امام باقر
امام باقر
مراسم عزاداری مسلمیه هرساله از شهادت امام محمد باقر (ع) آغاز و سه روز عزاداری مسلمیه، به عنوان طلیعه عزاداریهای ماه محرم در هیأتها برگزار میشود که امسال باتوجه به شیوع ویروس کرونا رنگ و بوی دیگری دارد.
مدیر اجرایی آستان امامزاده علی بن امام محمد باقر (ع) مشهد اردهال کاشان گفت: ویژه برنامه شهادت امام محمد باقر (ع) با سخنرانی حججالاسلام سیدحسین آقامیری و پناهیان برگزار میشود.
تهران - ایرنا - یک کارشناس مذهبی از مردم خواست همانگونه که در سالهای گذشته با برپایی مجالس جشن و پهن کرده سفره اطعام، عید غدیر را جشن میگرفتند، امسال هزینههای این مراسمها را به بیماران کرونایی تقدیم و آنان را در شادی جشن عید غدیر خم سهیم کنند.
قم - مدیر کل روابط عمومی و تبلیغات آستان مقدس حضرت معصومه (س) گفت: مراسم شهادت امام باقر (ع) روز سه شنبه در حرم بانوی کرامت برگزار می شود.
سیدجمال واعظ در رساله «لباس التقوی» به اقتصاد سیاسی ورود پیدا میکند. او «جهش تولید» را در ترویج فرهنگ مصرف کالای داخلی و حمایت حکومت از تولید کننده میداند.
کرج - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان البرز وامام جمعه کرج با اشاره به فعالیت های تبلیغاتی گروهک منافقین از طریق فضای مجازی گفت: گروهگ منافقین با جنگ هشتک ها در فضای مجازی باورهای دینی را هدف قرار داده است.
خمین - ایرنا - امام جمعه خمین گفت: نماز جمعه قرارگاه ایمان و معرفت مسلمانان و بزرگترین کنگره بعد از حج است.
شاهرود - ایرنا - امام جمعه شاهرود گفت: خواستههای مردم در نماز جمعه مطرح میشود تا به گوش مسوولان برسد و این ویژگی در نماز های جماعت دیگر وجود ندارد.
ماه «ذیالحجه» آخرین ماه «سال هجری قمری» است و ماهی است بسیار پربرکت. بزرگان دین هنگامی که این ماه وارد میشد، اهمیت ویژهای به عبادت در آن میدادند، مخصوصا در دهه اول این ماه. در حدیثی از رسول خدا (ص) میخوانیم که عبادت و کار نیک در هیچ ایامی به اندازه این ایام (10 روز اول ماه ذیالحجه) فضیلت ندارد.
تهران - ایرنا - فردا اول مرداد مصادف با نخستین روز از ماه ذیحجه است، ماهی که رسول خدا (ص) در وصف 10 روز اول آن فرمودند عبادت و کار نیک در هیچ ایامی به اندازه این ایام فضیلت ندارد.
یک کارشناس علوم قرآنی گفت: در ماه ذی الحجه عبادت خصوصا روزه و نماز بسیار مورد تاکید و ثواب بسیاری را برای بجا آورندگان این اعمال پر اهمیت به همراه دارد.
یک کارشناس علوم قرآنی گفت: همان خدایی که ازدواج را برای آرامش میخواهد، معیارهایی را نیز برای ازدواج قرار میدهد تا انسان با ازدواج به آن آرامش دست پیدا کند، اگر هر معیاری را برای ازدواج قرار دهیم که معیار الهی در آن نادیده گرفته شود، آن ازدواج به هدف اصلی خود که رسیدن به آرامش و حرکت به سمت خداست نخواهد رسید.
افزون بر قم که از کانون های مهم و مشهور در جبل و بلکه در ایران بود کانون های شیعی غیر مشهور دیگری نیز در این منطقه وجود داشت. آوه، ری، همدان، قزوین و دینور از جمله این کانون ها هستند