پنج‌شنبه 16 مرداد 1404

انتقاد امیر عبداللهیان از طرح موضوعات جدید از سوی آمریکا در جریان مذاکرات وین

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
انتقاد امیر عبداللهیان از طرح موضوعات جدید از سوی آمریکا در جریان مذاکرات وین

«شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، در تماس تلفنی با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان، در مورد آخرین تحولات دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی و مذاکرات وین به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.

به گزارش ایسنا، طرفین در این تماس تلفنی بر ضرورت پیگیری جدی توافقات بعمل آمده در جریان سفر اخیر رییس جمهور کشورمان و امیر قطر در مذاکرات دوحه تاکید کردند.

امیرعبداللهیان در مورد مذاکرات وین، از طرح موضوعات جدید از سوی آمریکا انتقاد و تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران با جدیت برای حصول توافق خوب، قوی و پایدار تلاش می‌کند.

وزیر خارجه قطر نیز در این گفتگو با تاکید بر اهمیت روابط تهران و دوحه و آثار مثبت سفر اخیر ابراهیم رییسی، رییس جمهور به قطر، تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران و همه طرفها را در رسیدن به توافق حائز اهمیت خواند.

انتهای پیام