افساد فی الارض
افساد فی الارض
همشهری نوشت:30 شهریور یک دستگاه سواری پیکان با سرعتی سرسام آور به ستونی از ماموران برخورد کرده و در این اقدام تروریستی، یک افسر انتظامی به نام کرم پور به درجه رفیع شهادت نائل شده و تعدادی دیگر از ماموران زخمی میشوند.
منیبان نوشت: جامعه مدرسین تاکید کرد: قاطعانه از مسئولین این قوه میخواهیم که با قاطعیتی بهمراتب بیشتر و راسختر، حقوق عموم مردم و پاسداری از وحدت ملی را با اعدام عبرتآموز محاربین ازجمله عوامل شهادت مولوی عزیز عبدالواحد ریگی، استیفا نمایند و صدای اقلیت معلومالحال در داخل کشور که از بلندگوهای غرب پخش میشود را صدای اکثریت طالب امنیت نشنوند.
مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان گفته بقای یک حکومت در گروی مشروعیت مردمی است و هیچ حکومتی با «اسلحه و زندان» نتوانسته قدرت خود را حفظ کند
امروز در این جنگ ترکیبی فرسایشی، دشمن به دنبال آن است که ما را خسته و فرسوده کند؛ آنان میخواهند ادامه آشوبها را به جنگی بدل کنند که از طرفی موجب ملال انقلابیون و از طرف دیگر باعث ایجاد امید در دل تبهکاران و تجزیه طلبان شود.
سخنگوی دستگاه قضا در پاسخ به سوالی درباره واکنشها بر سر اعدام محسن شکاری و مجیدرضارهنورد که از سوی برخی افراد شاخص و حتی اساتید دانشگاه حقوق مطرح شد، گفت: مقابله هدفمند با انگیزه تشویش اذهان عمومی آن هم بدون سند و مدرک منجر به تعقیب قضائی میشود و تعارف و رعایت هم اندازهای دارد.
ستایشی در خصوص واکنش قوه قضائیه به تشویش اذهان عمومی دررابطه با صدور برخی احکام اعدامها گفت: دربحث مجازاتها یک محاربه داریم ویک افساد فی الارض و یک بغی داریم که مواردآن صراحتاً در قانون احصا شده است.
مهر نوشت: سخنگوی قوه قضاییه از برگزاری 80 جلسه با سازمان ها و وزارتخانه های مختلف و ارائه 37 پیشنهاد اصلاحی در رابطه با قانون هوای پاک برای کاهش آلودگی هوا خبر داد.
عصر ایران نوشت: این مرجع تقلید تاکید کرد: در این قانون مهم اسلامی که درباره محاربان وارد شده، چون نحوه این جرم و جنایت بسیار متفاوت است و همه محاربان مسلماً یکسان عمل نمی کنند و یکسان نیستند، طرز مجازات آنها نیز متفاوت ذکر شده است.
همدلی نوشت: پذیرش کفالت سیاسی معترضین از سوی مقامات سیاسی اروپایی، به این چند مورد خلاصه نمیشود، شواهد حاکی از آن است که روند پذیرش کفالت سیاسی بازداشتشدگان اعتراضات جاری توسط نمایندگان پارلمانهای مختلف اروپایی با سرعت فزایندهای روبهرشد است. اما پذیرش کفالت سیاسی چه تاثیر عملی بر حال زندانیانی دارد که هر لحظه در معرض حکم اعدام هستند؟
نقش قانون در صدور احکام محاربه در نشست تخصصی بررسی جرم محاربه توسط مرکز وکلای قوه قضائیه بررسی شد.
نشست تخصصی بررسی جرم محاربه و مجازات آن در فقه، قانون و رویه فضائی به همت مرکز وکلا کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه برگزار شد.
ایسنا نوشت: سخنگوی شورای نگهبان گفت: شورای نگهبان مصوبه مجلس شورای اسلامی درباره طرح بررسی دو مرحلهای لایحه بودجه سالانه را مورد بررسی قرار داد و این مصوبه ایراد دارد و باید در مجلس اصلاح شود.
یک استاد درس خارج حوزه علمیه گفت: فردی که قتل نمیکند اما امنیت و آرامش را مختل میکند و مردم را به قصد جان، مال و ناموس میترساند نیز شامل حکم محارب است.