امام صادق
امام صادق
دانشگاه هاروارد اعلام کرد یکی از دانشجویان این دانشگاه که پیش از این کارگر خدمات بهداشتی بوده است، در حال فارغالتحصیلی از این دانشگاه است.
روزنامه شرق به اظهارات امام جمعه مشهد درباره احتکار خواندن ذخیره ارز و سکه واکنش نشان داد.
احمد علمالهدی، امام جمعه مشهد، با تأکید بر اینکه «ذخیره ارز و سکه معصیتی همتراز با احتکار است»، خواهان مصادره این اموال شده است. در مجلس حسینیکیا، عضو کمیسیون صنایع و معادن، پیشنهاد داده که «دولت باید دلارهای خانگی را جمعآوری کند و به جای دلار به آنها ریال بدهد». صداوسیما نیز در بخشهای مختلف خبری خود گزارشهایی با همین سمتوسو و تأکید بر «احتکار سکه و ارز» منتشر کرده است.
درباره رکن معنوی احتکار سکه و ارز؛ در بررسی این رکن جرم احتکار، تنها به علم و عمد مرتکب بسنده نمیشود. جرم احتکار، علاوه بر سوءنیت عام که همان علم و عمد است، نیازمند سوءنیت خاص نیز هست؛ یعنی باید این کار با قصد ایجاد انحصار و کمبود در عرصه کالا صورت بگیرد.
نه در فقه و نه در قانون نمیتوان به چنین استنباطی رسید که خرید و جمعآوری سکه یا ارز میتواند مصداق احتکار باشد؛ یعنی خرید و ذخیره سکه دارای رکن قانونی به عنوان «احتکار» نیست. مضافا اینکه این فعل دارای رکنهای «مادی» و «معنوی» هم به عنوان یک جرم نیست.
عطاءلله مهاجرانی در روزنامه اعتماد نوشت: در شب قدر، استاد شیخ حسین انصاریان واعظ صاحب سخن و صاحب سبک، از جمله درباره شیوه سخن گفتن با بانوان یا دخترانی که حجاب را مراعات نمیکنند و بیحجابند، مطالبی را گفت که با واکنشهای گوناگونی روبهرو شد.
مهاجرانی نوشت: یک تفاوت بنیادی در الهیات مسیحی و اسلامی در بحث انسانشناسی وجود دارد، در مسیحیت، انسان ذاتا گناهکار است و در اسلام انسان ذاتا بر فطرت الهی سرشته شده است و به خیر و خوبی گرایش دارد. این مبنا موجب میشود که شیوه مواجهه با انسان متفاوت باشد.
شرق نوشت: آقای احمد علمالهدی، امام جمعه مشهد، با تأکید بر اینکه «ذخیره ارز و سکه معصیتی همتراز با احتکار است»، خواهان مصادره این اموال شده. در مجلس حسینیکیا، عضو کمیسیون صنایع و معادن، پیشنهاد داده که «دولت باید دلارهای خانگی را جمعآوری کند و به جای دلار به آنها ریال بدهد». صداوسیما نیز در بخشهای مختلف خبری خود گزارشهایی با همین سمتوسو و تأکید بر «احتکار سکه و ارز» منتشر کرده...
عطاءلله مهاجرانی در روزنامه اعتماد نوشت: در شب قدر، استاد شیخ حسین انصاریان واعظ صاحب سخن و صاحب سبک، از جمله درباره شیوه سخن گفتن با بانوان یا دخترانی که حجاب را مراعات نمیکنند و بیحجابند، مطالبی را گفت که با واکنشهای گوناگونی روبهرو شد.
جلال محمودزاده درباره تغییرات صورت گرفته از سوی دولت در کابینه و اینکه آیا میتواند رافع مشکلات کشور باشد، گفت: یکی از راههایی که پیشنهاد میشود دولت مشکلاتش در بحث مدیریت اقتصادی و مدیریت اداری کمتر شود تا موفق باشد این است که دایره انتخاب افرادش را گستردهتر کند.
ایلنا نوشت: محمودزاده گفت: همین الان مشاهده میکنیم مردم برای مرغ 85 هزار تومانی در سفر میایستند و گوشت قرمز که از سفره 90 درصد مردم حذف شده است و ماهی قزلآلا از 60 هزار تومان به 175 هزار تومان رسیده است! اینها کالاهای اساسی هستند که مردم باید برای سفرهشان تامین کنند؛ چه کسی این موارد را تدبیر میکند؟
اقتصادنیوز: یک نماینده مجلس در انتقاد از عملکرد دولت رئیسی گفت: مشاهده میکنیم در عرض یک ماهی که از سال 1402 گذشته بسیاری از اقلام 50 درصد گران شدهاند و افزایش قیمت پیدا کردهاند در صورتی که امسال سال مهار تورم و رشد تولید است، اما بانکها برای تولید ریالی پرداخت نمیکنند و همه حسابهایشان را بستند و تولیدکنندگان نمیتوانند از بانکها مبلغی برای سرمایه در گردش و توسعه فعالیتهایشان...
نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: معتقدم کل بدنه اقتصادی دولت در واقع وزرای اقتصادی و معاونانش ضعیف هستند و همین امر باعث شده وضعیت تورم و گرانی در کشور بیداد کند.
نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: گوشت قرمز که از سفره 90 درصد مردم حذف شده است و ماهی قزلآلا از 60 هزار تومان به 175 هزار تومان رسیده است!
وزیر جهاد را رئیسجمهور جابجا کردند، چه کسی را میخواهند جای ایشان بگذارند؟ مشخص است از همین اطرافیان خودشان میآوردند، زیرا دایره و مانور انتخاب مدیرانش بسیار محدود است و افراد ضعیف و ناتوان و کسانی که بهتر از فرد قبلی نیستند، انتخاب میشوند.