یک‌شنبه 23 شهریور 1404

امام جمعه دیر: مردم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی زحمت کادر درمان را کاهش دهند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
امام جمعه دیر: مردم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی زحمت کادر درمان را کاهش دهند

بوشهر - ایرنا - امام جمعه بندر دیر استان بوشهر گفت: با توجه به شروع پاییز و تغییر هوا که فصل افزایش سرماخوردگی و آنفلوآنزا است و شیوع ویروس کرونا، مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند تا با پیشگیری از ابتلا به این بیماری‌ها زحمت و خستگی کادر بهداشت و درمان کمتر شود.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سید علی حسینی روز شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان دیر افزود: امسال بدلیل شیوع ویروس منحوس کرونا و ضرورت رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی به منظور حفظ سلامت عمومی امکان برگزاری مراسم اربعین در این شهرستان میسر نیست.

وی اضافه کرد: مردم بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری در منازل خود و از راه دور آیین زیارت اربعین را برگزار کنند.

امام جمعه دیر بیان کرد: هر ساله مراسم باشکوه پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی (ع) از نقاط مختلف شهرستان دیر به سمت بقاع متبرکه این منطقه برگزار می‌شد که شاهد استقبال خوب عاشقان و دلدادگان حسینی بودیم.

وی افزود: رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ضرورت فاصله‌گذاری اجتماعی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا مهمترین دلیل برگزار نشدن این مراسم معنوی است.

حسینی یادآورشد: سال گذشته بیش از هزاران نفر در راهپیمایی جاماندگان اربعین در شهرستان دیر شرکت کردند.

فرماندار دیر نیز بر اجرای ضوابط کارشناسان بهداشتی و ستاد ملی مقابله با کرونا در برگزاری عزاداری‌های ماه صفر تاکید کرد.

کریم علی حسنی افزود: در ایام عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی هیات‌های مذهبی با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی عزاداری کردند، که جای تقدیر دارد.

وی اضافه کرد: اولویت و دغدغه تمامی مسئولان حفظ سلامت مردم است که مبنای آن رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراسم عزاداری خواهد بود.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دیر گفت: با توجه به بافت و باورهای شایسته بومی و اسلامی مردمان این دیار، لازم است شورای فرهنگ عمومی بخش‌های بردخون و آبدان از تابعه این شهرستان با همکاری و هماهنگی امامان جمعه این بخش‌ها فعال شود. غلامرضا ناطقی پور افزود: فرهنگ سازی در جوامع اسلامی در شرایط فعلی از مسائل اعتقادی و اجتماعی است که باید همواره مورد توجه قرار گیرد.

وی گفت: با وجود بیماری منحوس کرونا باید همه تلاش و همت خود را برای تبیین و انتقال فرهنگ وقیام عاشورای حسینی انجام دهیم و برنامه‌های دهه آخرصفر امسال و عزاداری سرور و سالار شهیدان طبق فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و رعایت دستورالعمل های ابلاغی ستاد ملی کرونا، با کمک و همراهی یکدیگر به نحو مطلوب و با کمترین مشکل برگزار شود. ناطق پور یادآورشد: باید برنامه ریزی از سوی مسئولان ذی ربط صورت گیرد تا نذورات مردم در ماه صفر مانند محرم در قالب کمک‌های مؤمنانه، تأمین اقلام مورد نیاز مردم و توزیع ماسک و مواد بهداشتی به بهترین شکل ممکن انجام گیرد.

*س_برچسب‌ها_س*