امام باقر
امام باقر
کارشناس تاریخ اسلام میگوید امام محمد باقر پیامهایی را برای شیعیان آخرالزمان به یادگار گذاشت که وظایف منتظران، حس و حال منتظران، بیان برخی بلایای آخرالزمانی و راهکار عبور از این بلایا، بخشی از اقدامات ایشان در زمینه مهدویت است.
تهران - ایرنا - بهرهگیری از سیره علمی و عملی امام محمد باقر (ع)، بهترین فرصت برای شیعیان و محبان آن حضرت است تا با رجوع به این آموزهها به اهمیت مجاهدت علمی و فکری و تلاش برای از میان بردن تفکرات انحرافی و الحادی در دنیای اسلام نگاهی دقیقتر و عمیقتر داشته باشند.
امام پنجم شیعیان ملقب به باقرالعلوم توصیه هایی را به مردم برای مدیریت رفتار در زندگی داشته اند که می توانیددراین گزارش بخوانید.
مبارزه علمی امام محمدباقر (ع) را باید همانند قیام عاشورا در جهت زنده نگه داشتن سنت نبوی بود. اگر نهضت امام حسین (ع) قیام با شمشیر بود، نهضت امام محمدباقر نیز قیام با کتاب و علم نبوی بود.
امام محمدباقر (ع)، بهصراحت شیعیان خود را از پذیرفتن مسئولیتی که آنها را زیردست و کارمند دستگاه جائر خلافت کند، باز میداشت و...
در سرگذشت امام از هنگام تولد تا به دست گرفتن زعامت شیعیان، خلیفگانی آمدند و درگذشتند و حضرت (ع)، امامت را در سال پایانی حکومت ولید بر عهده گرفتند...
روزنامههای خراسان رضوی روز سهشنبه هفتم مرداد ماه 1399 مطالب متنوعی منتشر کردند که عنوانهای برجسته آنها مرور میشود.
حضرت امام محمد باقر (ع) در روز اول رجب سال 57 هجری قمری در مدینه منوره چشم به جهان گشود و هفتم ذیالحجه سال 114 هجری قمری، در سن 57 سالگی در این شهر مسموم شد و به شهادت رسید.
یک استاد حوزه علمیه گفت: امام باقر (ع) به زیباترین شکل ترکیب دنیاداری و دین داری را نشان دادند تا مردم ببینند که میتوان تلاش کرد و در زندگی دنیا درمانده نبود و در عینحال عالیترین جلوههای معنویت و بندگی را به نمایش گذاشت.
کدام یک از خلفای بنی امیه در دوران امام باقر (علیه السلام) حکومت کرده اند و چه ویژگی هایی داشته اند؟
امام باقر علیه السلام در کلامی گران بها فرمودهاند: شیعیان ما را به زیارت قبر حسین بن علی علیه السلام فرمان دهید.
حجت الاسلام تبریزی درباره توجه خاص امام باقر (ع) به موضوع تربیت فرزندان سخن گفت.
یک کارشناس علوم قرآنی گفت: تبیین حقایق دینی برای نخبگان در دوران امامت امام پنجم شیعیان رویدادی را رقم زد که جهان اسلام بعدها به حضور شاگردان تربیت یافته «امام باقر (ع)» میبالید، تربیت دینی در مکتب شیعه و ولایت بر شاگردان نشان داد که نباید سلطه پذیری از طاغوت را بپذیرند.