افزایش 200 تنی پسماندهای عفونی تهران در دو هفته اخیر
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از افزایش 200 تنی پسماندهای عفونی بیمارستان ها در دو هفته گذشته و همزمان کاهش 400 تنی پسماند در هفته اول فروردین ماه خبر داد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از افزایش 200 تنی پسماندهای عفونی بیمارستان ها در دو هفته گذشته و همزمان کاهش 400 تنی پسماند در هفته اول فروردین ماه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، صدرالدین علیپور با بیان اینکه بر اساس آمارهای رسمی میزان ابتلاء به ویروس کرونا در هفتههای اخیر افزایش یافته و این امر بهخوبی خود را در میزان پسماندهای عفونی و بیمارستانی نشان داده است، گفت: در شرایط معمول روزانه 60 تا 80 تن زباله بیمارستانی در تهران جمعآوری میشد که این میزان از ابتدای شیوع ویروس کرونا به حداکثر میزان خود یعنی 80 تن رسید و در دو هفته گذشته این میزان به 100 تن افزایش پیدا کرد.
وی ادامه داد: این افزایش موجب شد تا بهتازگی 10 ناوگان جدید را برای جمع آوری و انتقال پسماندهای عفونی بیمارستانها در نظر بگیریم. 100 نیروی انسانی نیز مسئولیت این امر را بر عهده دارند.
علیپور در پاسخ به این سوال که آیا مشکل سازمان با بیمارستانها در خصوص نحوه بستهبندی، ضدعفونی و تحویل پسماندهای بیمارستانی حل شده است، گفت: این مشکل همواره وجود داشته است و تنها مختص به یک ماه و نیم گذشته نیست اما از زمان شیوع ویروس کرونا، تلاش کردیم تا با توجه به مشکل موجود، حداکثر تجهیزات بهداشتی را در اختیار کارگرانی که مسئولیت جمع آوری و دفن پسماندهای بیمارستانی را دارند، قرار دهیم.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود به کاهش حجم زباله در تهران اشاره و تصریح کرد: در گذشته روزانه 7 هزار و 500 تن زباله در پایتخت تولید میشد که با اجرای طرح کاپ (کاهش پسماند) این میزان به حدود 4 هزار و 900 تن کاهش پیدا کرد. با شیوع ویروس کرونا دوباره با افزایش حجم زباله و رسیدن این عدد به 7 هزار و 200 تن مواجه بودیم. مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند تصریح کرد: از آنجا که بارها به شهروندان توصیه شده بود عید امسال از تهران خارج نشوند، پیش بینی میکردیم حجم زباله در فروردین ماه امسال چندان کاهش پیدا نکند، با این حال میزان تولید زباله در هفته اول فروردین با 400 تن کاهش به روزانه 6 هزار و 800 تن رسید.
علیپور تاکید کرد: یکی از مشکلات ما در روزهای ابتدایی شیوع ویروس، رها کردن دستکشها و ماسکهای احتمالا آلوده در معابر بود که سلامت پاکبانان را به خطر میانداخت. در حال حاضر با توجه به اطلاعرسانی گسترده در خصوص خودداری از این کار، وضعیت تا حدی بهتر شده است.