یک‌شنبه 25 خرداد 1404

سیاسی وب‌گاه الف

سیاسی وب‌گاه الف

سخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه مذاکرات با آژانس بین المللی انرژی اتمی باید در چارچوب فنی و پادمانی باشد، گفت: ایران آماده همکاری همه جانبه در راستای انتقال دانش و فناوری هسته‌ای خود به همه کشورها به ویژه کشورهای همسایه است.

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال کردن آن‌ها حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند کار دشواری است. بسته خبری تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل‌های صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران گفت: بیش از 200 هواپیمادر شب عملیات وعده صادق در آسمان منطقه بود.

معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه ساماندهی مشکلات اتحادیه‌های زیرمجموعه اتاق اصناف تهران به وزارت صمت دستور داد تا سامانه‌های متعدد حوزه تجارت ساماندهی شود.

محمدعلی رامین با اعلام برائت از مهناز افشار و یاسین رامین نوشت: اگر هنوز ذره‌ای از اصالت و شعور در خودت سراغ داری، بفهم که بعداز سقوطِ کامل‌ِ تو، مهناز رهایت می‌کند!

از طرف حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) از فرمانده نیروی هوافضای سپاه به پاس فداکاری‌ها، رشادت‌ها و تحقق وعده صادق، تجلیل و نشان فاطمی اهدا شد.

رئیس جمهور ضمن دستور به وزارت امور اقتصادی و دارایی، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی برای رفع موانع تامین مالی مورد نیاز بخش تولید، از وزارت راه و شهرسازی و شهرداری‌ها نیز خواست نسبت به تسریع در ارائه مشوق‌های مسکن‌سازی در بافت‌های فرسوده اقدام کنند.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز مسئله فلسطین، به مسئله نخست و مشترک همه ملت‌های مسلمان و آزاده جهان تبدیل شده است.

سخنگوی دولت از مصوبه حمایتی دولت در جهت حمایت از نهضت ملی مسکن خبرداد.

وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گفت: بنا به مصوبه هیات دولت ارز حاصل از صادرات فعالان صنایع دستی در اختیار خودشان قرار می‌گیرد.

وزیر کشور با بیان اینکه مردم در کل انتخابات حماسه آفریدند، گفت: انتخاباتی در بالاترین سطح امینت و سلامت با رقابت خوب و مشارکت ارزشمند مردم شاهد بودیم.

منوچهر متکی، علاءالدین بروجردی، ابوالفضل ظهره‌وند و حسن قشقاوی اصلی‌ترین گزینه‌ها برای ریاست کمیسیون امنیت ملی مجلس دوازدهم هستند.

رئیس سازمان انرژی اتمی: در جریان سفر گروسی تثبیت شد که ایران یک ظرفیت گسترده در بخش‌های مختلف به ویژه هسته‌ای برای ارائه به جهان دارد

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی به ارائه توضیحاتی درباره مصوبه مجلس در خصوص کاهش ساعت کاری ادارات پرداخت و گفت: در اصل 17 قانون اساسی، تعطیل رسمی ایران روز جمعه است.

ادامه رسیدگی به لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته در دستورکار جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی قرار گرفت که نمایندگان با پیشنهاد تعطیلی پنجشنبه‌ها مخالفت و با تعطیلی شنبه‌ها موافقت کردند.

ادامه رسیدگی به لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته در دستورکار جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی قرار گرفت که نمایندگان با پیشنهاد تعطیلی پنجشنبه‌ها مخالفت کردند.