جمعه 9 آذر 1403

انتخابات فرانسه در سایه شیوع کرونا در قاره سبز / سکوت رسانه‌ای ضد انقلاب

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
انتخابات فرانسه در سایه شیوع کرونا در قاره سبز / سکوت رسانه‌ای ضد انقلاب

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در حالی توپخانه رسانه‌ای غرب در پی شیوع کرونا در ایران علیه کشورمان شروع به پمپاژ دروغ و شایعات می‌کرد و حتی در این راه از مسخره کردن مقامات بهداشتی ایران یز دریغ نمی‌کرد؛ اما با شیوع این بیماری در اروپا، حالا سکوت به کار ویژه آنها تبدیل شده است.

بعد از آنکه اولین مورد ابتلا به کرونا در ایران اعلام شد و مسئولان نظام بهداشت و درمان کشور، به صورت صریح و شفاف این موضوع را اعلام کردند، برخی از رسانه‌های فارسی زبان خارج نشین میدانی برای مانور علیه کشورمان پیدا کردند.

انتخابات مجلس کلیدواژه حمله به دولت

در حالی مسئولان این خبر را در 30 بهمن و تنها دو روز مانده به انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اعلام کردند که بسیاری از معاندان نظام با حمله لفظی به کشورمان، دلیل دیر گفتن شیوع کرونا در ایران را تلاش برای برگزاری پرشور در انتخابات می‌دانستند، حال آنکه اگر قرار بر صحت چنین فرضیه‌ای بود، باید خبر شیوع کرونا بعد از انتخابات اعلام می‌شد.

اما در این میان رسانه‌های متعدد بین‌المللی تلاش کردند تا با تشکیک در توانایی ایران برای مقابله با بیماری‌های واگیردار متعدد و زیر سوال بردن توان علمی کشورمان، مدعی شوند که بی تدبیری حاکم در ایران سبب می‌شود که شیوع کرونا تبدیل به یک بحران عظیم شود.

بلومبرگ و نیویورک تایمز در دو گزارش جداگانه که از قضا به قلم دو ایرانی خارج نشین نوشته شده بود، مدعی شدند که نظام بهداشت و درمان کشورمان با یک هرج و مرج ساختاری روبرو بوده و دولت ایران کفایت مبارزه و مقابله با ویروس کرونا را ندارد.

سخره کردن ابتلای حریرچی به کرونا

فاز بعدی حمله رسانه‌ای ضد انقلاب اما با اعلام مثبت شدن تست کرونای ایرج حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت و رئیس ستاد مقابله با کرونای کشور آغاز شد تا از این بستر و با سخره گرفتن این رویداد، مدیریت بهداشت و درمان ایران زیر سوال برده شود.

بی بی سی فارسی رسانه وابسته به ملکه انگلیس در واکنش به این خبر در گزارشی تصریح کرد: مبتلا شدن معاون وزیر بهداشت جمهوری اسلامی به ویروس کرونا طنز تلخی است که عمق فاجعه مدیریت کلان در جمهوری اسلامی را هویدا می‌کند. فردی که خود پزشک است و در جایگاهی قرار گرفته که باید کشوری را از ابتلا نجات دهد، نمی‌تواند از خودش مراقبت کند.

اما بعد از آنکه کرونا مدت‌ها بعد از شیوع جهانی آن به دروازه‌ها قاره سبز رسید، چشم آبی‌های موبور که مغرور به توانمدی‌های علمی از آمادگی برای مقابله با کوید -19 خبر می‌دادند، به یکباره با واقعیتی روبرو شدند که در قبال این ویروس کاملا ضعیف هستند.

وضعیت بغرنج ایتالیا و اسپانیا نشان داد، به رغم آنکه اروپا همیشه خود را صاحب یکی از بهترین نظام‌های سلامتی دنیا می‌دانست، توان رویارویی با کرونا را ندارد. در این میان اما ابتلای تنی چند از مقامات رده بالای سیاسی کشورهای اروپایی نشان داد که این ویورس جایی برای شوخی و مزه پرانی نمی‌شناسد.

فروشگاه‌های خالی از اقلام بهداشتی و درمانی، مردمی که سر دستمال توالت دعوا می‌کنند، گرانی کالاهای بهداشتی دیگر در اروپا عادی شده و هر روز ویدئوهایی از درگیری مردم برای برداشتن وسیله‌ای فروشگاه‌ها در سراسر قاره سبز منتشر می‌شود.

در این میان اما خط خبری رسانه‌های غربی سکوت بود. دیگر نه از ابراز نارضایتی از مدیریت نظام بهداشت و درمان کشورهای اروپایی خبری است و نه از خندیدن به مقاماتی که کرونا می‌گیرند.

در انگلیس همان کشوری که بی بی سی فراسی در آن لانه دارد، بعد از آنکه نادین دوریس وزیر بهداشت این کشور اعلام کرد که تست کرونایش مثبت شده و او این بیماری را به مادر 84 ساله خود منتقل کرده، رسانه‌های فارسی زبانی چون بنگاه خبری ملکه با سکوت از کنار آن گذشتند.

بعد از آنکه سازمان جهانی بهداشت از اقدامات ایران برای مقابله با کرونا تشکر کرد و اقدامات کشورمان را ستود، رسانه‌ها ضد انقلاب با عدم پوشش این خبر تلاش کردند همچنان بر خط خبری ایجاد شایعه و دمیدم بر بوق ناکارامدی دولت بدمند.

انتخابات در فرانسه در سایه نگاه سنگین کرونا

از امروز (یک‌شنبه) انتخابات شهرداری‌ها در فرانسه آغاز خواهد شد و این در حالی است که شیوع کرونا در اروپا حالا به یک وضعیت جدی تبدیل شده است. سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که با فروکش کردن بیماری کرونا در چین، حالا قاره سبز به منشا این بیماری تبدیل شده است.

در حالی میلیون‌ها نفر در فرانسه به پای صندوق رای خواهند رفت که توصیه نهادهای بهداشتی بر عدم حضور در اماکن عمومی است و همین اقدام پاریس برای کشاندن مردم پای صندوق رای و عدم تعویق انتخابات با نگرانی بسیاری از متخصصان همراه شده است.

اما آیا رسانه‌های غربی و به خصوص فارسی زبان خارج نشین، از این نگرانی‌ها خبری را پوشش می‌دهند؟ مسلم است که خیر! در حالی رسانه‌های فارسی زبانی چون رادیو فردا، بی بی سی و اینترنشنال بر وضعیت شیوع کرونا تمرکز کرده و هر از چند گاهی با تکبه بر منابعی داخلی از آمار کذایی مبتلایان و فوتی‌ها خبر می‌دهند، اما حتی یک خبر در مورد انتخابات فرانسه، در آنها وجود ندارد.

رسانه‌های فارسی زبان که تلاش می کنند از هر اتفاقی برای حمله به ایران استفاده کنند، در حالی شیوع کرونا در ایران را ترکیبی از حضور مردم پای صندوق رای و ناکارامدی دولت می‌دانستند که حالا با انفجار این بیماری در اروپا، ابتلای مقامات رسمی قاره سبز به این بیماری، عدم تعطیلی مراکز آموزشی در انگلیس و همچنین برگزاری انتخابات در فرانسه، سعی می کنند اخبار آن را بایکوت کنند.