انقلابیگری، «مسئولیتپذیری» است / در جنگ اقتصادی نیاز به مسئولیتپذیری مردم داریم
قدیری ابیانه گفت: در حقیقت انقلابیگری، «مسئولیتپذیری» است، همانگونه که در زمان جنگ نیز عدهای به جای اینکه مطالبهگری کنند که خرمشهر را آزاد کنید، خودشان مسئولیت قبول کردند و خرمشهر آزاد شد؛ امروز نیز در جنگ اقتصادی نیاز به مسئولیتپذیری مردم داریم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، محمدحسن قدیری ابیانه در مراسم گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر در سینمای شهرک گاز شهید مهاجر سرخس با اشاره به جانفشانی رزمندگان در زمان دفاع مقدس و آزادسازی خرمشهر گفت: برای اینکه شهید ندهیم در دوران جنگ میتوانستیم با مذاکره خوزستان را میدادیم و اگر این کار را میکردیم الان رزمندگانی که شهید شدند، زنده بودند اما آنها از جانشان گذشتند تا کشور تجزیه نشود و اگر کشور تجزیه میشد ما همه مصیبت داشتیم.
سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا افزود: کسانی را هم داریم که بیش از جانشان گذشتند؛ شهدا از جانشان گذشتند اما یک عدهای از عزیزتر از جانشان گذشتند و آن خانواده شهدا هستند.
وی بیان کرد: در جنگ کار بزرگی شد و کسانی که احساس تکلیف کردند این مملکت اسلامی را حفظ کردند؛ دشمن زمانی برای دشمنی به ایران تجاوز کرد اما این جنگ در قالبهای دیگر ادامه دارد و اکنون جنگ روانی، تبلیغاتی، سیاسی و اقتصادی است و باید در جهاد و جنگ تبیینی وارد شد.
قدیری ابیانه با بیان اینکه جهاد امروز ما جهاد تبیین است، گفت: دوستان انقلاب اسلامی نیز بدون آنکه بدانند تحت تاثیر رسانههای دشمن هستند.
این تحلیلگر سیاسی بیان کرد: تصور غلط مردم درباره درآمدهای کشور مشکل اساسی کشور است زیرا مردم فکر میکنند درآمدهای دولت حاصل از فروش نفت و موضوعات دیگر بسیار بالا است درحالیکه با محاسبه درآمدهای نفتی در طول ماه، به هر ایرانی حدود 100 هزار تومان از فروش نفت میرسد.
وی اظهار کرد: آثار تصور غلط مردم درباره بودجه باعث شده همه مطالبهگر شوند و مطالبهگری را انقلابیگری بدانند اما در حقیقت مسئولیتپذیری انقلابیگری است نه مطالبهگری همانگونه که در زمان جنگ نیز یک عدهای به جای اینکه مطالبهگری کنند که خرمشهر را آزاد کنید، خودشان مسئولیت قبول کردند و خرمشهر آزاد شد.
قدیری ابیانه با اشاره به موضوع تورم و نقش دولت در کاهش آن گفت: عوامل مختلفی باعث تورم شده و دولت زمانی میتواند تورم را مهار کند که عوامل ایجاد تورم را از بین ببرد.
سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا با تاکید بر اینکه ما باید فرهنگ کار را در کشور تغییر دهیم، افزود: فرهنگسازان ما ضد فرهنگِ کار، کار میکنند درحالیکه امام علی (ع) میفرماید بهترین تفریح کار است اما در جامعه ما اینگونه فرهنگسازی شده است که بهترین کار تفریح است.
وی عنوان کرد: ما باید کارآفرین تربیت کنیم؛ در آموزش و پرورش باید مهارت آموزش داده شود نه مسائلی که به درد دانش آموز نمیخورد؛ مردم ما باید صورت مسئله را در حوزه اقتصادی بفهمند و مانند دوران دفاع مقدس نقش آفرینی کنند و در حوزه اقتصاد نیز خود را مسئولیتپذیر بدانیم؛ نباید برای حل مشکلات اقتصادی فقط منتظر دولت باشیم و باید هر کدام از مردم خود را در حوزه جنگ اقتصادی مسئول بداند.
قدیری ابیانه ادامه داد: «آوردن نفت سر سفره مردم» شعار غلطی است، مردم باید بدانند که نتیجه کار و تلاش خودشان را باید سر سفره بیاورند و پول نفت باید صرف اقدامات زیربنایی در کشور شود.
این استراتژیست اظهار کرد: با حذف ارز ترجیحی و همچنین حذف یارانه پنهان کالاها قیمت محصولات واقعی میشود و علاوه بر اینکه این موضوع جلوی قاچاق، فساد و رانت را میگیرد باعث میشود که تولید به صرفه شود.
وی با بیان اینکه ما احمقانهترین سیاست سوخت را در جهان داریم، گفت: ما بیش از پنج برابر قرارداد با چین، یارانه پنهان سوخت میدهیم و یارانه سوخت به جای اینکه به مردم برسد به دست قاچاقچی میرسد.
قدیری ابیانه با اشاره به سیاستهای دولت در حوزه آرد و نان گفت: دولت با برنامههای جدیدی که در حوزه آرد و نان اجرا کرد جلوی یک معضل بزرگ را گرفت و در حقیقت فداکاری کرد.
سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا خاطرنشان کرد: کالاهایی که به آنها یارانه داده میشود مرکز ایجاد مافیا هستند زیرا با قیمت آزاد قاچاق میشوند و قاچاق نیز در حوزه آرد و نان نیز در حال انجام بود و آرد داشت از کشور خارج میشد که آقای رئیسی با اجرای طرح جدید در این حوزه از آبروی خود مایه گذاشت تا با توجه به تحولات جهانی جلوی قحطی آرد و نان را بگیرد و از این پس تولید گندم به صرفه میشود.
وی در پایان گفت: در جهان مردم هزینههای کشور را میدهند اما در کشور ما این موضوع برعکس است و باید بدانیم که مردم در پیشرفت کشور نقش مهمی دارند.
انتهای پیام /