اقتصاد کشور
اقتصاد کشور
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، متن کامل این اطلاعیه به شرح ذیل است: بانک مرکزی در سال گذشته تلاش نمود با وجود حوادث گوناگون، شوکها و تلاطمات بزرگ و مستمر در عرصههای داخلی و خارجی و ریسکها و نااطمینانیهای ناشی از آنها، اهداف قانونی خود بویژه در زمینه کنترل تورم، رشد نقدینگی و حمایت از رشد اقتصادی و اشتغال را با جدیت دنبال نماید. در همین راستا،...
رییس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با اشاره به وضعیت نامطلوب تولید در سال های اخیر، عنوان کرد عدم سرمایه گذاری در زیرساخت ها مانع از تحقق شعار سال در خصوص جهش تولید می شود.
سرپرست وزارت اقتصاد گفت: عملکرد 6 ماهه دوم سال 1403، نشاندهنده وضعیت مناسبتری در بورس است و باید در عمل شرایطی ایجاد شود که این بازار برای سرمایهگذاران جذاب و قابلاعتماد باشد
رییس کل اسبق بانک مرکزی معتقد است کاهش تورم در سال جاری برنامهای است که نمیتوان به تحقق ان چندان امیدوار بود.
در برنامه هفتم توسعه، صحبت از 8 درصد رشد اقتصادی شده است. اما با توجه به وضعیتی که اکنون در کشور داریم، بعید است این رشد 8 درصدی لااقل با شرایط فعلی محقق شود، مگراین که تا پایان سال جاری (1404) تحولات گستردهای به ویژه در حوزه سیاست خارجی رخ دهد. سرمایه اجتماعی نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که امیدوارم امسال نسبت به پارسال، توجه بیشتری به نیروهای انسانی، کارمندان، کارگران...
کارشناسان معتقدند که شعار «سرمایهگذاری برای تولید»، نقشه راهی روشن را پیش روی دولت تا بخش خصوصی قرار میدهد زیرا این شعار، کلید حل بسیاری از مسائل اقتصادی، کاهش وابستگی به منابع خارجی است.
در سالی که اسرائیل با ایران وارد جنگ مستقیم شد، وعده صادق 1 و 2، آسمان اسرائیل را موشکباران کرد و شاهد ترور پیاپی شخصیتهای برجسته مقاومت بودیم. با بستهشدن پرونده دولت سیزدهم، دولت چهاردهم با نگاهی متفاوت کار خود را شروع کرد؛ آغازی که بوی خون و جنگ میداد.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: حمایت همهجانبه از سرمایههای داخلی و سرمایههای ایرانیان خارج از کشور، میتواند اعتماد عمومی را جلب کرده و مسیر ورود گسترده مردم به عرصه تولید را هموار سازد.
اقتصادنیوز: لاریجانی درباره آینده مذاکرات هستهای تصریح کرد: همهچیز بستگی به نحوه برخورد آمریکا دارد. بین مواضع اعلامی و عملی تفاوت وجود دارد. ایران باید منافع ملی خود را هم در غرب و هم در شرق دنبال کند.
لاریجانی تصریح کرد: نهادهای امنیتی نباید در اقتصاد دخالت کنند چراکه این مسئله موجب تشنج در اقتصاد کشور میشود.
به مشکلات بازار ارز و تأثیر آن بر بخش تولید کشور پرداخت و تصریح کرد: بازار دوم ارز در جهان بیسابقه است و در هیچ کشوری وجود ندارد. این بازار به گونهای عمل میکند که دولت و بانک مرکزی بر آن کنترلی ندارند و عملاً قیمت ارز در کانالهای تلگرامی و فضای مجازی تعیین میشود. این موضوع، تولیدکنندگان را با چالش جدی مواجه کرده است.
نماینده قم گفت: ما ایرانیها در کنار بسیاری از ویژگیهای خوبی که داریم متاسفانه یکی از دروازه آفتی که درگیر آن هستیم، سرمایهگذاری در عرصههای مخرب و مضر برای کشور است.
قائممقام وزیر و معاون میراثفرهنگی کشور در بازدید از موزه ملی فرش ایران، بر اهمیت اجرای نهضت امانت دادن آثار تاریخی و هنری تأکید کرد.
نایب رئیس اتاق ایران در یادداشتی به بررسی موانع سرمایهگذاری برای تولید پرداخت و از بیاعتمادی و کماعتمادی به عنوان مهمترین مانع مسیر سرمایهگذاری نام برد.
یک کارشناس اقتصاد کلان معتقد است برای اینکه بهبود سرمایهگذاری مولد صورت بگیرد، باید هدایت سختگیرانه اعتبارات به تولید و مشارکتهای عمومی و خصوصی دنبال شوند.
حسین پیرموذن، نایب رئیس اتاق ایران در یادداشتی به بررسی موانع سرمایهگذاری برای تولید پرداخت و از بیاعتمادی و کماعتمادی به عنوان مهمترین مانع مسیر سرمایهگذاری نام برد.