهش که توسط گروه «Gun Violence Archive» انجام شده نشان میدهد مرگ و میر بر اثر شلیک سلاح در ماههای میلادی آوریل (16 درصد) و می (15 درصد) در مقایسه با بازه زمانی مشابه در سال 2019 رشد چشمگیری داشته است.
این در حالی بوده که در این دو ماه آمریکاییها به دلیل اعمال قرنطینه جهت جلوگیری از شیوع کرونا در خانه ماندهاند.
گروه تحقیقاتی Gun Violence Archive گفت: «از سال 2013 که ما اقدام به گردآوری دادههای مربوط به تیراندازی با تلفات انبوه کردیم بیشترین تعداد این نوع تیراندازیها (56 مورد) در ماه می 2020 اتفاق افتاده است.»
«تیراندازی با تلفات انبوه» مفهومی است که این گروه برای اطلاق به تیراندازیهایی به کار میبرد که در جریان آنها به سمت 4 نفر یا بیشتر تیراندازی صورت گرفته است.
مقایسه آمارهای خشونت با سلاح میان آمریکا و کشورهای دیگر جهان ایالات متحده را کشوری کاملا استثنایی نشان میدهد: در این کشور نرخ وقوع تیراندازیهای خشونتبار از هر کشور دیگر در دنیا بیشتر است؛ با آنکه آمریکا حدود 5 درصد از جمعیت دنیا را تشکیل میدهند نزدیک به 31 درصد از کسانی که مرتکب کشتارهای جمعی با سلاح میشوند در آمریکا هستند.
درباره دلایل این موضوع تا کنون تحلیلهای مختلفی ارائه شده، اما آزادی حمل سلاح توسط شهروندان اغلب مهمترین و اصلیترین عامل ایجادکننده این مشکل دانسته میشود.
دادههایی که «سیانان» بر اساس گزارش مرکز تحقیقات کنگره آمریکا ارائه کرده نشان میدهد آمریکاییها صاحب حدود نیمی از (48%) از کل 650 میلیون قبضه سلاح غیرنظامی موجود در سراسر دنیا هستند.