چهارشنبه 5 شهریور 1404

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: امام جمعه تبریز خطاب به کشورهای منطقه گفت: به تجربه ثابت شده هزینه رقابت برای برقراری رابطه با رژیم صهیونیستی بسیار بیشتر است و کشورها باید متوجه هزینه‌های رابطه با رژیم اشغالگر قدس باشند.

اقتصادنیوز: مرکز مدیریت راه های کشور از ترافیک سنگین در محور چالوس، هراز و فیروزکوه خبر داد.

اقتصادنیوز: حاج منصور ارضی، مداح اهل بیت (ع) گفت: از زمانی که دسته‌جات عزاداری در خیابان‌ها کم شد، بی‌حجاب‌ها و افراد ناجور راهپیمایی می‌کنند. باید دسته‌های عزاداری دوباره راه بیفتد و برای این حضور باید برنامه‌ریزی داشت.

اقتصادنیوز: سهمیه کشورهای مختلف آسیا در فرمت جدید فوتبال باشگاهی ازسوی سایت «فوتی رنکینگ» اعلام شد.

اقتصادنیوز: رئیس شورای تامین کنندگان دام‌گفت: با توجه به ازدیاد عرضه در برابر تقاضا، پیش بینی می شود که روند کاهش قیمت گوشت و دام در بازار استمرار یابد.

اقتصادنیوز: چهارمین پیش نشست همایش بین‌المللی زنان و صلح اجتماعی در روز یازدهم اردیبهشت ماه با همکاری انجمن علمی مطالعات صلح ایران و انجمن ایرانی مطالعات غرب آسیا به صورت مجازی برگزار شد. این پیش‌نشست با عنوان «تجربه زنان و صلح اجتماعی در گستره جهانی» تلاش کرد تا ضمن واکاوی تجربه‌های جهانی، نقش‌آفرینی زنان را در نهادینه کردن صلح اجتماعی مورد بررسی قرار دهد.

اقتصادنیوز: ایالات متحده در تلاش است تا متحدانش در خاورمیانه را متقاعد کند تا ده ها ربات شناور را اطراف عربستان مستقر کرده و بدین طریق و به زعم خود تهدیدهای کشورهایی چون ایران را بهتر شناسایی کند.

اقتصادنیوز: در انتخاباتی که دیروز (پنجشنبه) برگزار شد هشت هزار کرسی شورای شهر در مناطق مختلف انگلیس به رای گذاشته شد. شمارش آراء هنوز به پایان نرسیده است اما آمارها از شکست حزب حاکم محافظه‌کار و پیشروی دو حزب کارگر و لیبرال دمکرات حکایت دارد.

اقتصادنیوز: به دستور وزیر، رسیدگی به موضوعات بازار به‌طور جدی‌تر و عملی‌تر با محوریت استانداری تهران پیگیری خواهد شد.

اقتصادنیوز: جوزف بورل با بیان اینکه «کشورهای اتحادیه اروپا نباید مانع ظهور و صعود چین به جایگاه یک قدرت جهانی شوند» گفت: به نظرم ما نباید مانع قدرت‌گیری چین شوم. چه بخواهیم، چه نخواهیم، چین به قدرت بزرگی تبدیل خواهد شد.

اقتصادنیوز: رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران‌میهن قیمت منطقی هرعدد تخم مرغ فله را 3 هزار و 500 تومان اعلام کرد و گفت: عرضه با نرخ های بالاتر گرانفروشی است.

اقتصادنیوز: با روش دیگر و متفاوت‌تر برای طعم‌دار کردن قزل‌آلا آشنا شوید بخصوص افرادی که با طعم ترشی میانه خوبی دارند، حتم این شیوه‌ی ایده‌آل را امتحان کنید.

اقتصادنیوز: امام جمعه قم خطاب به کشورهای حوزه قفقاز گفت: ایران دوست شماست و فکر نکنید که می‌توانید کاری کنید، جا برای اسرائیل باز نکنید، ملت ما بیدار است و ملت خود شما هم بیدارتر از ما است و خود را اسیر فتنه‌های شیطانی نکنید و در مسیر غلط گام برندارید.

اقتصادنیوز: برخی کلاهبرداران برای فریب طعمه‌هایشان از ترفندهایی استفاده می‌کنند که کاملا منحصر به‌فرد باشد و شاید به عقل کمتر کسی برسد.

اقتصادنیوز: رویترز ادعا می‌کند که تحریم‌های آمریکا - حتی با تأثیرات ثانویه‌شان - نتوانسته‌اند ایران را از تولید سطوح خالص‌تر اورانیوم باز دارد و چین با خرید نفت ایران آنها را نادیده گرفته است و مشخص نیست که آیا اقدامات سازمان ملل مؤثرتر خواهد بود یا خیر.

اقتصادنیوز: غریب‌آبادی، دبیر ستاد حقوق بشر در واکنش نسبت به قتل «جوردن نیلی» سیاه‌پوستی که در مترو نیویورک کشته شد، گفت: من از ادامه کشتارهای نژادپرستانه در آمریکا و بی‌توجهی آشکار دولت آمریکا به حقوق بشر وحشت زده شده‌ام.