امام موسی صدر
امام موسی صدر
عماد افروغ گفت: من گرچه یک اصولگرای واقعی هستم اما اصولگرای جریانی نبوده و نیستم و اصلا از این عنوان مرسوم اصولگرا که برخی به من میگویند، رضایت ندارم.
افروغ میگوید بعد از سال88 در هیچ مصاحبهای حرفهای سیاسی نزدهام و این نخستین مصاحبه سیاسیام بعد از 13سال است.
نشست نقد و بررسی کتاب «نیم قرن تا ناکامی» نوشته عباس سلیمی نمین فردا دوشنبه پنجم دی در خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار می شود.
افروغ در گفت و گو با خبرآنلاین، موضعی انتقادی دارد و تلاش می کند با نقادی منصفانه ای، نکات مثبت را در کنار نقایص به تحلیل و بررسی بنشیند. او هراسی ندارد خود را نقد کند و از بزرگترین اشتباه تاریخی خود نیز می گوید. با این همه نوک تیز نقد او به سوی اصلاح طلبان و اطرافیان خاتمی است.
ایسنا نوشت: نماینده خمینی شهر در مجلس گفت: چه توجیهی دارد آدمی که از نظام حقوق میگیرد حجاب را رعایت نکند؟ هر کسی کوتاهی کرد و در هنجارها قصور کرد او را عزل کنید؟
ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه امشب (شنبه) سوم دی ماه حمله خشونت آمیز و نژادپرستانه در پاریس را که به کشته شدن تعدادی از مردم بیگناه انجامید، محکوم کرد.
آیت الله صادقی تهرانی (13051390ش) هم که از شاگردان امام است، در قم و نجف و لبنان، درباره مسأله فلسطین حساس است و حتی سخنرانی هایی درباره جنگ اعراب و اسرائیل انجام میدهد.
مراسم تشییع سید ابوالفضل کاظمی راوی کتاب «کوچه نقاشها» صبح فردا چهارشنبه ساعت 9 برگزار میشود.
این که بخشی از زنان جامعه ایران را به خاطر بی حجابی، مرتبط مستقیم شبکه های معاند و گروهک های نفاق بنامند یا از اعدام یک جوان - حتی اگر گناهکار و مجرم هم باشد - این چنین به وجد آیند و حتی آن را را مبارک بدانند، واقعاً در کجای تاریخ روحانیت شیعه سابقه داشته است؟
عصر ایران نوشت: این که بخشی از زنان جامعه ایران را به خاطر بی حجابی، مرتبط مستقیم شبکه های معاند و گروهک های نفاق بنامند یا از اعدام یک جوان - حتی اگر گناهکار و مجرم هم باشد - این چنین به وجد آیند و حتی آن را را مبارک بدانند، واقعاً در کجای تاریخ روحانیت شیعه سابقه داشته است؟ آیا اگر آیت الله بروجردی، علامه طباطبایی، آیت الله بهشتی، آیت الله طالقانی، شهید مطهری و امام موسی صدر زنده...
وقتی یک روحانی صاحب نام و منصب و قدرت، زنانی را به صرف نداشتن حجاب، معاند و گروهکی می خواند، یعنی این که باب گفت و گو و هدایت که کار روحانیت است را بسته و اتهام می زند که کار دادستان است و مهر هدایت کجا و قهر مجازات کجا؟!
این که بخشی از زنان جامعه ایران را به خاطر بی حجابی، مرتبط مستقیم شبکه های معاند و گروهک های نفاق بنامند یا از اعدام یک جوان - حتی اگر گناهکار و مجرم هم باشد - این چنین به وجد آیند و حتی آن را را مبارک بدانند، واقعاً در کجای تاریخ روحانیت شیعه سابقه داشته است؟ آیا اگر آیت الله بروجردی، علامه طباطبایی، آیت الله بهشتی، آیت الله طالقانی، شهید مطهری و امام موسی صدر زنده بودند این ادبیات...
استاد علامه طباطبایی صاحب تفسیر 20 جلدی المیزان که در فلسفه اسلامی جایگاه والایی دارد و افراد سرشناسی همچون شهید مطهری، بهشتی و رهبر انقلاب افتخار شاگردی ایشان را دارند، در چنین روزی دیده از جهان فرو می بندد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، هر یک از این کتابچهها شامل زندگینامه کوتاهی از امام موسی صدر و متن سخنرانی تاریخی ایشان در کلیسای کپوشیین بیروت است؛ این سخنرانی با عنوان «ادیان در خدمت انسان» و در قالب موعظه روزه مسیحیان ایراد شده است. گفتنی است تصویری از دستخط امام صدر از نسخه عربی این سخنرانی نیز به صورت ضمیمه در کتاب وجود دارد. این زبانها عبارتاند از: انگلیسی / عربی / فارسی...
کتاب خاطرات «مرضیه حدیدچی دباغ» جزو اولین تلاشها برای نشان دادن نقش زنان در فعالیتهای سیاسی پیش و پس از پیروزی انقلاب است.
فعال فرهنگی آذربایجانی گفت: هفته کتاب جشنی بسیار عالی است و کتابفروشیهای ایران هم جذابند... هماکنون مشغول ترجمه نهجالبلاغه از عربی به ترکی آذربایجانی هستم.