پنج‌شنبه 8 آذر 1403

ایران در تولید دستگاه سونوگرافی خودکفا می شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
ایران در تولید دستگاه سونوگرافی خودکفا می شود

کرج - ایرنا - مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام البرز گفت: ایران به همت یک واحد تولیدی و صنعتی مستقر در این منطقه در تولید دستگاه سونوگرافی و اکوکاردیوگرافی در سال جهش تولید به خودکفایی می رسد.

نادر ثناگو مطلق روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این واحد دانش بنیان با سه سال تلاش شبانه روزی متخصصان داخلی موفق به ساخت دستگاه های سونوگرافی و اکوکاردیوگرافی شده است.

وی اظهار داشت: سالانه نیاز کشورها به دستگاه های سونوگرافی و اکوکاردیوگرافی یک هزار و 800 دستگاه است که این شرکت توانایی تولید یک هزار دستگاه آنها را دارد.

ثناگو مطلق با اشاره به اینکه با تولید این دستگاه ها در داخل کشور سالانه از خروج میلیون ها یورو ارز جلوگیری می شود، گفت: این واحد تولیدی در نظر دارد تا هر ساله مدل های جدیدی از این نوع دستگاه ها را روانه بازار کرده که هم اکنون یک مدل به مرحله تولید انبوه رسیده و سه مدل دیگر نیز در حال طی کردن مراحل هستند که تا پایان سال به مرحله تولید انبوه خواهند رسید.

وی ادامه داد: همچنین تولید مدل جدیدی از دستگاه ام. آر. آی و سی تی اسکن از سوی این واحد تولیدی با هدف بی نیاز سازی کشور از واردات این محصول نیز در حال انجام است که طبق پیش بینی های صورت گرفته تا سال 1402 به مرحله تولید انبوه می رسد.

افزایش سرعت توسعه پیام در سال جهش تولید مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام گفت: با توجه به نامگذاری سال 99 از سوی مقام معظم رهبری به عنوان جهش تولید، عزم ها در منطقه جزم شده تا با رشد زیر ساخت ها بتوانیم زمینه استقرار واحدهای تولیدی و صنعتی که موجب اشتغال بیشتر می شود را فراهم کنیم. ثناگو مطلق با اشاره به ایجاد حدود 300 فرصت شغلی ثبت شده از ابتدای سال جاری تاکنون در منطقه اقتصادی پیام اظهار داشت: رشد زیر ساخت ها موجب شده تا شاهد تمایل روزافزون سرمایه گذاران در منطقه باشیم، به گونه ای که از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 30 قرارداد سرمایه گذاری در پیام منعقد شده است. وی اضافه کرد: یکی از مهم ترین گام ها برای استقرار واحدهای تولیدی و صنعتی در پیام، راه اندازی فازچهارم در هفت پهنه بوده که از این میزان تاکنون زیر ساخت های سه پهنه آماده سازی شده است. ثناگو مطلق گفت: رشد بیش از 85 درصدی تامین برق نواحی 2و هفت این فاز، شبکه روشنایی بلوار 90 متری و تامین آب مورد نیاز برای 30 هکتارازاین نواحی صنعتی از جمله اقدامات صورت گرفته برای توسعه زیر ساخت ها در فاز چهار منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام بوده است. وی ادامه داد: عملیات عمرانی فاز چهارم منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام به مساحت 165 هکتار از سال گذشته آغاز که به عنوان نقطه طلایی منطقه محسوب و در آینده نه چندان دور می تواند به عنوان نخستین شهرک حوزه فناوری های ارتباطاتی و اطلاعاتی در کشور مطرح شود. مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام افزود: شهرک سلامت، فناوری های دانش بنیان، لجستیک و انبارداری، اداری، بورس، بانک و بیمه از جمله واحدهایی است که در این فاز در حال راه اندازی است.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*