دوشنبه 5 آذر 1403

انتخابات 1400 پایان تفکر غربگرایی در کشور بود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
انتخابات 1400 پایان تفکر غربگرایی در کشور بود

فخرالاسلام گفت: از نظر کارشناسان سیاسی و اندیشکده های تحقیقاتی، این انتخابات پایان تفکر غرب گرایی، سکولارسیم، لیبرالیسم و اصلاح طلبان وابسته به غرب وحتی پایان مکتب اومانیسم بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوالفضل فخر الاسلام، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با دیارآفتاب ضمن تسلیت ایام شهادت امام حسین (ع) و یاران باوفایش گفت: انتخابات 1400یک حماسه بزرگ و به تعبیری ژرف نگرترین انتخابات از سوی مردم انقلابی ایران بود.

فخرالاسلام در ادامه بیان کرد: از سال 1399استکبار جهانی، دشمنان نظام اسلامی، لیبرال ها، غرب زده ها و... بر طبل عدم مشارکت مردم و تحریم انتخابات کوبیدند و القا می کردند که مشارکت تاثیری در روند معیشت و زندگی مردم نخواهد داشت در حالی که هدف اصلی و پشت صحنه این بود که به مشروعیت نظام لطمه بزنند که مردم با خلق حماسه عظیم اجازه ندادند آن ها به اهداف شوم خود برسند.

فخرالاسلام اظهار کرد: مشارکت 50درصدی مردم را در شرایطی که به خاطر عملکرد نامطلوب دولت دوازدهم در تنگناهای معیشتی قرار داشتند برای نظام اسلامی بسیار ارزشمند دانست.

کارشناس سیاسی اظهار کرد: خواسته یا ناخواسته دولت هماهنگ با غرب گراها و دشمنان از طریق افزایش بی رویه قیمتها، رها کردن بازار، ایجاد التهاب در تامین برخی کالاهای اساسی و حضور مردم در صف برای خرید مایحتاج و.. مردم را به سمت نارضایتی و ایجاد شورش دعوت می کردند که با بصیرت مردم این اتفاق نیفتاد.

وی تصریح کرد: این مردم برای بر پایی نظام اسلامی بیش از 230 هزار شهید تقدیم کردند. با حضور حماسی خودشان در پای صندوق های رای بار دیگر به تحکیم و تثبیت و اقتدار نظام افزودند و ثابت کردند که میخواهند روی پای خود بایستند.

فخرالاسلام اظهار کرد: از نظر کارشناسان سیاسی و اندیشکده های تحقیقاتی، این انتخابات پایان تفکر غرب گرایی، سکولارسیم، لیبرالیسم و اصلاح طلبان وابسته به غرب وحتی پایان مکتب اومانیسم بود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: مردم همه در انتخابات مشارکت کردند تا تغییر اساسی در نگرش دولت و دولتمردان بدهند و انقلاب را به ریل اصلی خود برگردانند و آن را از دست نااهلان و نامحرمان بگیرند که به لطف خدا موفق شدند و در تاریخ ایران ماندگار خواهد شد.

انتهای پیام /