شنبه 22 شهریور 1404

مخازن پر نیروگاه سیکل ترکیبی دماوند بزرگترین نیروگاه سیکل ترکیبی کشور برای زمستان + فیلم

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
مخازن پر نیروگاه سیکل ترکیبی دماوند بزرگترین نیروگاه سیکل ترکیبی کشور برای زمستان + فیلم

مدیرعامل شرکت نیروی برق دماوند گفت: نیروگاه سیکل ترکیبی دماوند به عنوان بزرگ‌ترین نیروگاه سیکل ترکیبی کشور با ظرفیت اسمی 2868 مگاوات، 40 درصد از مصرف انرژی برق استان تهران را تأمین می‌کند.

رضا مومنی، مدیرعامل شرکت نیروی برق دماوند، در جمع خبرنگاران با تأکید بر اهمیت توسعه انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر، از کلنگ‌زنی نیروگاه خورشیدی دماوند خبر داد. این پروژه با سرمایه‌گذاری بالغ بر 200 میلیارد تومان توسط بخش خصوصی به عنوان سهامدار اصلی شرکت تولیدی روی برق دماوند اجرا می‌شود.

او افزود: این نیروگاه که به زودی به بهره‌برداری خواهد رسید، سالیانه 13.5 میلیون کیلووات ساعت برق تولید می‌کند و نقش مهمی در پایداری شبکه، به ویژه در شهرستان پاکدشت و صنایع منطقه ایفا خواهد کرد.

وی ادامه داد: نیروگاه سیکل ترکیبی دماوند به عنوان بزرگ‌ترین نیروگاه سیکل ترکیبی کشور با ظرفیت اسمی 2868 مگاوات، 40 درصد از مصرف انرژی برق استان تهران را تأمین می‌کند و در پنج ماهه نخست امسال، تولید برق این نیروگاه 30 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

مومنی افزود: مخازن نیروگاه که 240 میلیون لیتر گازوئیل هستند پر بوده انشالله با تامین سوخت پایدار، چه گاز و چه گازوئیل، میتوانیم تولید برق کنیم.

او گفت: همچنین، با همکاری وزارت نیرو و شرکت آب منطقه استان تهران، تأمین آب برای نیروگاه به خوبی انجام شده است.

وی در پایان از برنامه درازمدتی برای مطالعات امکان‌سنجی تأمین آب پایدار از پساب جنوب تهران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با این برنامه‌ها، اهداف تولیدی امسال محقق شود.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو