یک‌شنبه 2 شهریور 1404

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: سکه امامی امروز نزول را تجربه کرد.

اقتصادنیوز: در معاملات امروز قیمت پوند ثبات را تجربه کرد.

امروز قیمت دلار مبادله ای در معاملات امروز ثبات را تجربه کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه طبیعتاً داوری با نمایندگان و وجدان‌های بیدار مردم است گفت: تلقی ما از این استیضاح تلقی اختلاف نیست بلکه تلقی احساس مسئولیت عزیزان است.

قیمت طلا 18 عیار در بازار امروز نزول را تجربه کرد.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: جمعی از نمایندگان در نامه‌ای به هیأت رئیسه خواستار رأی‌گیری به صورت علنی و شفاف درباره استیضاح وزیر صمت شدند.

در حالی که بیش از یک سال به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقی مانده، برخی از سیاستمداران حزب‌های دولت ائتلافی جمهوری فدرال آلمان نسبت به پیروزی احتمالی دونالد ترامپ و بازگشت دوباره او به کاخ سفید، هشدار دادند.

خبرگزاری فارس چند روز قبل خبر داد مجتمع تجاری اپال در تهران علی‌رغم دریافت تذکرات متعدد درخصوص کشف حجاب به‌علت تمکین‌نکردن به هشدارها پلمب شد.

وزیر صمت در جلسه استیضاح گفت: آقای رئیس مجلس شما پیگیری کنید کدام شرکت است که وقتی به منافعش نمی‌رسد، با معاون بنده برخورد فیزیکی می‌کند.

روز شنبه قیمت دلار رشد کرد. در شرایط کنونی برخی بازیگران ارزی باور دارند که آزمون دوم افزایشی‌های دلار در کانال جدید رخ خواهد داد.

نماینده مردم میبد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: چند روز پیش گفته شد 75 خودرو در جریان استیضاح قبلی وزیر صمت به نمایندگان داده شده است. پدرت خوب، مادرت خوب، با این حرف‌ها چه کسی را می زنید؟ دارید همه نظام را متهم به فساد می‌کنید؟

ترکیه یکی از ارزانترین پول‌های جهان را دارد و نگرانی‌ها از کاهش ارزش لیر در برابر دلار جدی است.

وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: صادرات خوراک دام و طیور از تاریخ 9 اردیبهشت ماه 1402 ممنوع است.

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در پاک‌دستی وزیر صنعت، معدن و تجارت تردیدی وجود ندارد و از طرف دیگر نباید همه مسائل و مشکلات بازار خودرو را از چشم وزیر صنعت، معدن و تجارت دید بلکه باید به دنبال ریشه وضعیت موجود در بازار خودرو گشت.

قیمت گوشت قرمز به‌طور معمول در شش‌ماه ابتدای سال با توجه به افزایش عرضه و کاهش تقاضا کاهشی می‌شود و امسال نیزآمارهای تولیدکنندگان حاکی از افزایش عرضه و کاهش قیمت دام زنده است