امام سجاد
امام سجاد
رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه گفت: بعضی از بازپرسان به خاطر اینکه یک لحظه در حین خدمت وقت استراحت ندارند، دچار امراض صعب العلاج میشوند.
فرمانده سپاه نینوای گلستان گفت: حضرت زینب (س) باعث ماندگاری حماسه کربلا بود و اگر آن حضرت نبود؛ حماسه آفرینی های ظهر عاشورا بعد از چند سال به فراموشی سپرده می شد.
حضرت زینب (س) دارای فضایل بی شماری بودند و به تعبیری میتوان گفت این بانوی صبر و استقامت را چکیده پنج تن آل عبا نامید.
مرور زندگی اهلبیت بویژه حضرت زینب علیهمالسلام فوقالعاده درسآموز و الگوبخش است؛ چراکه آنها با اندیشهای پاک و الهی منشاء رفتارهای عالی انسانی بودهاند و برای همه زمانها و مکانها میتوانند الهامبخش و الگو باشند.
شهرری - ایرنا - رییس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: ظرفیت تحصیل بانوان پس از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزههای علمیه و این سازمان افزایش یافته است.
حضرت زینب کبری (علیهاالسلام)، به دلیل برخورداری از فضائل و مناقب والای انسانی مانند شرافت در نسب، علم، عبادت، عفت، شجاعت، صداقت، صبر و... یکی از شخصیتهای برجسته در طول تاریخ اسلام و الگویی منحصر بهفرد برای همه مردان و زنان جهان در مبارزه با طاغوت میباشند.
بندرعباس - ایرنا - عناوین خبرهای 11دیماه جاری نشریات هرمزگان با انتشار مطالبی در خصوص «توسعه پروازهای داخلی وخارجی ازطریق فرودگاههای هرمزگان» و «20هزار صیاد هرمزگانی درآستانه بیکاری» چاپ شده است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: حضرت زینب کبری سلام الله علیها در بیان معارف دینی و حقایق سخنران غرایی بودند و این مسئله الگویی برای بانوان ما باید باشد که خودشان را به بیان سخن در عرصه های مختلف جهت ترویج، تبیین و دفاع از دین مجهز کنند.
تهران - ایرنا - نام پرستار با شخصیت بزرگ و گرانقدری همچون حضرت زینب (س) گره خوردهاست؛ پرستاران در دوران دفاع مقدس با از خودگذشتگی و ایثار مثال زدنی خود، نقشآفرینی کردند و الگویی شایسته از زن مسلمان و انقلابی را به تصویر کشیدند.
نقل است وقتی حضرت زینب در کوفه شروع به سخنرانی کرد، طوری سخن گفت که گویا امیرالمومنین سخن میگوید که نشان می دهد منطق و فصاحت و بلاغت کلام زینب (س) همانند کلام پدرش علی (ع) بوده است.
صبر حضرت زینب (س) نشان از ایمان والای ایشان به خداوند متعال است اما آنچه که باید به ابعاد مختلف زندگی و شخصیت این بانوی بزرگوار اسلام توجه کرد، بعد زمانشناسی، مکانشناسی و وظیفهشناسی ایشان بود که ریشه در بصیرتمندی حضرت داشت. حضرت زینب (س) در واقعه عاشورا در برابر حوادث و اشخاص مختلف رفتارهای گوناگون و متناسب با شرایط مکانی و زمانی از خود نشان دادهاند که هر کدام از این رفتارها راه...
کارشناس علوم قرآنی گفت: نامگذاری سالروز ولادت «حضرت زینب (س)» به عنوان روز پرستار ریشه در بارزه شخصیتی این بانوی بزرگ دارد از سوی دیگر همراهی و پرستاری از مادر و برادران خصوصا پرستاری ایشان از «سید الشهدا (ع)» و مراقبت از اسرا و رسیدگی به «امام سجاد (ع)» به واسطه بیماری سخت ایشان در آن زمان «حضرت زینب (س)» را به بانوی صبر و استقامت بدل کرد.
شهرری ایرنا 30 جلد کتاب با محتوایهای مذهبی، رمان، روانشناسی، کودک و نوجوان در یکهزار نسخه امروز سه شنبه با حضور جمعی از مسئولان شهرستان طی مراسمی در فرهنگسرای ولاء شهرری رونمایی شد.
حجت الاسلام و المسلمین مرتضی وافی چرایی و چگونگی رسیدن زینب (س) به مقام و منزلت والا را تشریح کرد.