افساد فی الارض
افساد فی الارض
رئیس قوه قضاییه گفت: این روزها از سوی برخی افراد درباره محاکمه و مجازات برخی عناصر اعتراضات مطرح میشود. قضات و مسئولان قضایی باید بر اساس عدل، انصاف و قانونمداری، امور را پیش برند؛ محور قانون است.
رئیس قوه قضاییه گفت: قضات و مسئولان قضایی باید بر اساس عدل، انصاف و قانونمداری، امور را به پیش ببرند؛ محور ما قانون است؛ اگر به سلیقه عمل کنیم ممکن است حجت نداشته باشیم حتی اگر سلیقه ما درست و صواب باشد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای، امروز دوشنبه (21 آذر) طی سخنانی در نشست شورایعالی قوه قضائیه، ضمن اشاره به سالروز شهادت آیتالله دستغیب به دست گروهک تروریستی منافقین، اظهار کرد: آیتالله دستغیب یک عالم وارسته و دلسوز و خیرخواه برای مردم بودند و در امورات اجتماعی و اصلاح ذاتالبین همواره پیشقدم در خدمت به مردم...
محسنی اژهای اظهار داشت: قضات ما ملزم به رعایت و لحاظ قانون هستند؛ البته اگر جایی تردید یا شبهه داشتند میتوانند سؤال کنند و احتیاط کنند؛ در دماء نیز احتیاط حتماً لازم است.
رئیس قوه قضاییه گفت: در ماده 282 قانون مجازات اسلامی، ناظر بر محاربه، حدود چهار گانه لحاظ شده است و در ماده 283 نیز تصریح شده که انتخاب هر یک از حدود چهارگانه مذکور به اختیار قاضی است. این قانونی است که وجود دارد و قضات باید بر اساس آن عمل کنند.
رئیس قوه قضاییه گفت: قضات و مسئولان قضایی باید بر اساس عدل، انصاف و قانونمداری، امور را به پیش ببرند؛ محور ما قانون است؛ اگر به سلیقه عمل کنیم ممکن است حجت نداشته باشیم.
محسنی اژهای گفت: قضات و مسئولان قضایی باید بر اساس عدل، انصاف و قانونمداری، امور را به پیش ببرند.
موضوع چرایی و چگونگی حکم محارب برای پرونده محسن شکاری که اعدام او در روزهای گذشته واکنش های زیادی را برانگیخت، به موضوع مناظره محسن برهانی استاد دانشگاه تهران و جلیل محبی عضو هیات علمی مرکزپژوهش های مجلس، با میزبانی دانشگاه امام صادق (ع) اختصاص یافت. آنچه در ادامه می خوانید روایتی از متن و حاشیه های این مناظره جنجالی 2 ساعته در دانشگاه امام صادق.
گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو - فاطمه امی؛ عدالت از منظر هرکسی تعریفی دارد، اما در نهایت آن چیزی عدالت است که در قانون آمده است. قبول دارید اگر قرار باشد برای اجرای عدالت، از تک تک افراد جامعه نظرسنجی به عمل آید هیچ گاه به یک نظر قطعی نمیرسیم؟ این یک مثل معروف است که 50 درصد مراجعان دادگاهها همیشه مخالف حکم و ناراضی هستند. طبیعی است کسی که محکوم میشود و به سزای اعمالش میرسد خوشحال...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مسعود ستایشی شنبه شب در گفت وگوی تلویزیونی اظهارداشت: قانون برای همه یکسان است و همه باید مقید به قانون باشیم و تبعیت از قانون برای آحاد جامعه فصلالخطاب است. وی درباره حکم اعدام محسن شکاری افزود: این فرد به همراه یکی از دوستان خود با هدف شرکت در اغتشاشات از یک نقطه جغرافیایی شهر تهران به نقطه دیگری که اغتشاشات وجود داشته، عزیمت میکند و در ساعت...
سخنگوی قوه قضائیه: هر کسی از سوی هر فردی به قصد جان مال یا ناموس یا ارعاب آنها اقدام کند و ناامنی ایجاد کند محاربه است؛ در موضوع مورد بحث دقیقا این احصا و مشخص شده و تطبیق میکند افعال فرد مورد نظر با موازین قانونی تطبیق داده شده است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عضو هیأت علمی گروه فقه و مبانی حقوق دانشگاه امام صادق علیه السلام پیرامون حکم محاربه و منازعه در مصادیق آن صحبت کرد. حجت الاسلام و المسلمین احمد علی قانع با تأکید بر دلالت واضح آیات و روایات بر مصادیق محاربه، حکم اجرا شده نسبت به یکی از مجرمان اغتشاشات اخیر را کاملاً منطبق بر فقه اسلامی و قوانین موضوعه دانست. این استاد دانشگاه بیان داشت: بنده...
اخیراً سخنگوی قوه قضاییه توضیحاتی درباره احکام پروندههای مختلف به صورت کلی داد و از تعداد احکام اعدام و حبس درباره آنها سخن گفت، اما بعضاً اسامی در پروندهها تفکیک نشده و مشخص نیست کدامیک از متهمین با حکم اعدام یا حبس مواجه هستند.