شنبه 3 آذر 1403

انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود / نامه هشت‌هزار هنرمند برای تحریم رژیم صهیونسیتی

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود / نامه هشت‌هزار هنرمند برای تحریم رژیم صهیونسیتی

رئیس حوزه هنری با بیان اینکه انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی قابل اعتنا بود، گفت: نکته دیگر همبستگی شکل گرفته میان هشت هزار تن از هنرمندان تجسمی بود که به اتفاق نامه‌ای را به دبیرخانه این رویداد ارسال کردند تا رژیم صهیونسیتی را تحریم کند؛ ولی دبیرخانه این نامه را نپذیرفت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، جلسه شورای هنر امروز دوشنبه (17 اردیبهشت) به ریاست محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

محمدمهدی دادمان، رئیس حوزه هنری در این جلسه با اشاره به برگزاری دوسالانه ونیز، گفت: از معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکر می‌کنم؛ اتفاقی که در دوسالانه هنر‌های تجسمی ونیز رخ داد ارزشمند بود چراکه بعد از سال‌ها به فرزندان هنرمند انقلاب مثل مجموعه حوزه هنری اعتماد شد که این رویکرد برآمده از تفکری است که در دولت سیزدهم وجود دارد. وی افزود: دوسالانه ونیز یکی از معتبرترین رویداد‌های هنری دنیاست. اینکه در چنین رویدادی آنچه در پاویون جمهوری اسلامی عرضه می‌شود تبیین و ارائه هنرمندانه از مظلومیت کودکان غزه است ارزشمند محسوب می‌شود و این اولین نکته ارزشمند است. رئیس حوزه هنری تصریح کرد: تهیه آثار هنری توسط هنرمندان انقلابی ارزش دوم بود، این آثار دی ماه سال قبل در جریان رویدادی در مرکز هنر‌های تجسمی حوزه هنری انقلاب اسلامی خلق شده و نتیجه همکاری هنرمندان بود که ارزش سوم محسوب می‌شود. وی با بیان اینکه انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی قابل اعتنا بود، افزود: نکته دیگر همبستگی شکل گرفته میان هشت هزار تن از هنرمندان تجسمی بود که به اتفاق نامه‌ای را به دبیرخانه این رویداد ارسال کردند تا رژیم صهیونسیتی را تحریم کند؛ ولی دبیرخانه این نامه را نپذیرفت. رئیس حوزه هنری تاکید کرد: رژیم صهیونسیتی در اقدامی پیش‌دستانه پاویون خود را (احتمالا به دلیل واکنش‌های احتمالی هنرمندان) بسته بود که اتفاقی ارزشمند محسوب می‌شود. گفتنی است، دوسالانه ونیز، نمایشگاهی از آثار هنری معاصر است که هر دو سال یکبار در شهر ونیز ایتالیا برگزار می‌شود. این رویداد فرهنگی از سال 1895 با هدف حمایت هنر‌های تجسمی معاصر در ایتالیا راه‌اندازی شد. شصتمین دوره بینال ونیز از 21 آوریل با شعار «خارجی‌ها همه‌جا» با حضور 95 کشور آغاز شد و این تعداد حضور کشور‌ها از زمان بعد از همه‌گیری کووید بی سابقه بوده است.