اگر شهید نشوم طلبه می شوم
شهید مهدی فریدونی یکی از شهدای شهرستان بهار است که به عنوان شهید شاخص سال 99 در شهرستان بهار انتخاب شده است. این شهید در مهر ماه سال 1342 در شهر بهار متولد شد و در سن 22 سالگی در شهریور ماه 1365 در جزیره مجنون به شهادت رسید.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ در 31 شهریور ماه 1359 با حمله نیروهای بعث عراق به کشورمان، مردم ایران وارد مرحله جدیدی از زندگی شدند. جنگ تحمیلی در ایران آغاز شد. در این میان مهدی فریدونی هم مانند بقیه جوانان کشور مهیای جهاد شد.
تمام نیت و هدفش از شرکت در جهاد برای رضای خدا و مبارزه نفس بود همچنان که در مصاحبه خود می گوید: ما برای مبارزه با نفس و رفع عیب خود مبارزه می کنیم اگر شهید نشوم قصد دارم در حوزه علوم دینی تحصیل کنم و طلبه شوم.
کتاب خاکریز مجنون نوشته سید حسین حسینی و سیما یونسی به سیره شهیدان مهدی فریدونی و حاج محمد رحیمی اختصاص دارد.
شهادت طلبی در تمام وجودش موج می زد
سردار رضا طلایی نیک در مقدمه این کتاب آورده است: حاج مهدی از اسوههای بارز و اثربخش اخلاص، فداکاری، مجاهدت و صفا و صمیمیت در بین دوستان و همرزمان و شجاعت و استقامت در برابر دشمنان بود که از شهادت طلبی در تمام وجودش و اعمال عبادی اخلاقی و جهادی او موج می زد و شهادتش برای دیگران و تحکیم جبهه جهاد و شهادت تحول آفرین شد.
رضا طلایی در جای دیگری می گوید: اشتیاق وصف ناپذیر شهیدان مهدی فریدونی و حاج محمد رحیمی برای پیوستن به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حضور و اصرار مداوم آنها برای شرکت در عملیات های دفاع مقدس و رزم شجاعانه در جبهه ها در لشکر انصارالحسین زبانزد خاص و عام گشته بود که از همان قدرت معنوی و روحیه جهادی و تکلیف گرایی عاشقانه آنها در غرب به معبودشان حاصل می شد.
به خاطر تهذیب و تزکیه روحش او را مهدی ربانی صدا می کردند
حاج آقا خلیل افشاری همرزم این شهید در قسمتهایی از خاطراتش می گوید: در بین شهدای ما شهید فریدونی در تهذیب و تزکیه روح ممتاز بود ایشان دارای شخصیتی آرام و محجوب بود که از انس با قرآن نشأت می گرفت.
افشاری ادامه می دهد: ماههای محرم و صفر زیارت عاشورا را ترک نمی کرد و فردی مومن ایثارگر و متقی بود و در میان افراد یگان به ربانی معروف شد ما دوران کودکی و نوجوانی را با هم گذرانده بودیم و ایشان را به اسم مهدی فریدونی می شناختیم ولی به دلیل صفات بارز ایشان با عنوان مهدی ربانی مانوس شدیم کلمه ربانی به سرعت در بین بچه ها رواج یافت و همه ایشان را به این نام صدا می کردند.
حساسیت ویژه شهید فریدونی به بیت المال
هادی مهدوی همرزم شهید فریدونی در خاطراتی از شهید فریدونی میگوید: مسئول تدارکات بودم از پادگان ابوذر به طرف یگان ضربتی حر حرکت کردم. در مسیر مهدی را دیدم. از دیدن همدیگر خوشحال شدیم. مهدی نسبت به بیت المال بسیار حساس بود. پیشنهاد دادم جهت رفع خستگی خودم هم که شده و قسمتی از مسیر رانندگی کنند قبول نکرد. گفت شما مسئول ماشین هستید وظیفه دارید اموال بیت المال را به خوبی حفظ کنید. اگر در حین رانندگی من برای این وسیله در شرایط حساس اتفاقی بیفتد چه کسی جوابگو خواهد بود.
مهدوی در ادامه می گوید: به مقر که رسیدیم دوش گرفتیم بلند شدم دوتا زیر پوش اهدایی از ماشین آوردم تا بپوشیم ولی مهدی قبول نکرد و گفت من پاسدارم سهمیه من جداست لباس خودش را شسته و خشک کرد و پوشید در پاسخ پافشاری من گفت شما بسیجی و مسئول تدارکات هستید اجازه استفاده داری و به خود اجازه استفاده از وسایل رزمندگان را نداد با اینکه خود یک رزمنده بود.
شهید فریدونی در عملیات های مختلفی در جنگ تحمیلی شرکت داشت عملیات هایی همچون بیت المقدس والفجر 2 والفجر 5 والفجر 4 قراویز و غیره از جمله عملیات هایی است که وی در آن شرکت داشت و در نهایت این شهید بزرگوار در جزیره مجنون در سال 65 به شهادت رسید.
پیکر شهید فریدونی 8 سال پس از شهادت به زادگاهش بازگشت
پیکر این شهید در سال 1374 به بهار منتقل شد و پس از تشییع بر دستان مردم شهیدپرور بهار در آرامگاه ابدی خود کنار مقبره آیت الله بهاری آرام گرفت.
شهید مهدی فریدونی در قسمتی از وصیت نامه اش این گونه نوشته است: تنها وصیتم به امت شهیدپرور این است که همه، این بزرگترین نعمت خداوند بر ما که نعمت وجود امام خمینی و ولایت است را قدر بدانند و از این مسئله غافل نباشید و امت خوبی برای امام عزیز باشید تا همچنان خداوند نعمت و رحمتش را بر ما مخصوص بگرداند و جمهوری اسلامی را پایدار بدارد.
مهمترین محورهای وصیت نامه شهید فریدونی دوری از معاصی و گناه، دعا و توسل، توجه به امام زمان، دعوت به صبر و تحمل در برابر مصائب و قدردانی از نعمت ولایت است.
انتهای پیام /